Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ToniSoprano

addikt

válasz HSM #18102 üzenetére

Én nem merem csak alatatni, én ezt az hibrid módot (alvó mód hibernálással) használom, mert az altatás mellett lementi a memóriát is a HDD-re, de ezért tovább tart minden, de ha áramkimardás van nem lesz gond.
    Bár nem szokott áramszünet lenni nálunk, de szünetmentes tápom sincs, szerinted nagy kockázat így az alvó módot használni, ami azért sokkal gyorsabb lenne. Neked nem volt zűr pl. áramszünetből, ha áramszünet lenne akkor altatás esetén összeomlik a rendszer? Te szünetmentes táppal használod a gépet?

Egyébként nekem ez hibrid mód nekem azért jó, mert billentyűről is fel tudom ébreszteni az asztali gépet, ami nekem az asztal alatt van. Amíg megtalánom a gombot és nagylábujjammal benyomom, eltelik kb 3-4 másodperc ezt is megspórolom. Meg így véletlenül sem tudom meglökni a gépet a bekapcsógomb megnyomásakor.

Nekem régebben azt mondta egy informatikus, hogy a hideg indítás terheli legjobban gépet, bár lehet ez már nem igaz. Én a 10 éves XP-s Acer notebookom már 6-7 éve jellemzően csak hibernálgatom, 2 hetente kapcsoltam ki csak rendesen, semmi baja nem volt soha sem. A hibernálásból a csak 2 GB ram miatt kb. 15 mp alatt felállt teljesen a rendszer, nekem ez megfelelő volt teljesen akkor is, szóval sokszor nem értem mit örülnek ezeken a videókon annyira.

(#18104) HSM és hosszú távon mi a különbség az UEFI boot és a régi boot között, pl. a 8.1 ha UEFI képes az alaplap és új vinyót veszel ami GPT-ra formázott eleve UEFI-vel telepít?
    úgy tudom a 10-esben még jobban meg lesz oldva.

(#18105) tom_tol: köszi akkor egyértelmű, ha multiplayert akarnék játszani akkor kell SSD, erre a V300 is jó, vagy erősebb kell?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés