Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Na igen, de télen meg elég egyszer egy kis baj és megvan a káosz. Lassan 3 éve van fent a CC, első télen kurva jó volt, úgy tapadt szó szerint hóban, mintha szárazon mentem volna. Vicces volt elmenni a kanyarokban 60-al, miközben mások csúszkáltak le-fel ugyanott fele akkora sebességgel. Második télen hóban szintén jó volt(mondjuk legyen %-ban 10%-kal rosszabb első évhez képest), bár a parkolókból már volt, hogy neccesen jöttem ki, ahol sokáig álltak az autók és rendesen jégveremmé vált a nyomvályú, ahogy beparkoltam a többi autó helyére(ugye csak olyan helyre tudod betenni, amit már szétforgattak 7-8 ezres fordulattal már előtted). Jég is necces volt már, de még elindultam bőven azért.
Most a 3. télre leszek kíváncsi, hogy mit gurítanak a CC-k. Szándékosan vettem CC-t, CC+ helyett, mert évi 10k km van, inkább lágy legyen a keverék, nem számít a futás.
De pl. nyáron sosem volt necces helyzetem, mindig fel lehetett mérni, hogy hova mivel tudok beesni sebességgel. Télen meg tényleg kiszámíthatatlan.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
K Norbi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest