Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Nem is tudtam, hogy ez az ember street workout ot nyomott. Sőt még arról se, hogy valaki ilyen balesetet szerezzen. Na ez a versenyszerű sport ára.
Vagy nem is olyan veszélytelen a calisthenics, fegyenc edzés?Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz Rabbitf_24 #3786 üzenetére
Én is kíváncsi lennék azért, hogy mennyit bírnák számszerűsítve de nem érdekel, lehet csúfot csinálnék sok tápos gyúrósból, lehet nem. Ha abból indulok ki, hogy kezenállós kinyomást tegnap is toltam 5*7 t simán.
a magam 95-100 kilómmal.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz Rabbitf_24 #3788 üzenetére
tízen akár hány éve gyúrtam de most nem érdekel. úgy is mondom, hogy makacs vagyok ezért se érdekel a súly, nesze nézzétek a terembe így is lehet testet építeni.
GOndolom én magamban a teremben.Annyit észrevettem, hogy a befőttes üveget pik pakk kinyitom. szinte kitekerem a nyakát.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Jővő héten beindul a hetelős meló így valami edzés félét ki kell találnom.
aRRA gondoltam a szokásos mell t tudom hétfon csinálni , kedden elkezdek lábazni szerda pihi
csutortok mell , pénteken hazautazás akkor este biztos nem lesz kedv edzeni de kitutdja akkor elmegyek hátazni a terembe vagy szombaton. ennyi.
várom a tippeket.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Na telefonról írok. Soha nem szoktam. Furcsa így a fórum kinézete. Na hetelos meló edzés tegnap megoldva. Mellezes fel egykezes fekvő kezenallos kinyomas falnak, tolozdkodas két szék között ami a kollégák ültek borulás ellen. Ma guggolgatas de, hogy hátat hogyan oldom meg nem tudom
-
RBJ
addikt
Jé nem is tudtam, hogy van bioboltba fehérje.
Letelt a hetelős meló, du tán beugrok hátazni a terembe.
Decathlon mániás vagyok kemény 13 e ért letudtam a pamut melegitő alsót, kapucnis felsőt, és technikai polót. Domyos.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Hétfőn mikor elkezdtem edzeni kollegák röhögtek rajtam. Mikor kezenállós kinyomást csináltam falnál akkor na majd ők, mi ez aaaa semmi. Megpróbálta az egyik még megállni se bírt nemhogy kinyomni, utána már másként néztek rám.
Meg a feszülős aláöltözetemre azt kérdezték, hol lehet ilyen szivacsos felsőt venni?
Azt hittem hízni fogok, pedig minden este nagy zabálások, magunknak főztünk mégse. -1 kg a heti eredmény.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Én csak activlab os banánost nyomok azt is csak az íze kedvéért edzés után és csak egy adagoló kanállal.
Nem nagyon élem magam bele a hatásába. Átlag ember evéssel is hozhatja a formáját szerintem.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Na letudtam a hát edzést. Hát 3 kávé volt bennem nap folyamán az utolsót is edzés előtt fél órával ittam.
Már remegtem egy kicsit de az edzést kicsaptam mint a tak.....ot.
Igaz valamiért kevesebb megyen
sima vízszintes rúdon 3*6
seggel felfelé 3*7 majd a végén abból back lever levezetésként.
párhuzamos rúdon 3*6
és a végén két steppad és kézi súlyzóból rögtönzött korláton L tartás és abból átfordulva fél kezenállás. 3*2Jó volt a terembe lenni emberek között az egész heti melós napok után.
Igaz nézet a lány, hogy csak napi jegyet kértem, biztos gondolt, hogy csórinak nem fusssaa.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Na ezen betojtam mit meg lehet csinálni kis helyen.
[link]MOndjuk az ajtót nem vállalnám be, biztos leszakadna.
-
RBJ
addikt
Én napközben csak nyümölcsöt eszek.
Reggelit letudom reggel 5 kor, napközben gyümi, este rendes étkezés.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Alig várom, hogy tavaszodjon, leteljen a hetelős meló és beinduljon rendesen a szabadban az edzésem.
Így meló után a szálláson négyfalközött nem az igazi. Főleg nagy esti zabálások miatt.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Nekem is oda kell figyelnem de úgymond minél természetesebb dolgokat eszek. Kerülöm az adalékolt, tartósított dolgokat. Szerencsémre a babám mindent meg tud főzni, csinálni így nincs gond.
Piacon vásárolok és kész. Felvágottat sose látok, helyette szalonna, disznósajt meg egyebek mennek reggelire.pl most korhely leves lesz jó füstölt porcból, oldalasból. utána csöröge, házi baracklekvárral.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
válasz enginev3.0 #4016 üzenetére
anno 100 zal szériáztam 4*6 kat egyedül. De ez már a múlt. Most csak calisthenics.
-
RBJ
addikt
válasz enginev3.0 #4018 üzenetére
Örülök ha bírom a saját súlyomat, nem hogy még akasszak magamra. 98 kg
-
RBJ
addikt
Szerintem nagyon túl van lihegve ez a táplálék kiegészítő dolog, Azon se csodálkoznék ha csak piac lenne az egész.
Pl én csak edzés után közvetlenül szoktam egy fehérje turmix ot inni, de abba is csak egy kanál van.
Szinte az íze miatt iszom.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Én meg szeretem. Reggelimet el se tudom képzelni nélküle.
Jót tett a tegnapi hát edzés. Érzem minden porcikámban az erőt.
Nem jó az a sufni edzés otthon. Annyi értelme van a teremben, vagy kondiparkban, hogy az ott lévők miatt több motíváció van, mutatni kell valamit, főleg ha lányok is vannak.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Na meglátta az asszony a lild s trx féle kötelet a katalógusban. Már szaladni kellett venni. Mondanom se kell sehol semmi. vagy 3 lidl t jártam végig hál istennek a harmadikban találtunk. Jó lesz majd nekem is a calisthenics mellé a parkba felkötni.
Ha már ott voltam vettem még két izzadság kivezetős sportpólót hülyének is megéri 1500 Ft/db ért.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz kolosanyi #4043 üzenetére
120 Kg
Érdekes utána akartam nézni, hogy mi mennyi árban de trx megnevezésen kívül nem találok semmit.
Edző kötél meg maszek barkácsolásokat ad csak. szerintem 6000 Ft ért baráti és van benne anyag.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Én nem szamolgatok semmit, amit megkivanok megeszem
-
RBJ
addikt
Hál az istennek a héten elkezdtem fogyni. Hetelős meló még tart így kénytelen vagyok szobában letudni az edzést. hétfőn semmi a korai kelés és utazás miatt inkább kímélem magam.
Kedd, csütörtök mell gyakorlatok, fél egykezes fekvő, kezenállásos fekvő falnál, szék és asztal között tolózdkodás. szerda láb guggolás nyújtott kézzel, felszökkelős guggolás , fél lábas szerű guggolás térdelésből.
Pénteken hazaérkezés, örülni a babámnak és egyebek, szombaton hátazás.
Egyenlőre ennyit tudok kihozni. A héten több nap sokszor puffadtam, fájt a gyomrom míg rájöttem a sok hús hússal, főleg bőrős sültek, rántott húsok miatt amit este a kollégák nagyon bő olajban sütnek amit nem bírok.
És semmi leves ami nekem megárt. Sajna ilyen most a melós kaja.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Azért annyira nem hülyeség. Még a zsírban sütést is értelmesebbnek tartom mint az olajban.
Mondom, hogy nálam az olajban sült dolgok fekszik a gyomromat.
Babámmal beszélve hétvégén mondja, hogy nem igazán szokott olajban val főzni sütni.
Sokan elkövetik azt a hülyeséget, hogy leszűrik az olajat amit a héten láttam a kollegáktól
és többször sütnek benne.
Ennyi erővel visszarakom a fáradt olajat a kocsiba.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Jó nekem a vaj és sertés zsír.
Még mindig abban hiszek amit nagyapáink ettek, és elvégzett munkában.
Mégse volt anno kövér embör.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Olyan szépen süt a nap a tegnapi egész napos eső után, lehet teszek egy próbát itt a sarki kondiparkban du.
Remélem nincs hideg.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz kolosanyi #4089 üzenetére
Na megvolt az idei év első szabadban edzése. Hát jó vót. Na jó esett kint a levegőn.
Csak úgy haraptam. Csak azt nem értem engem miért visel meg ha a megszokottól más rudat fogok egyből jön a betojás. Pár cm eltérés a fogás vastagságban és egyből más érzés az edzés.
Megspóroltam egy ezrest a terem helyet.
Itt nagyon jó idő van ki is melegedtem rendesen.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Valaki tud valami jó edzés előtti élénkítő dolgot.
Én eddig az aldi ban kapható valami energia port használtam ami guarana, coffein és szőlőcukor keveréke volt. Csak nem mindig lehet kapni sajna és ótsó.
Meló után edzés előtt munkásembernek nem árt.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
válasz kolosanyi #4159 üzenetére
Azért egész napos meló után nem árt egy kis gyorsító. Kávé t meg nem akarok este inni mert utána pislogok egész este, meg büffögném felfelé.
Nekem használt igaz csak egy fél tasakot nyomtam be mindig.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Teában is koffein van így mindegy.
Na megvolt a második szabadban edzésem az idén. Nagyon jó idő van. simán aláöltözetben voltam felül és nem fáztam. Jól esett. Majd csinálok egy képet de nem is itt van.
Ez a park max 100 m re van tőlem. [link]
Igaz csak a hátazást csinálom itt.
a mell ezést meg itt. ez meg bringával 5 perc.
[link][ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Nem szándékoztam felfedni kilétemet. Nem vagyok online huszár aki megosztja az élete minden részét az interneten. se facebook se semmi.
-
RBJ
addikt
Én nem nézem mit, hogy csak, hogy ne legyen mű kaja.
Reggel gombás rántotta, este zöldségleves, csirkemell barackosan sajttal lesütve, krumplipüré, végén turósrétes.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Hogyan tudjátok lerazni az ismerősöket összejövetelekor ,hogy nnem szeretnétek inni. Én ha ellenkezek betorik a feje mindnek. Sajnálom rá minden elveszett beteg percet másnap.
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Ha csak fekvőtámaszozol minden nap, és a szélességet variálod szűk, kevésbé, széles vagy felteszed a lábad valamire szék, kanapé már megvan.
É csikó koromban csak fekvőtámaszoztam mindig, főleg a kolliban és mégis olyam mejjem vót hogy csak csuda.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Megvolt mai hátedzés, kicsit körulményes lett mert wellnes, várgesztes villapark.
Hely semmi igy kénytelen voltam egy bufé bejárata felett levő keresztlécén csinálni. 8x2 lécen.
Hát mondhatom nagyon kényelmes volt és közbe azt várni mikor szakad le.
De lenyomtam azért is.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Volt már?
-
RBJ
addikt
Nehogy jó idő legyen hétvégére. Úgy látom a szeles idő betesz lehet a hátedzésemnek.
Legfeljebb lobogok majd a szélben.[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Na nehéz helyzetben vagyok szálkásodni akarok de fogyni nem.
-
RBJ
addikt
Csak letudtam az edzést. Még nem fújt úgy a szél, jó idő volt se hideg se eső.
De a végére olyan szél támadt csak úgy porzott az egész park.
Kicsi lemaradt a végéből de így jobb volt mint a semmi.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Nem kell itt kalóriázni süssed mangalicában. Régi öregek is ezt nyomták.
Én mindig a természetesség és mértékletesség híve vagyok. Nem kell számolgatni.
Sokan nem is tudják, hogy méregtelenítéssel kellene kezdeni a fogyást sokszor mert a zsírraktárak egyben méreganyag megkötésére is vannak.
Már amennyire én tudom. Van, hogy hetekig reggel zsíros kenyér és szalonna a menüm és mégse hízok.
Sőt nálam ténylegesen tavaly ilyenkor indult be a fogyás.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
RBJ
addikt
Lehet hülyeség de ezt a testalkat típust is túlmagyarázzák.
Ha valaki rendszeresen sportol átalakítja a testét szappanból akkor az milyen típus?
Én is voltam már 110 Kg s szappany voltam már gebeszerű akkor mi van.
Szerintem minden embertípust rá lehet húzni mindenkire az adott állás szerint.Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest