Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz RootRulez #704 üzenetére
F310 marha jó, nekem olyan van. Teljesen XBOX kar kompatibilis, tehát ha a játékban van alap xbox kiosztás, akkor itt is él alapból, és pontosan azt írja ki a képernyőre, hogy nyomd meg, ami a padon is van (ABXY, trigger, R1, stb.). (konzolon nem hiszem hogy működik azért a kar)
Gombok színre-megjelölésre megegyeznek.
A kar elég strapabírónak tűnik, bár én nem rángatom vadul, és van rá két év Logitech garancia. J.
Asassin's Creed I-II-vel, GTA IV-vel, Trine-al próbáltam, szuper érzést nyújt, ezeknél jobb, mint a billentyűzet, kiosztással nem kellett szenvedni, minden ment alapból. Én ha most vennék tuti csak xinputosat vennék (X360 kar, vagy Logi F széria, esetleg Chillstream)
Ha kérdés van, segítek szivesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest