Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
emeld fel a "segged" is nyomas kifele...van olyan ember aki toloszekben van,vagy nyomorek stb. barmit megadnanak egy kis szelben valo edzesert...csak ki kell menni aztan majd adja
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
szki
őstag
Motiválni: Te miért futsz?
(Ha automatikusan nem indul el a magyar felirat és szükséged van rá, akkor kattints a cc vagy a felirat gombra a videón.)Én ma már bicajjal közlekedtem 2x10 km-t viharos szélben, hóban, fagyban (dombos Zala megye ugye, ahol utakat zártak le, és tömegével csúsztak autók az árokba). Ha ma lenne esedékes futnom, akkor futni is kimennék. Holnap megyek is futni biztosan 15 km-t. Ha marad a szél, fagy, és hó, akkor terepre megyek!
Ja!! Asszony témához: a futók között sok a csaj! Sokkal több, mint a bringásoknál. Ha visszaolvasol van, aki így talált magának párt. Mármint a futás révén. A versenyeken is lehet ismerkedni, illetve vannak közösségek, egyesületek.
Az én barátnőm nem tud futni, és bicajozni se szokott. Még nem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Öregszem
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest