Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Ez így van. Teljesen igazad van. Nem one size fits all a történet.
Magam is örülnék, ha találnék alternatívákat..ha érted mire gondolok.[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
bucsher
őstag
Most meg mi van? Elmondják mit akarnak, arra E10 passzol, mit írjak rá? Hogy bár van ötletem, de nem ajánlok semmit, mert nem vagyok biztos benne hogy jó lesz neki meg különben sem hallottam az univerzum összes 10k árú fülesét, ezért objektív okokból nem ajánlhatok semmit?
Kösz nem. E10 nekem tetszett, a konkurensei nem, így aki szépen szóló, mélyeket jól visszaadó fülest keres, annak azt ajánlom. Ráadásul pont erre való a fórum.[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
szentkuti11
addikt
Az E10-ről eddig alapvetően nagyon pozitív véleményem volt, remélem ez a holnapi nap után is így marad (jelenleg egy elhalkulási gonddal vagyok kénytelen visszavinni).
Ha a fentiektől eltekintek, akkor a következőket tapasztaltam E10-téren: Ez egy olyan fülhallgató, ami az átlagembernek (értsd: nem audiophile) olyan hangzást nyújt, amitől bármikor leejti az állát a padlóra. Vannak tartományok/hangszerek, amiket egy kicsit elnyom az erőteljesen V hangkép, de ha összességében nézem, akkor mégis nagyon jó érzés hallgatni. Az összeszerelési minősége kiváló, az anyagai rendben vannak, jár hozzá keménytok, többféle gumiharang. Azoknak is tökéletes választás lehet, akik sokat hallgatnak zenét, de nem képesek elrugaszkodni a mobiltelefontól, mint forrástól. Nekik egyszerűen nem kell több, hiszen egy jobb füles maximum a forrás hibáit tudná csak kihozni, ha egy mobiltelefon jackjébe dugjuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- EA Sports WRC '23
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest