Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Markgx10
őstag
válasz dunkel #31217 üzenetére
Te mire vagy egyébként ennyire beképzelt, legalább valamit írjál már le, hogy mitől ekkora az arcod, hogy mondjuk a nem egy versenyen megfordult Janeszt vagy a csodát véghez vitt Zeget amatőrnek nevezd? És ha amatőr mindenki, akkor minek osztod itt az észt? Mert ugye tanulni nem fogsz amatőröktől (azt látjuk, hogy semmit nem fogadsz el), 33-as karral meg nehéz lesz oktatni, sőt viszonylag viccesnek is tűnhet. Hihetetlen, hogy megpróbálok normálisan fogalmazni, ami nem az erősségem és erre még a válaszodban is kritizálod a topik összes tagját. Kicsit visszavehetnél...
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #31228 üzenetére
Részemről lezártam a témát, tudod, hogy nem az a gondom, csak még nekünk mond valamit az a szó, hogy TISZTELET (félreértés ne essék, nem engem kell, hanem titeket), a fiatalabbaknak már nem mindig és ez bizony gond.
-
Markgx10
őstag
Jó reggelt, Uraim!
Félig off-ot írok most, de még mindig jobb, mint az előttem írók teljesítménye Mivel többen is írtátok, hogy nehéz helyzetben vagytok az életet tekintve és Boxi nem tud aludni stb. Nálam ugyanez a helyzet, elég komoly alvásproblémáim vannak hónapok óta, eddig a legjobb éjszakám az volt, mikor 4-ig aludni bírtam (általában 2-től már csak forgolódok), persze így az edzés és a nap sem megy faszán. Na, szóval tegnap egy ismerős tanácsára vettem Naturland-os nyugtató hatású teát, amibe természetesen semmi gyógyszer nincs, tisztán növényi alapanyagokból áll és elalvás előtt ittam egy pohárral. Jelentem az egész éjszakát tök nyugodtan végigaludtam (!!!!), kipihenten keltem, edzésen pedig (váll) pl. a nyakból nyomás (ha jól írom) simán egy 10-essel többel ment, köszönhetően annak, hogy 7 órát aludtam, nem 3-at vagy 4-et. Akinek ilyen gondja van, az tegyen egy próbát megéri.
-
Markgx10
őstag
válasz Vandit. #31365 üzenetére
Pont tegnap este olvasgattam (a hátam és a mellem a legszarabb testrészem), a hátedzésen pont múlt héten változtattam, de ez alapján lehet, hogy holnap is lesz pár apró változtatás.
ngabor: De hülye vagy, vazze, a második részt olyan komolyan olvastam, mint ha valami csodaszer lenne, de mondom ismerősek az összetevők
[ Szerkesztve ]
-
Markgx10
őstag
válasz Bubee82 #31484 üzenetére
Jó reggelt, Uraim!
Ma reggeli edzésemet egy kerek 3-asra értékelném, ugyanis végre ma megvolt bennem az az elszántság (ami másoknál alap, az nálam 10 alkalomból egyszer van ), ami szükséges, az első két gyakorlatnál a pihenőidőt is remekül tartottam, szabályosságra is ügyeltem, már azt hittem, hogy az életben egyszer edzek egy normálisat, erre megjött egy haver és elkezdtem beszélgetni Onnantól semmi nem volt olyan, mint kellene, szóval ma sem sikerült olyat edzenem, hogy örömmel gondolhatnék rá Pihenőidő még csak-csak 1 perc volt, de nem sikerült azt az elszántságot végigvinni ami az elején megvolt. Ráadásul a bedurranás sem lett olyan, mint mondjuk kedden, miután megittam a Vitargo CRX-et (lehet tényleg venni kéne)
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #31492 üzenetére
Nem is kicsit Úgy szeretnék egyszer úgy lemenni, hogy szétszaggatom a súlyokat és így végignyomni, de eddig ez csak tavaly tavasszal sikerült, mikor nyomtam a kúrát Magamtól ritka nagy fos vagyok.
-
Markgx10
őstag
válasz bandus #31494 üzenetére
Ja, én úgy szoktam enyhíteni csóróságom felett érzett fájdalmamon, hogy benézek az extremefit-es weboldalra, összeválogatok csomó dolgot, amit szívesen ennék (általában 200k körül szokott kijönni), aztán ha mindent átnéztem, elolvastam és kiválasztottam, akkor törlöm a kosárból Arra a 10 percre, amíg válogatok, kurva jó érzés
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #31590 üzenetére
A sok off után, legyen egy kis on is, elgondolkodtató, egészen új dolgokat állít, nem tudom, ti hallottatok-e már ezekről :
[I]"A tejsavófehérje, a kreatin és a súlyzós edzés hatása az izomrost-jellemzőkre, az erőre és a testösszetételre
Az ausztrál Victoria University kutatói már korábban is demonstrálták, hogy a kreatin vagy a tejsavófehérje kiegészítés önmagában is jelentősen növelte az izomerőt és a mitokondriális energia termelést, és ennek nyomán fokozott erő és izomtömeg növekedés volt megfigyelhető súlyzós edzést végző testépítőknél. Most ezek a kutatók, professzor Mick Carey és Dr. Alan Hayes vezetésével (Centre for Rehabilitation, Exercise and Sport Science), egy olyan tanulmány eredményét prezentálták, mely bebizonyította, hogy a legjobb minőségű tejsavófehérje és a kreatin táplálékkiegészítők együttes szedése nagyobb izomrost növekedést okoz, mint a kontrol tápanyag (szénhidrát), és ez az izomrost növekedés lefordítható volt például a funkcionális erő jobb fejlődésére is. A 11 hetes súlyzós edzés előtt és után vett izomrost minták megmutatták, hogy jelentősen nagyobb növekedés volt jellemző a tejsavó + kreatin csoportban a gyors izomrostok izom-keresztmetszetére, mint a megegyező kalória-tartalmú placebót fogyasztók esetében. A gyors izomrostok képesek leginkább a nagy izomerő kifejtésére és ezek alkalmasak a nagy hipertrófiára, tehát a méret növekedésre a súlyzózás nyomán. Nagyon érdekes volt megfigyelni, hogy mennyire összefüggött az izomrost keresztmetszet és az erő növekedése. Ez azt mutatta, hogy a kiegészítők szedése nem csak átmenetileg fokozta a teljesítményt és csak "felfújta" az izmokat, hanem maguk az izomrostok is jelentősen megnövekedtek! Minden olyan étkezési stratégia (beleértve a táplálékkiegészítők használatát is), amely képes az edzés hatását tovább fokozni, nagy jelentőséggel bír a sportolók, az öregedő populáció és a sorvadásos betegségekben szenvedők számára (pl. AIDS betegek). A duplán-vak kísérlet során (sem a kutatók, sem az alanyok nem tudták ki mit szed) 33 edzésben lévő férfit négy csoportba osztottak el, hogy más-más táplálékkiegészítőket fogyasszanak: 1. kreatin-szénhidrát kombináció, 2. tejsavófehérje, 3. kreatin-tejsavófehérje kombináció, 4. szénhidrát. Minden résztvevő ugyanazt a teljesen felügyelt edzésprogramot hajtotta végre heti három alkalommal, és napi 1.5 g/testsúlykilogramm kiegészítőt szedett. Az erőt három gyakorlatban a maximális 1-ismétléses súly felmérésével, a testösszetételt DEXA módszerrel határozták meg. A DEXA a legpontosabb módszer, röntgengép szerűen képes elkülöníteni a testben az izomzatot, a csontokat, a zsírt. Az izomrost állomány eloszlása és a keresztmetszete a combizomzatból vett mintából lett megállapítva. A hagyományos táplálékbevitel ellenőrzésére háromszor computeres analízist hajtottak végre a részvevők makronutriens bevitelét kiszámolva. Bár mindegyik csoport demonstrált fejlődést erőben, zsírmentes tömegben és izom-keresztmetszet növekedésben, mégis a kreatin + szénhidrát, tejsavó és tejsavó+kreatin csoportokban volt a legnagyobb a változás. A várakozásnak megfelelően a legkomolyabb fejlődés a tejsavó+kreatin szedők esetében volt megfigyelhető: 371%-kal volt nagyobb összességében az erő növekedése, és a placebóhoz képest (itt most csak szénhidrát) a gyors izomrostok növekedése 1230%-kal volt jelentősebb. E kutatás is megerősíti, hogy az olyan termékek, mint az Anabolic Whey vagy 100% Whey Isolate tejsavófehérjék, és a Trans-X vagy Pump kreatin-transzportrendszerek együttes szedése a leghatékonyabb táplálékkiegészítő kombináció.
Következtetés:
A legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a tejsavófehérje és kreatin kombinációt szedők esetében figyelhető meg összevetve csak szénhidrátot, kreatint és szénhidrátot, vagy csak tejsavó kiegészítőket szedő sportolókkal. A fejlődés alapja az izomrostok keresztmetszetének tényleges növekedése.Publikálva:
"The Effect of Whey Isolate, Creatine and Resistance Training on Muscle Fiber Characteristics, Strength and Body Composition". Experimental Biology Meeting (American Physiological Society), 2003. április 15., San Diego.
Kutatók:
Prof. Mick Carey és Dr. Alan Hayes"[/I] -
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #31592 üzenetére
Miért, nem érdekes olvasmány?
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #31620 üzenetére
Jó napot, Uraim!
Úgy tűnik meghallgatta a Jóisten a sipákolásomat, hogy edzőtárs kellene nekem, ugyanis ma a teremben találkoztam egy sráccal, aki gyöngyösi volt, de most Egerben van, dumáltunk, majd együtt edzettünk. Hát az egy állat, a jó értelemben véve Már eleve érdekesen néz ki 85kg-osan 51-es kar és 190-be 3-at nyomott, úgy hogy nem kellett neki semmi segítség, még a kezem sem volt ott Aztán az az intenzitás, azok a súlyok stb. komolyan életem edzése volt, most gyakorlatilag az ájulás és a halál közötti állapotban vagyok, de krva jó érzés, végre egy olyan edzés amire vágytam, most tényleg 100%-ot adtam bele, többször gondoltam úgy, hogy most akkor már biztosan elájulok, de valahogy mindig túléltem Már meg is beszéltem vele, hogy legalább hetente egyszer együtt edzünk, mert akkor legalább hetente egyszer tényleg edzeni fogok (szégyen, hogy ez nem megy magamtól, de ez van) Szóval nagy az öröm most nálam
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #31628 üzenetére
Hát azért nehéz lesz, ha azt számolom, hogy ezentúl hetente egyszer edzek Viszont van valami ami árnyalja a dolgot. Ma reggel egy év után (és azután, hogy mindenki azzal basztat, hogy csúnyán elhíztam) mértem egy derekat. 5cm-t nőtt egy év alatt (reggel 102!!!!!!!!!), úgy, hogy a karom szinte semmit Azt már tisztán eldöntöttem, hogy mégsem tömegelős kúrát nyomtanék március közepétől, hanem inkább kajára fordítom a pénzem és diétába kezdek. Nem akarok kockás hasat, stb. de egy reggeli 90-es derék az pont elég lesz nekem (amikor egyszer diétáztam 79-ig le tudtam menni, tehát most is menni fog, csak a kajára kell összegyűjtenem a lóvét)
-
Markgx10
őstag
válasz BÁ Nutrition #31634 üzenetére
Tudod mennyire szarul nézek már ki? Gondold már el, a reggel 102-es derék az este 105 körül lehet, meg sem merem mérni. Láttam én magamon, hogy gáz van, de nem érdekelt, csak már annyian mondták, hogy csak zsírosodok és hogy már mennyire szar, hogy egy picit visszaveszek, mert ez így nem jó. Tényleg nem jó
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #31635 üzenetére
Ja, ki kell számolnom, hogy egy 12 hetes diéta, aminek mondjuk a második 6 hetében tolok valamit, az mennyibe fáj kajával, mert akkor azért nyomatni kell a csikemellet meg a turmixot, különben lesz megint vagy 43-as karom, abba meg belehalnék
-
Markgx10
őstag
válasz dunkel #31763 üzenetére
A "fikázáshoz nem kell arc"-ról jut eszembe egy ma reggeli sztori. Nehogy magadra vedd, semmi köze hozzád. Megyek autóval Eger határán kívül, nálunk esett a hó, minden fehér, haladok szépen 50-nel. Megelőz egy Toyotás vagy 90-el. Mondom, de bátor, rá két percre lelassít egy több km-es egyenesben kb. 30-ra. Megyek mögötte egy darabig, majd szépen továbbra is 50-el, megelőzöm. erre az okos, beleáll a dudába (amit nem értek miért), belejön a kocsi seggébe és ott mutogat, hogy így meg úgy. Szerencsére a város határában, pont piros volt a lámpa. Kézifék be, kiszálltam és megkérdeztem, hogy most akkor miért (jó lehet, hogy mondtam egy-két csúnyább szót is), erre bezárkózott a kocsiba és fel sem mert nézni. Magamtól az életben nem szóltam volna hozzá, de ha már kocisban ülve tud anyázni, meg fenyegetni, akkor vállalja már, legalább a saját tetteit.
-
Markgx10
őstag
Félon: Csak holnap fogok mellezni, mert az egész heti program csúszik a költözés miatt, de amennyit ettem és pihentem a héten, tuti belenyomok a 60-ba egyet
Viccet félretéve, végre átvettem a lakást, lámpatestek már fenn vannak, kazán beállítva, víz, villany, gáz már van hétvégére minden költözéssel megleszek.
Szóval amellett, hogy 20 évre eladósodtam (lakáshitel) és már azon kívül is komoly mínuszban vagyok , nagy az öröm, mert végre a saját lakásomban dögölhetek meg adott esetben -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #31998 üzenetére
Egy fele akkora, de saját lakásba (új építésű társasházban). Ezt már el bírom majd tartani
Boxi tesó: Köszi
-
Markgx10
őstag
válasz L|zsidoboz #32092 üzenetére
Jó reggelt, Uraim!
Életem legszarabb melledzésén vagyok túl, sima 1-esre értékelem Gondoltam, hogy a költözés miatti dolgok miatt nem leszek a toppon, de hogy 15kg-mal legyek gyengébb , mint egy hete, hát azt álmomban sem gondoltam. Ennyit számít, hogy napi egyszer tudok enni, aludni meg szinte semmit. No, mindegy, nem rinyálok, de ez a mai edzés kritikán aluli volt minden szempontból.
-
Markgx10
őstag
válasz SystemRoot #32142 üzenetére
-
Markgx10
őstag
válasz ngabor2 #32388 üzenetére
Emlékszem, hogy régebben én is beiszogattam rendesen , de szinte kizárólag borozás ment, mostanság abszolút semmi. Na, meg mesélhetnék, hogy még 9-10 éve, 22-23 évesen miket csináltam, na arra még a bátrak is azt mondanák, hogy kemény Aztán persze megöregedtem és szombat este is itthon kínlódok , pedig volt ez máshogy is korábban
-
Markgx10
őstag
válasz Boxer001 #32392 üzenetére
Persze, hogy hiányzik. Amit tettem semmit nem bántam meg, ha találkozunk régi haverokkal, napokig tudjuk/tudnánk mesélni a régi sztorikat, röhögünk magunkon.
Jó volt az a gyúrós találkozó, mindkettő, ami nálam volt, ha a Jóisten is úgy akarja , akkor nyárra valamit össze kellene hozni. Tavaly is szerettem volna, de sajnos kis Márk eredményei (amik azóta már rendben vannak ) közbeszóltak. -
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #32517 üzenetére
Én hiszek neked és ki is próbálom , bár lehet a héten nem jutok terembe, viszont cserébe készen van a konyha beépítéssel együtt és ma már a nagyszobába való összes bútort is felcipeltem egy haverommal, szerdán gyerekszoba és hálószobabútor, csütörtökön mindezek szerelése, pénteken pedig nagytakarítás (ami már tegnap is volt) és kész. De jó lesz már
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #32522 üzenetére
Ja, ha mindegyikben segítesz 20 kilót akkor rendben is lennénk Bár megmondom őszintén a múlt héten 120-ba még lenyomkodtam, de aztán 130-ba már az elsőtől ott volt a segítség és azt mondta a srác, hogy segített is, magyarul az utolsó tiszta kísérletem 120-ba a 6 volt, ami kb. 15kg gyengülés az előzőekhez képest (Igaz ebben az időszakban, amikor munka mellett folyamatosan a lakást csinálom és napi egyszer jutok kajához, valamint az alvással is gondok vannak, nem is csodálkozom) Két hét múlva már biztosan jobban fog menni, aztán március közepétől valamibe belekezdek
-
Markgx10
őstag
válasz marcus.fenix #32548 üzenetére
Ja, ő nagyon sokat kihagyott, most fejlődik vissza, előtte egyszer már a 190 is ment neki, szóval egy-két hónapon belül megint olyasmiket fog nyomni. A naturál szót azért idézőjelbe tehetted volna nem véletlenül fejlődik így a szemét
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #32586 üzenetére
Köszönöm, főnök, meg mindenkinek tényleg nagyon rendesek vagytok, le vagyok kötelezve, hogy még emlékeztek rá
-
Markgx10
őstag
válasz bandus #32612 üzenetére
Igen, fel kellene már fogni (nem neked), hogy kurvára nem az edzésmódszertől függ egy versenyző kinézete. Jóba Elek sem ettől néz ki úgy, hanem a 3 tehervagon koksztól, amit idáig elfogyasztott, ahogy Jay Cutler meg vagy nyócat Edzhetnének ezek bárhogy, ha nem nyomnák gyakorlatilag folyamatosan, a tizedénél sem tartanának, ez tény, a többi csak parasztvakítás, akinek van egy-két versenyző barátja, ismerőse, az pontosan tisztában van ezzel.
-
Markgx10
őstag
Most mutatom, hogy Dorian Yatesnek még ennyi genetikája sem volt mint Janesznek, pontosabban csak egy jó alap volt és csak a koksz csinált belőle azt amit. Mert millióan edzenek keményen, de akinek nincs meg hozzá a pénze, abból sosem lesz komoly ember ez is tény, tehát még egyszer: NEM az edzésmódszertől lett Jóba Elek olyan, mert ugye ez volt a kiindulópont.
-
Markgx10
őstag
Holnap lemegyek edzeni, gondolom hasonló "jó" erőben leszek, mint múlt héten, sajnos elhúzódik ez az egész költözködés, mellette ugye dolgozni is kell stb. így tényleg csak egyszer jutok kajához egy nap, így is gyakorlatilag 18 órát folyamatosan munkával töltök (rinyálás eddig ), de hál' Istennek a cipekedés nagy részével végeztem, ma voltak a hűtő, mosógép, legnagyobb szekrények, először le a harmadikról, aztán fel a harmadik szintre, a végére egész jól belejöttem, lehet elmegyek költöztetőnek , bár egy zongorához nem tudom mit szólnék , valószínű elsírnám magam
Egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja kiJa edzés előtti kiegészítőnek márciusban (addig tuti nem lesz semmire péz) kinéztem az NO Plasmacoret magamnak és már előre látom az állati intenzitású edzéseimet vele
-
Markgx10
őstag
válasz bandus #32663 üzenetére
Gratulálok, tesó, a 40-esekhez
Szóval a múlt heti 1-esre értékelt edzésem után, ma már egy 1/2-ed sikerül elérnem Szerencsére nem gyengültem tovább, sőt múlt héten egy szabályosat sem tudtam nyomni a 130-ba, most már kettő ment (LOL ), a harmadiknál tette oda a kezét a segítő, onnantól számolom érvénytelennek. Tehát a minimális elvárás megvolt, hogy nem gyengültem, azon kívül viszont semmi. Nem baj, jövő hét közepére már remélem vége az egész költözködős hercehurcának és újra elkezdhetek enni meg aludni, aztán remélem előbb-utóbb lesz pénz fehérjére (má' az is elfogyott ) meg másokra is.
Viszont olyan ágyat, meg szekrénysort vettem a gyereknek, hogy éppen, hogy meg nem szólal , szombatra van kész teljesen a szobája, addig nem is viszem oda, szerintem összeszarja magát, ha meglátja a jövőbeni "kuckóját", az lesz az egész lakásból a legszebb rész -
Markgx10
őstag
válasz ngabor2 #32728 üzenetére
Amíg meggyógyul, tudom ajánlani a Scitec 100% Whey Protein Prof. zacskós kiszerelését, pont ilyen hóvégi, bankszámlabeteg időszakokra van kitalálva Én tegnap délután gondolkodtam, hogy amíg nincs erre pénzem, mit kellene tenni, hogy legalább edzés után legyen bennem tejsavó, aztán eszembe jutott ez, még boltzárás előtt le is jutottam a városba és vettem 2-t, ami kerek 45gr fehérje edzés utánra (ez nagyobb adag, mint a vödrösből írt). Ínséges időszakban jobb, mint a semmi és csak pár száz ft
-
Markgx10
őstag
válasz Janesz #32906 üzenetére
Jó napot, mindenkinek!
Mától újra rendszeresen járok edzeni, ráadásul már az új lakásból mentem reggel sosem próbáltam különféle edzésterveket, most úgy döntöttem, hogy kipróbálok egyet. "Kockaprogram" a neve (lehet LOTR találta ki ) és az Extremefit magazin legutóbbi számában tágyalták ki részletesen, állítólag erőnövekedést lehet vele elérni , majd meglátjuk. Ez 8 hét lesz, addig edzés utáni fehérjén kívül semmi nem fog menni (ahogy most sem), aztán ezalatt az idő alatt összekapok lóvét egy valamire (azért nem írom konkrétan, mert nem tudom pontosan, hogy még erősödni szeretnék, vagy diétázni, ugyanis gusztustalanra vagyok már hízva). Kíváncsi vagyok, naturalban tudok-e valamit erősödni, nem lenne rossz.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #33003 üzenetére
Gyógyulást, főnök!
Boxi: Neked meg sok sikert, nagyon szorítok, hogy sikerüljön valami fasza melót találnotok
-
Markgx10
őstag
Ha van minden edzésre két adag fehérjétek (több semmiképp), akkor azt miképp osztanátok el:
1. 1 adag edzés előtt + 1 adag edzés után (anabolikus keret vagy mi)
2. 2 adag edzés utánKíváncsi lennék, hogy melyik az optimálisabb, még egyszer mondom nincs lehetősége egyelőre többre semmiképp. Köszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest