Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #44871 üzenetére
A desktop dungeon ehanced volt ingyé, ez pedig másik desktop dungeon.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #44873 üzenetére
Elvileg tegnap adták ki az újat és ha akkor meg volt a régi akkor megkaptad ingyen, gondolom én start után húzhattam be a régit, mert az új nincs meg.
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #44875 üzenetére
Láttam hogy írtad hogy nem merültél bele, de nem értem hogy ez hol ütközik a válaszommal.
Kár hogy az első játék megvétele nélkül nem lehetett ingyen behúzni a 2. részt, úgy belenéztem volna.
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #45090 üzenetére
Istenem, amit karácsonykor adtak egy jó nagy "balhéval" együtt az most titkolózva adják újra. Hát ezért nem kellett volna a zsákbamacska, írták volna ki simán oszt jó napot, vagy adták volna akkor már a rendezői változatot. Vagy így engesztelték ki Kojimáékat hogy még egyszer ingyen lesz (gondolom egy 1-2 mihályt erre elszórtak megint dollárban) + akciózzák az upgradet hogy abból is csurranjon a kasszába.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Dreadloord #45319 üzenetére
Én nem látok a ragnarok editionon-ra leárazást, nekem weben és kliensben is 99 eurót ír rá minden. Amúgy a 2 felállás között amit írtál van tartalmi különbség is, a complete edition tartalmazza az ultimate packot amit a delux verzió mellé adnak.
-
KISDUCK
addikt
válasz Anonymusxx #45325 üzenetére
Hát ez hatalmas, azt hiszem létezik erre már létező szó: természetes kiválasztódás.
Én ritkán használom a redditet és csak néhány hozzászólásom van ott, és valamikor 1 éve bannoltak, tehát olvasni tudtam, de írni semmit sem és annyit írt a rendszer hogy megsértettem a bla bla bla feltételeket. Én csak pár hónapja vettem észre és írtam nekik hogy nem is értem miért vagyok bannolva mert ritkán használom az oldalt és csak pár hsz.-em van. Erre ők "ok, visszavontuk a bannt", de fogalmam sincs hogy miért kaptam a büntit, a legnagyobb vétkem talán az lehet hogy Günther a profilképem.
-
KISDUCK
addikt
Látom már beindult a
hypetrain a The Dungeon Of Naheulbeuk: The Amulet Of Chaos miatt. Jó játék, de nagyon goofy és talán könnyebben felhúzza az embert mint az XCOM. -
KISDUCK
addikt
válasz icemad #45559 üzenetére
Nem bonyolult a discord és megéri akkor is ha ritkán használod. Van egy magyar fejlesztésű játék, bro falls néven és még amikor ingyenes volt akkor nyomtuk haverokkal néha és a discord csatárnájukon osztogattak kódokat skinekre.
Plusz a discordot nem csak játék mellé használják, vannak olyan youtube csatornák is akik használják pl.: fókuszcsoport. -
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Humble choice-nál lehet tudni estleg hogy a következő hónapban mi jön? Most a tiny tina miatt igen gondolkozok az előfizetésen.
-
KISDUCK
addikt
Humble kódot ad vagy beaktiválja a társított store-ban pl. steam?
ollie: a tiny tina az nem most van? ha most előfizetek akkor azt most kapom meg, nem?
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Steamen fél áron van a Warhammer 40k - Chaos gate, az mennyire best buy? Túl sok mindent nem találtam a játékról, steames negatív kommentek szerint túl nehéz, de a pozitívak is említik ezt, plusz valamelyik tesztoldalon említették hogy elég gyengén fut a játék, mert többször voltak nagyobb fps dropok.
-
KISDUCK
addikt
válasz NeStric999 #46054 üzenetére
A rota ma magyaridő szerint este 7-kor várható?
-
KISDUCK
addikt
válasz TheNewDawn #46109 üzenetére
Ezt szerintem minden gog-os megkapja, mert nekem is ott figyel a postaládában az ajánlat.
-
KISDUCK
addikt
válasz huskydog17 #46113 üzenetére
Májusban az ingame storeból 19 Forint volt a GOTY upgrade, de csak onnét. Böngészőből és ubi connectből normál áron volt.
-
KISDUCK
addikt
válasz huskydog17 #46118 üzenetére
Nem kliensből volt hanem ingame. Meg kellett venni a játékot, letölteni és elindítani és a játékon belüli store-ban volt a 19 HUF-os upgrade.
Kliensből akkor is az eredeti magasabb árat írta, csak játékon belül volt elárazva.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz Komplikato #46164 üzenetére
Az injustice 2 nagyon réteg játék, volt alkalmam párszor kipróbálni xbox-on, hát mechanikában nagyon eltért a tekkentől meg a mortaltól, az mk11 ultimatet behúztam most, de az injustuceért nem voltam hajlandó kicsengetni az 1 euró felárat már, az max keményvonalas dc rajongóknak éri csak meg. Kár hogy MK bundle nem volt az x és 11-el minden dlc-vel, az érdekesebb lett volna.
-
KISDUCK
addikt
válasz AnonymusX #46167 üzenetére
Ők milyen forrásból szerzik be a kulcsokat? Egy két itthoni kereskedőnél korábban feltűnt hogy szürkéktől vettek kukcsokat.
XL úgy jó lett volna ha 1-2 euróval tolja csak meg a bundle árát, ennyiért meg elleszek kocában a 11-gyel is.Crus: gondolom akkor DC fan vagy ha úgy bejött.
-
KISDUCK
addikt
Átverésnek érzem az MK11-nél az ultimate nevet, mert ez nem a teljes csomag, hiányzik belőle 2 skin pack ha jól látom és egy dlc karakter ami feloldható ingame, de azért a 2 skin packot betehették volna.
-
KISDUCK
addikt
válasz Dilikutya #46244 üzenetére
Kicsit morcos vagyok mert hétvégén vettem meg az mk11u-t, erre most itt ez a bundle, ha akkor nem vettem volna meg azt akkor most megvenném ezt, mk xl és mad max érdekelt volna, de amekkora hörcsög vagyok úgyse játszanék velük csak "porosodnának". XL storyt valamikor majd megnézem online, neten több helyen azt írták hogy a 11 jobb több tekintetben mint az xl, szóval kihagyom, de aki mk rajongó és eddig kihagyta annak érdemes behúzni.
-
KISDUCK
addikt
Elvileg az 5 eurós pakkba be tudnám húzni, de már szégyenlem magam mert can pár játék amit megvettem, de hozzá se nyúltam. Tegnap láttam steamen bundlet hard west 2-re és wierd westre, a hard west 1 már több mint egy éve meg van és talán 2 órám sincs benne. Tiny Tina szintén 1-2 órás, Days gone szintén zenész.
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
Northgard mennyire bestbuy? GOG-on akciózva van (megint) most az alapjáték 70%-kal a teljes verzió pedig 60%-kal. Meg ha úgy van, akkor van értelme a fullos csomagnak?
-
KISDUCK
addikt
Most epicen ingyen van a Surviving the Aftermath, még az alapjátékot próbálgatom, de a dlc pakk le van árazva 3,5K huf köré, van valaki aki esetleg próbálta a dlc-ket, megéri az a pakk?
-
KISDUCK
addikt
válasz myckey #46498 üzenetére
Sekiro-nál a goty van csak, ha jól tudom az free update.
on:
Wasteland 3 7,99€ HL, humble, érdemes figyelni gog-os hírlevelet, mert ott a colorado edition volt 8,39€ levélben küldött kuponnal. -
KISDUCK
addikt
válasz TheNewDawn #46859 üzenetére
Nem rossz, még gggdeals-en is 50 dollárt ír a játékra alapból, a Káosz Kaput lehet még behúzom majd kuponnal, elvileg úgy kb 3,3k HUF, de a tésztába bele, hogy nem képesek egy fullos packot csinálni mindegyik játékból hogy tokkal-vonóval meg lehessen venni minden dlc-jével együtt amire lehetne érvényesítni a kedvezményeket.
-
KISDUCK
addikt
válasz logineres #46916 üzenetére
Erre a bejegyzésre alapoztam.
-
KISDUCK
addikt
válasz Mr.Csizmás #46923 üzenetére
WoW, egy threadből ami arról szólt hogy kell-e vajon adott játékhoz vagy bármi máshoz az epic launchere más kliensben vásárolt tartalomnál onnét sikerült eljutnunk a személyeskedésig.
-
KISDUCK
addikt
válasz Lackki #46926 üzenetére
Az a szomorú hogy személyeskedni kell egy topikban.
Szerintem itt nem az elkényelmesedés a probléma, kellemetlen tud lenni ha valamihez 2 launcher kell. Én személy szerint az EA játékokkal szívok mostanában, mert gondolom a szolgáltatóm oldalán van valami gubanc és gyakran nem tudok belépni adott játékba mert képtelen bejelentkezve tartani vagy beléptetni az app.
Ubisoftos játékokat is az ubinál veszem meg hiába elérhető máshol, mert net problémák miatt nem kell annyit szívni. Így is volt néha hogy valami funkció nem volt elérhető ingame, mert rosszalkodott a hálozat.[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Lenovo G505 alkatrészek
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest