Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy szeretnék vásárolni egy akusztikus gitárt.
Egyáltalán nem tudok gitározni, most tanulnám, de csak önszorgalomból.Komoly szintre nem biztos, hogy fejleszteném magam.
Mit ajánlanátok? Árban 30K körül gondoltam, ha olcsóbb, az csak jobb.
Mire kell figyelni gitárvásárláskor?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok!
38 évesen első gitárnak, abszolút kezdő szinten megtanulni mit ajánlotok?
Ezt tényleg úgy értsétek, hogy csak kocáskodni szeretnék. Ha érzem, hogy fejlődnék, újra jövök. Holnap vásárolnám meg személyesen valamelyik hangszerboltban. Ott lehet hangolást kérni?
Árban max 25K keretig.
Köszönöm!Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Carlos Padre #41322 üzenetére
191 cm magas vagyok, nagy kezem van, ujjaim sem gondolom rövidnek
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz Eastman #41325 üzenetére
https://olaszhangszer.hu/termek/toledo-primera-student-44-nt-toledo-primera-student-4-4-es-klasszikus-gitar/
egy ilyet néztem ki.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
-
Ace Ventura
addikt
Erre a konkrét gitárra esett a választásom. https://www.gitarcentrum.hu/valencia-vc104-bk
Remélem arra jó lesz, hogy megtudjam nekem való-e a pengetésÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- Zeblaze Stratos 3 Ultra 1,43 hüvelyk AMOLED GPS GNSS 5 ATM IP69K Vízálló oksóra
- ID-Cooling FROSTFLOW X 360 univerzális CPU vízhűtés
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Desert Titanium Garancia: 2025.09.20.
- Intel H61ME /M.2 SSD + M.2 WiFi ITX alaplap új dobozos!!
- Ryzen PC,új házban! Ryzen 5 3400g/Asrock B450 gaming ITX/16GB Hyperx/256GB m.2/Darkflash DK150 RGB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest