Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Szerintem majd az életét lehet vele visszatölteni. Vagy a fene tudja.
Neverben ha jól emlékszem volt olyan az állatnál, hogy 'megeteted a famulusodat', s visszatöltötte az életerejét. Meg lehetett vele játszani', stb. Persze mindezt csak párbeszédben. Megnéztem volna, ahogy a sötételf karakterem dobálja a botot a kutyának...
Vannak jó párbeszédek, az egyik őr ha jól emlékszem valami ilyesmit mondott: " hideg, és kimért, mint a sör".
A pihenés meg szerintem auto: hanem ütnek, pihensz.[ Szerkesztve ]
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
bpx
őstag
amikor nincs csata, akkor magától gyógyulnak a karik, ráadásul elég gyorsan, szóval simán lehet azt csinálni, hogy jön 1 csapat akármi, leütöd őket, vársz fél percet mielőtt továbbmennél, és megint full hp-n van mindenki
de a komolyabb sérülések amik büntetéseket adnak, azok így nem "gyógyulnak" be (törött csont, betört koponya, nyílt seb, stb...) - arra marad a tábor/gyógycsomagokszerk: a kutya ugyanígy gyógyul magától
vagy a mágus tudja még gyógyítani a saját skilljével
vagy ha megvan az a képesség, hogy tudsz gyógyitalokat keverni, akkor lehet mabari-csemegét is csinálni, ami olyan neki, mint valami HP poti, de nagyon keveset gyógyít rajta[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest