Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
Nálam ez a "leépülés" sóse jön elő, hiszen ezzel a b@zis edzéssel amit végzek még kiégni se fogok....
A most bevezetett cseresznyés fogyókúra talán segít a fogyasztásban, csak még így is csalok a kajában.
Azért teli gyomor 108 kiló már jó jel!
Mindenki feladta! Topik zárható viszlát!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
107,8 kiló pohár fehérjével a kézben!
cassanova: ő azt a tiszta 15 kiló izmot félti.
[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Hiába van meg a pajszer tömege mégse tudok olyan kokszer formát hozni rajta mint a olaszsajt patesz!
Persze vele az erő és a fiatalság!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Ezek szerint a "fényevők" csinálják tökéletesen! Ott a nulla! Most jönnek a legjobb napjaik, hét ágra süt a nap, bár a zúvé ronthat.
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz PowerBuldog #24733 üzenetére
Faja! Sikerült átpakolni a derékról a válladra a szélességet! Csak így tovább, még szemtelenül fiatal vagy!
-
Mikuland
tag
Ez az Pateszkák!! Most lehet izzadságban tocsogós tökű edzést csapatni! Folyjon az a zsír!! ..bocsesz norbika..
Most "sem" olvasok vissza, mert gondolom mindenki kész a strand feszkóval?![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Köszi Pateszkáim!
Nem hencegésből tettem ki. Akinek meg nem teccik, rogyjon rá a 46-os tárcsa! De semmi buzulás!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Senki nem lett izmos még? A nyárnak meg vége már!!
-
Mikuland
tag
válasz Dexar007 #26378 üzenetére
Deszar lehet neked..vicc nélkül!
Kezelés? Antibió?
Még jó, hogy nem buzi lettél a lymos kullancstól... bocsika![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz Dexar007 #26380 üzenetére
Ja, a "kokárda" jelre aszondják. kitartást és gyors gyógyulást Neked!
Tom: Az is Lymekór volt, vagy agyhártya..vagy mi szokott?[ Szerkesztve ]
-
-
Mikuland
tag
Úúúúú pateszkák! Süt a monitor! Valami melegség járja át a topikot...
-
Mikuland
tag
Nocsak! Dani itt volt a balcsin? Szólhattál volna, Szívesen megnéztem volna azt a hasat...persze semmi buzulás!
Amúgy meg: irigyek vagytok tik mind!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz PowerBuldog #27280 üzenetére
Bármikor meg van saját anyagból is..de megdícsértem volna!
-
Mikuland
tag
Lájk mi pateszkám?
Fokozva, ahogy egy alkoholosan toxikus egyén mondta: - a jövő pin@ja a segg lesz!Bakker! Ez a BlackBerry mindig ki akar javítani, mocsok egy grammarnáci, vagy mi.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz Balu12 #27294 üzenetére
Nem hiszem el! Képet! . Ha ez igaz, nincs helyed ebben a topikban, itt még senkinek nem sikerült ez. Viszlát!
Ja és csak ennyi a titok? Woods elmehet a tanulmányaival!
ABBA ne hagyd! Eltünnek az izmaid! Akkor még jöhetsz ide a sírós topikba.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz Balu12 #27300 üzenetére
Így képes megerősítés nélkül Én mondhatnám, hogy Kevin Levron vagyok....sajna már felfedtem a csuffadt testem így nekem már nem hisznek itt se.
-
Mikuland
tag
-
Mikuland
tag
válasz Balu12 #27316 üzenetére
Koksz! Népszerű nevén szteroid. Gyors és látványos.
Mostan hallottam, hogy súlyosan büntetik a kokszdillerkedést és a használatot is. A nyár végére súlyos izomvesztések történnek biccsizom téren.
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Szemtelenül fiatal vagy! Be ne sérülj....
Megijedtél mi, hogy bevonz a langyos mélység? Mióta Boxi átpártolt a heteró vonalra, senki nincs ilyen kötözködni.
Vinném a zászlót, csak sajna a rúd már nem elég kemény hozzá...
Jóvan! Semmi buzulás!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz Balu12 #27331 üzenetére
Nem értem, hogy a kezedben a Szent Grál és ezen túl mi kell még? A leírásod szerint innen már nincs mivel fejlődni, innen csak leépülni lehet.
Ha megosztottad volna a szakértő közösségel a csodát képben, akkor az itt lévő sokat látott gyúrósok tudnának ötletelni.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
Vótam biciglizni Tihany-Füred, közte sok úszás -koromhoz képest- meg szűretlen búzaser literke!
A ser adta nagyon!
Tököm aki gyúr ma....mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz python1 #27555 üzenetére
Tudod...a hüllők. Füred a világ közepe! A Balaton pedig isteni finom!
Persze nem a strandon ahol beiszapolnak.
Vazzeg: jó sűrű vagy ecsém![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Vazze!! Próbáltam God pózát kopírozni, de sajna nem vagyok olyan sűrű mint Ő. Vazzeg!!!
-
Mikuland
tag
Wood; Balu; : köszi!
Head: A "testófokozó" isteni! Az utolsó egész nap nyalogathatná bárhol a testem!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
Mikuland
tag
válasz korcsillio #28279 üzenetére
Nyomasd a b-komplexet! Majd megrágod a rudat is!
-
Mikuland
tag
Nem kéne már megint rázizzenteni! Szíp gyerök vót, adta, oszt gyorsan abba is halta.
Utánozása csak saját felelősségre, a kockázat magas!Stheer: asszem ő mondta: -b@zik vagytok tik mind....
[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
válasz d3lete #28300 üzenetére
Fasza forma volt! Ez a szecska öltözője?
Az "szárazság" hosszabb távon tarthatatlan és életveszélyes!
A combod meg lehet sokat kap-ott, meg kell lepni pihenővel és változatos terheléssel.
Bazz! A "tavaj" nem esett be, akkor davaj![ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Basszus! Benéztem, de csak sok nyugdíjas kesergését olvashatom, "itt fáj, ott hasogat".
Mi lesz veletek az Én koromban? Kerekes szék, infúziós kocsi, oxigén?[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Ő így is fejlődik!
-
Mikuland
tag
105 kiló az előbb mérve! Kezd hatni a dinnye fogyókúra!
-
Mikuland
tag
Baszott forróság van! Most már Én is tudok mit picsogni....úgy néz ki, hogy beszart a gerincem.
Két napja alig tudok felállni, a seggtörlés is fáj! A guglidokitól érdeklődtem és úgy nézem isiászom lett, fájdalom a csípőben, lesugárzó fájdalom a lábba. Mikor felkelnék olyan a tartásom mint aki éppen össze esik.
Itt a nyugdíj.....el kezdek kötögetni, meg szidni a fiatalokat és kukkolni a csajokat, mint a vén faszok.mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
Mikuland
tag
válasz God Vazzeg #29596 üzenetére
Tankjú! Az eddig természetes mozdulatok mind olyanná váltak mint egy szép álom. Lehajolni, hátrafordulni, egyenesen járni..... Úgy gondolom egy szarul kivitelezett felhúzás után szereztem.
-
Mikuland
tag
Izzadós szép napot pateszok!
Köszönöm a biztató szavakat, valamennyire javult az derekam, de tényleg nem lesz már tökéletes.
Mivel tik mind annyira elkötelezett ês fanatikus testet építők vagytok, hogy gondolom senkivel nem futók össze a borhéten Füreden.
Azért majd minden feszengő izomtibire becsmérlő pillantásokat vetek!
A balcsiba ne vágyjatok, mert olyan mint a halászlé, már a halakat is csak sózni és paprikázni kell!mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
- DJI FPV Fly more combo + sok tartozék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest