Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
jegib
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy DNS-313-asom. Mac-el használom Leopard alatt, viszont Finderrel nem tudok rá másolni, csak vmi másik programmal (pl: muCommander). Jogosultságok beállítása rendben.
- Ha usb-ről szeretném használni, nem ismeri fel a gép.
- Vmiért nem frissíti be a Dyndns-ről az ip-t, ha manuálisan frissítem akkor csak az első ip változásig él az FTP szerverAz mldonkey-t még nem tettem fel, mert nem találok hozzá szoftvert amivel kezelni lehetne.
Tudtok segíteni?
Előre is köszönöm, üdv
-
jegib
csendes tag
Na csak sikerült megcsinálni. A hiba az volt, h a volume_1-en létrehoztam /mnt/HD_a1 könyvtárat, mint a leírásban. Na ezt nem kellett vna, hanem szimplán bemásoltam a gyökérbe és megjavult. Lehet csak félreértettem, mind1 mán mén
Sztem port forwardnál beírhatsz habiszti nevet is, gondolom nem ellenőrzi vissza a router, nálam is így működik.
Letöltést még nem próbáltam,de rögtön arra is sor kerül
Ha feltöltök a NAS-ra akkor nekem is kb 8 MB/s -al jön, ha arról töltök le, akkor tud 17MB/s-ot. Szintén samsung SATAII de csak 200 gigás.
Laptopomra simán felment a memeo, mac-re meg profibb backup softver van
Az újrainduláshoz nekem 120 mp kell
-
-
jegib
csendes tag
Hmm. Csatlakozás nekem is frankó, működik minden remekül, látok rajta minden adatot, viszont ha finderrel másolok fel rá (finder = az osx beépített file kezelője, kb mint vindóznál az intéző), akkor nem működik. Viszont ha ugyanezt a másolást egy segédprogival csinálom ami az muCommander (ala Total Commander), akkor hibátlan. Ez csak azér bosszantó, mer Mac-en könnyebb az élet commander nélkül, mint azzal (ugyanez a vindózról nem mondható el ) Nah mindegy valszeg vmi bug lehet, remélem a következő firmware orvosolja, esetleg a következő leopard frissítés... Köszi
-
jegib
csendes tag
válasz #55573504 #125 üzenetére
Egyszerűen beregisztrálsz a dyndns.org oldalon, kapsz egy elérést és ftp://valami.dyndns.org lesz a te ftp helyed, amire az általad kreált user/pass kombóval be tudsz lépni. illetve a www.valami.dyndns.org oldalon pedig az ezköz konfig felületét éred majd el, a www.valami.dyndns.org:4080 -on pedig az mldonkeyt. ( valami= az általad választot dyndns login)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest