Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mayday00
őstag
Az izmok úgy működnek hogy egy elhalt izomsejt helyébe háromszor annyi képződik! Legalábbis egy bizonyos életkor eléréséig, utána már nem épül tovább az izomzat, ha jól tudom ez az életkor 34 év körül van férfiaknál..
Ez igaz, vagy kamu? Szerintem hülyeség. 50 éves kor felett is lehet izmosodni.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Berki megint hogy néz ki. +15 - 20 kg csomót leadott, láttam a képeit. összement. Most megint fullon van, ilyen hamar face oldalán vannak róla képek..én ezt nem értem
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Csak tavaly októberben jelentek meg róla azok a képek. Ott -20kg volt kevesebb. Most január vége van, és megint fullon van Ilyen rövid idő alatt
Ilyen mértékben mi tudja növelni a izom térfogatát vagy micsodáját..
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #73007 üzenetére
ezt olvastam. a legnagyobb dopping szallito hozta neki minden nap a cuccot. (alacsony, nagyfeju, atom izmos, nagykepu srac, volt versenyzo)
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #73035 üzenetére
Ezek a elhízott kölykök szerinted esznek fehérjét? 2 nagy szelet fehér kenyér lekvárral, vagy nutellával. Egy jó nagy adag cukros műzli tejjel, és ez csak a reggeli..ebbe hol van fehérje? esetleg ha megesznek egy darab túró rudit, bevisznek valamennyi fehérjét...(meg egy valag cukrot) szomszédomban a kisgyereknek már akkora a feje mint egy 120 literes villanybojler. olyan 6 éves lehet kb. Csinál neki anyuka délben jó nagy adag krumplis tésztát, délután meg megkapja a csokikáját..szegényke gyerek..ezek akkor látnak fehérjét amikor én fehér hollót.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73275 üzenetére
Csinálj nyak mögött nyomást, meg állig húzást. Utána szabályosan oldalemelést
Fogod érezni a válladat.. 2-3 napig biztos.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73286 üzenetére
Szűken szoktam. A mutatóujjak kb. 15 cm-re legyenek egymástól a rúdon a kétkezes súlyzó közepén
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73325 üzenetére
Olyat csak a b@zik csinálnak, csupasz lábat
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73327 üzenetére
kisebb a légellenállás gondolom
-
mayday00
őstag
2015.01.30. pénteken és 2015.01.31. szombaton ingyen kiszállítás.
http://hu.stillmass.eu/
-
mayday00
őstag
Hántolt tökmagot, hol tudnék a legolcsóbban vásárolni?
-
mayday00
őstag
Puffasztott rizs, puffasztott búza, mennyire számít ,,jó szénhidrátforrásnak"?
-
mayday00
őstag
Csináltunk zabpelyhes, almás süteményt. nagyon finom volt Fél kiló zabpehely, 1kg alma..cukor minden szar nélkül, kis margarin kellett csak. El is fogyott majdnem egy tepsivel Egészséges, tápláló
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Arnold elvileg ma jön magyarországra, vagy már itt van
-
mayday00
őstag
Félmillióért lehet fotózkodni Schwarzeneggerrel.
A bulvárlap szerint péntek estig minden ilyen típusú jegy elkelt,
-
mayday00
őstag
10 dolog, amit Schwarzenegger mondott a Sportarénában
A sikerről tartott előadást a világhírű színész, testépítő és politikus vasárnap este. 10 ütős mondatot idézünk tőle.
3. Mi a siker kulcsa
Ha röviden akarom megfogalmazni, az 58 centiméteres bicepsz.
-
mayday00
őstag
Múltkor említettem, h csináltunk nagyon finom almás, zabpelyhes sütit ma megint csináltunk, nagyon finom
Itt a recept. Elég nagyra sikerült bocsi spoilerbe van.
#74461) -Mike- Igen nagyon bonyolult
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Öreg vén arnold.. Közel a 70 hez Ilyen idősen is sok embert lenyomna
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Nem tom volt e má. 2015.02.27. pénteken és 2015.02.28. szombaton ingyen kiszállítás
Stillmass.
-
mayday00
őstag
válasz FollowTheORI #74741 üzenetére
Jó a kakkantó megvizsgálnám
-
mayday00
őstag
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Megcsináltam most reggelire ezt [link]
Olyan finom, nem lehet abbahagyni Túrós-zabos lepény. Reszeltem bele egy egész almát is.
-
mayday00
őstag
válasz mayday00 #74798 üzenetére
Ja legfontosabb. Apró szemű zabpehely kell bele Megforgatni a serpenyőbe nehéz, de rájöttem, hogyan kell Egy szélesebb, vékony vágódeszkát kell alá rakni, ami átéri a lepényt. Alácsúsztatni, és simán át lehet fordítani
-
mayday00
őstag
Kipróbáltam a piros kupakos lóbalzsamot. Még jó, hogy nem az arcomra kentem Csodát láttam volna amúgy ez a piros kupakos mire való?
-
mayday00
őstag
cukrozott, olvasztott sertészsírt jó izomtömeg növelésre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- Adidas női Futócipő Galaxy 6 GW3847 Fekete (egyszer használt) 2 év szavatossággal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest