Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz kovsol #23261 üzenetére
Igy gondoltam én is, hogy nem egyből lőném el , hanem mikor már benne vagyok a témában, és nem megy úgy a dolog. Pedig most pont tömegelős időszaknak kedvez majd inkább az évszak.
A kérdésem igazából az lett volna, hogy 1000 mg L-Carnitine is elég egy napra úgy tudom, 2000-el sem lennék sokkal előrébb nem de? Akkor meg inkább szedem 20 napig
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #23267 üzenetére
4 adagolókanál fehérjével (nemtommennyi gramm) és fahéjjal
Az combos adag lehet -
Manitou
veterán
válasz God Vazzeg #23275 üzenetére
Ez a mass20-nál is "durvább" cuccnak tűnik Tényleg küldjél mellé egy kis fehérjét
-
Manitou
veterán
Tegnap voltam edzeni közel 3,5 hét kényszerpihenő után. Mell-kar volt. Gyenge voltam főleg mejjben De ez várható is volt.....
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz kovsol #24613 üzenetére
Erről jut eszembe, én meg a vázon vittem unokaöcsémet( kb 5-6 éves volt, én meg 14) és egy laza 25-30-as tempónál beakadt a lába az elsőkerékbe Hát nem kicsit bukfenceztem Kéztörés, agyrázkódás, sok bordám megzúzódott (7-8), de szerencsére nem tört, meg a fél pofámról lejött a bőr. Szerencsére neki nem lett semmi baja az ijedtségen kívül, mert a cipőből kijött a lába, amúgy komolyabban is megsérülhetett volna. A bicaj első kerekéből a 36 küllőből megmaradt kb 10 a többi tőből kiszakadt, meg a villa elhajlott kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Találtam egy töltőt macikos ájfónjához
[link][ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz Boxer001 #25087 üzenetére
Ha egybe viszed akkor 6k Díszdobozban párosával 1 női egy férfi.
Amúgy 300 dollár egy párbubee: jó , de én izmos se vagyok Te már kigyúrtad magadat, ezért megengedhetted magadnak, hogy befejezd
mod: én csak a színtiszta igazat beszélem, neked nem kell?
Fogyasztás: szerintem kurvajó
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Bevásároltam sportikáról.
Kár hogy az ON már nem volt, amúgy azt vettem volna 4,5-est.
Így maradt egy 2,27-es csokis Dym Elit Whey
+ próbából egy 2,27-es Twinlab 100% WHEY PROTEIN FUEL
Meg ha már veszek hozzácsaptam egy gyószert is egy SHOCK THERAPY -tEzzel le is tudtam a következő egy évre a vásárlást.
Már csak a rendszeresebb edzésre járásra kéne rávennem magamat + a tisztább kajálásra, utóbbi időben egyik se volt éppen tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz Tomics #25534 üzenetére
Csak edzés után iszol vagy mi?
Meg néha ha éppen úgy alakul, akkor lefekvés előtt.Bár ha tavasszal diétába kezdek, akkor tuti el fog fogyni, jóval hamarabb. Most dilemmában vagyok, "tömegelnem" kéne a tavaszi diéta előtt (oda is már adott a szer)
Csak éppen most pont az az állapot van, hogy szar forma és a tömeg se olyan nagy, most erre még rátömegelni Szóval fassetudja -
Manitou
veterán
Igen, pont ezért iszok 1 adagot, többit fedezem kajából, én sose ittam kétpofára a turmixot, inkább kajára alapoztam főleg, kivéve diétában, ott volt napi 3-4 turmix, de az se számít soknak főleg diétában.
Vannak olyan időszakok (nálam legalábbis ), mikor se nem nősz se nem fogysz, csak szinten tartol, átmeneti időszakok, olyankor pl tényleg elég lehet kevesebb fehérjebevitel is.
Ha meg valaki nem edz, akkor pláne. De ezt a témát amúgy macikos hozta fel. -
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #25571 üzenetére
motorral bukás --> összeszakadtál----> - 25kg
Kapíse?
-
Manitou
veterán
Ma nekem is megérkezett a sportikás rendelésem.
Az miért van, hogy egy kibaszott szavatossági idő sincs egyes termékeken Multkor a SAN termékeinél vettem észre, hogy sehol nem volt ráírva, elvileg így hogy a picsába hozhatják forgalomba
-
Manitou
veterán
Nekem tegnap este pont akkor jött sms értesítés, hogy ma hozzák, amikor az edzés utáni turmixomat iszogattam. Ja, lehet valami már nem volt amit rendeltél, egyszer már engem is hívtak mikor 4,5-es Elite wheyt rendeltem és mondták , hogy csak 2,27-esben tudnak adni 2-t, mert nincsen 4,5-es, akkor rábólintottam, de így 1k-val többe fájt
Macikos, Tomics:
Dym -en és Twinlabon van dátum, a Shock Therapyn nincs
Régen volt egy mondás, "ha a szartól nőnék azt is megenném" , de nekem nem ez a vallásom A régiek biztos tudják kitől idéztemJa ebből a Shock Therapyból szőlőset vettem, valaki használt már ilyen ízzűt?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest