Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
Ezt néézétek meg: EP41-UD3L úgylátszik lassan leváltják a P31-et.
-
jookomak
őstag
válasz jookomak #5138 üzenetére
Fogtam magam, elkezdtem cibálni az oroszlán bajszát. Rohadt sokat droppol a lapom terhelés alatt, így folyamatosan csepegtetem neki a +feszt. 2,8 ghz-nél járok 1.312V-on (biosba 1.35 van állítva neki) ami még mindig a gyári 1.325 alatt van, így 2.8 ghz 41/65 fok idle/load.
mit gondoltok, küldjem még neki? -
HUNNIA1920
őstag
Sziasztok!
A Gigabyte P31-DS3L alaplapom dobozán az áll, hogy DDR2-800MHz. Én anno vettem is bele 2*1GB - ot, viszont most szeretném bővíteni. A kérdésem az lenne, hogy ha én ezt 2*2GB DDR2-1066 - ra akarom bővíteni, akkor az annyin is fog menni, vagy vissza veszi 800 - ra? A mostani RAM - jaim az 1066 - ot nem bírják még 2.2V - on sem. Nálam a max. az 800@960MHz volt.
Gondolkoztam valamilyen tuning RAM - on is (pl.: OCZ, G.Skill, GEIL, stb), abból is egy 1100 - 1200MHz - esre, csak nem tudom hogy annyin menne e, vagy csak 800 - on.
Köszönöm előre is!
Üdv: Tamás"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz HUNNIA1920 #5157 üzenetére
Mehet 1066on ha találsz olyan FSB/RAM állást és bírja a RAM, de alapon 800on fogja hajtani. Viszont az E5200 mellett olyan mindegy igazából..
Részemről mindig azt vallottam, RAMból sok és hibátlan kell, nem tuningos. -
d.véderjoe
tag
Helloka!
Az alaplap: GA-G31M-S2L-hez az új BIOS mit tud F10d BETA? érdemes felrakni?
Tapasztalatok? -
kriszbon
őstag
válasz d.véderjoe #5160 üzenetére
Tessék (Itt) van a proci support lista, más infót most nem találtam, hogy ezen kívül javítottak e valamit!
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
-
kriszbon
őstag
válasz Biga123 #5165 üzenetére
Meg P31 is kb. annyit megy csak, de már egyszer linkeltem neked képet hogy melyiktől mi várható [link]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Cimbooora
aktív tag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem, hogy nem lehetne e megoldani azt, hogy Virtual DJ-nél tudjam használni külön-külön maga a hangfalakat amiken hallani lehet a mixelést, illetve külön a fejhallgatót, amivel beletudnék hallgatni a zenékbe?
-
Chaser
legenda
válasz Cimbooora #5171 üzenetére
Olyan hangkártyával ami tud független out-ot, az integrált 99% hogy nem tud, bár nem néztem.
szerk: Én erre a célra vettem nemrég egy turtle beach santa cruz kártyát, volt pár live-om, elgyepálja mindet
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
jss
aktív tag
Help!
Volt egy jó kis 22"-os monitorom, de eladtam, mert terveim voltak.
Most viszont változott a helyzet, úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyobbat.
A leendő 24"-os monitor felbontása 1920 x 1080 (Full HD) lesz.
A kérdés az, hogy a gépben lévő EG31MF-S2 alaplapra integrált GMA 3100 videokártya támogatja -e ezt a nagy felbontást? A RAM-ból max 128 MB-ot tud lefoglalni magának.
A válasz elvileg: Igen, De jó lenne, ha valakinek lenne gyakorlati tapasztalata ez ügyben.Vélemény?
Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
perempe
addikt
SLAX-ot sikerült felraknom pendrive-ra, P31-DS3L lappal simán bootol. Előbb panaszkodtam rá, de csak rossz fájlrendszert használtam.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Chaser
legenda
Jó hír a lap tulajoknak, lassan kapható a Q7000 sorozat első tagja a Q7600 személyében:
2700mhz, 200-as FSB, 13.5-es szorzó, 2 mega cache, ez utóbbi elég kevéske k_vad alá, de majd meglátjuk mire elég és mennyiért adják itt. Még g31 lapban is 3.5G környéke értelmes feszen adott leszszerk: by TechPowerUp
[ Szerkesztve ]
-
-
lajafix
addikt
-
D@ni88
addikt
hogy lehet szabályozni a ventik sebességét?
-
Gyuri27
félisten
válasz lajafix #5182 üzenetére
Azért egy 4870 erős ezalá a proci alá. Főleg cod multiba ahol mindent leveszel mert kell a 250 fps. Hiszen jól csak ott adja.
Meg én 4xxx vga-t akkor vennék ha nagyon muszály. Meg kell várni az 5xxx-t. Az 1200-s cerkának az ára is rossz. Alacsony szorzó, vt nyema. A két proci között meg van vagy 3500 forint difi. Így semmi nem szól szvsz az 1200 mellett (ha azt vesszük alapul, hogy most kell venni).Amd - Radeon - Ryzen
-
jookomak
őstag
Kedvenc ep31 ds3l lapunk viszi/vinné/vinni fogja a e3xxx procikat? most néztem, hivatalos support listben még nincs benne.
-
pepe_g
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a tanácsotokat! Lap,memó csere.
Ez az alaplapot néztem ki:
[link]
Tervem az hogy a jelenlegi procimmal használnám! (Intel P4 3,2 800FSB 775 socket)(sztem eléggé jó még,és különben sincs most 80ezrem komolyabbra)
A memória terv (1 v. 2GB) 1066Mhz!
Na most jön az amit nem értek. Tudom ezzel a procival használni a memókat 1066Mhz-n??? Vagy tök fölösleges 1066? Elég a 800? Vagy mi? Ezt nem vágom...
Egyáltalán a procim jó bele? Mert az adatok szerint azt látom, hogy igen.
Válaszaitokat előre is KÖSZÖNÖM!
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Chaser
legenda
válasz lajafix #5182 üzenetére
Ez is egy nézőpont
pepe_g: Ha elég 2 pci akkor g31m-es2l 11-12k-ért, másik verzió ep35-ds4 19-21k-ért, de az most megint eltűnt, prociból cel 420-430 3-4k-ért bőven elveri a tiedet fele vagy kisebb fogyasztással, "komolyabb" proci e3200 vagy e5200, előbbi is tuti, újan 12k körül van.
-
Bulitt
addikt
-
pepe_g
tag
Hi!
Az "ep35-ds4" szép kis műszer, meg kell hagyni! Szted nem jót néztem ki? Rossz az a lap? A procimról meg annyit, hogy lehet hogy van mi elverje, de a celeron-t erre cseréltem! Akkor most mi van? Rossz boltot csináltam? Azt mondták a cel gyengébb mint a P4!
Csak most azárt garasoskodok, mert ha számolok:alaplap ~10-13e, + RAM ~4e, + hűtő ~5e! Akkor már bőven 20 felett járok! És akkor még szerényen számoltam. Na és sokkal többet nem éppen szeretnék költeni! Ugyanis nem tellik most több!
Procit most nem akarok cserélni! Azt majd később! Egyszerre nem megy.http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Chaser
legenda
Vedd az olcsóbb lapot amit ajánlottam, 15k alatt mással nincs értelme foglalkozni, atomstabil lap és a maga módján iszonyat tuningos, nem egy proci került már ki a kezemből ami 4Ghz fölött ment benne. Én azt a celeront már csak E szériás procira cseréltem volna. Milyen hűtőt vettél te 5k-ért? Freezer 7-et 2-3k-ért dobálják itt.
-
pepe_g
tag
Oks! Ha te azt mondod jó, akor legyen! Hiszek neked! Hát a proccal már nem tudok mit kezdeni akkor azt beettem! Majd a kövi annál jobb lesz. Hűtő? Nem vettem még csak írtam hogy kb 5k. ACF7 Pro-t néztem! Az több, mint a ACF7! Vagy nem tud annyival többet a PRO?? Jó szted a sima FREEZER 7 is?
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=%22pepe_g%22&suser=&sival=
-
Chaser
legenda
Sztem a "sima" freezer 7 jobb, de boltban még nem is láttam. Végül is csak a venti felfogatásában és ventiben különböznek 1mástól. Újan sztem ne vegyél, 3k-ért biztos kapsz itt, én full réz 7700cu zalmi hűtőt árulok postával 5-ért 4ghz-ig ha nincs benn dög meleg elég, 3.5-ig meg bármikor kényelmesen, és keretes lefogatású a dögje. De van más is ha érdekel
Kis eredmény az ajánlott laptól tegnapról:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Gigabyte aorus b450M io shield is megvan ! egyik legolcsóbb am4 alaplap
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 CL16 3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB)
- GIGABYTE GA-H87-D3H Alaplap 1150
- CL14 -es Időzítés Ryzenhez - 3600Mhz - 64GB (4X16GB) G.SKILL Trident Z Memória DDR4 -
- ASUS ROG STRIX B660-F GAMING WIFI, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs