Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz Calogero #72493 üzenetére
Én hiányoltam a prémium jelzőt.
De aztán folytatják:
KTV KARBANTARTÁS - ORSZÁGOS - 2024.05.28 - DVB-C, IPTV, DVB-S
Valószínűleg itt állítják vissza DVB-C-re a magas bitrátát meg bekerül még pár HD verzió a meglévő csatornákból. Ja nem....[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz peetyy #72498 üzenetére
Ha követed akkor tudod, hogy még a HD kínálat is kissé hiányos nem hogy 4K. A bitrátás spórolásról meg ne is beszéljünk....Nem a 4K irányába gondolkodnak még a meglévőből is vissza vettek. Az árát meg felhúzták jó alaposan ráadásul prémiumként promotálják. Hát az ára az lett....
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz razorka777 #72580 üzenetére
Olvastam én is....gyakorlatilag egy "értékcsökkent szolgáltatást" kapnak egyre drágábban és még dalolnak is neki.... De legalább egyre több a HD adó ha már az SD egy fos. Van még jó pár amit illene HD-ban adni.
Sajnos az az igazság csak nagyon kevesen veszik észre vagy értik meg, hogy mi a helyzet valójában.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Biztos igazad lehet. Mozi+-on a szereplők feje körül mintha egy kisebb aurát lehetne látni sokszor miközben mozognak. Én is arra gondoltam, hogy az erős tömörítésen felül itt valami beállítás is van elcseszve még. Nem hinném, hogy a tévém beállításával van gond másik csatornákon nem ilyen ill. másik szolgáltatónál ez nincsen.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
-
trec12
addikt
válasz nagyfejü #72957 üzenetére
Digi: DVB-C bitrate kb. felére-harmadára levéve, SD-k szinte vállalhatatlanok. Pár HD adó ami máshol általában van itt még hiányzik, elférne (Discovery, AXN, Viasat3 stb...). Net teljesen okés, legalábbis nálam.
Telekom: sajnos nálunk is - pontosabban a szülővárosomban - most indul majd arról eddig nincsen közvetlen tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Gondolom a majdani ex. voda hálózatra is ugyan arról a központról megy majd a jelkijátszás az pedig ha jól tudom Invitech. Online tv platform is lesz továbbá még mindig van xdsl terület bőven. Ezért szinte biztos vagyok benne, hogy a bitrate marad ennyi. Spórolás lehet emögött szerintem meg lehet nem a legacélosabb a gárda sem...Nagyon kíváncsi vagyok hová lyukadunk ki mire összeáll, elindul a One.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Egy link azért jöhetett volna...
Vesznek ki pár analóg csatornát de csak párat ill. meghatározott településeken. Miért ezeket meg miért pont ott? Azt nem tudom mi lehet az oka meg a célja ennek...
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Zoshi85 #73998 üzenetére
Optikai vagy koax hálózat van ott? Mert a teljes analóg megszüntetését koax hálózatra írták. Aztán van pár csatona aminek analóg verzióját csak meghatározott településen szüntetik meg. Ebből is arra következtetek, hogy a teljes analógot egyelőre csak a koax hálózatokon szüntetik meg.
Nálam (Győr) optika van itt semmi változás sem az analógban sem a digitálisban. Mondjuk az is igaz, hogy nekem semmiféle sms nem jött...[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Zoshi85 #74005 üzenetére
Vagy nem egyértelmű a tájékoztató ha végül is mindenhol kivezetik. Amúgy még azt is beleírták, hogy több sávszél lesz így a net csomagoknak. Nyilván ez elsősorban a HFC hálózatokon fontos kérdés bár az analóg csatornák párhuzamos fenntartás már teljesen felesleges bármilyen hálózaton. Főleg, hogy költséggel is jár.
[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
Szerintem senkinek sincs az itt meglebegtetett voda csatorna lista. Az más kérdés, hogy ha egységesítenek valószínű az lesz - pontosabban jó lenne - de én még sehol nem találtam róla infót, hogy arra állnak át Digis területeken is. Ami tuti az az, hogy a koaxos területeken off a teljes analóg, ill. bizonyos településeken meg pár csatorna repül az analógból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Autós topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest