Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
Az archonnak végtelen AP-je van, pont ahhoz a buildhez nem annyira fontos (Max akkor ha nem tudja folyamatosan fenntartani, mert nincs elég dps-e.) Viszont minden más buildhez jól jön (tank buildhez pl elengedhetetlen, de kell az orb/hydra és a kite buildhez is), és talán a Source-on a legkönnyebb beszerezni, mert lehetne még wand-on és wizard hat-en, de előbbin iszonyú ritka, és így drága, utóbbiból meg lvl62 a max, és ahhoz, hogy használható sisak legyen eléggé maxos statok kellenének rá, így az is megfizethetetlen kategória sajnos.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én úgy keresnék rá, hogy:
-Averge dmg
-100 vit
-50 All res
-50 Chd
-150 Int VAGY 150 StrSzerintem a 150 int-tel drágábbak lesznek benn, mint 150 Str-rel. Egy kis chc nagyon hiányzik róla, hogy igazán sokat érjen, így szerintem pár M, de nem néztem előtte AH-t, tehát ez csak olyan közelítő tipp.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Én a kardra írtam, amit írtam
Nekem egyébként nagyon nem hullik használható amu, konkrétan 1 esett, de az is öszver: van rajta dmg, int, chc meg vit és all res. Tehát ad dmg-t és védelmet is, de mindkettőből csak korlátozottan. Így az ah-ból vettem dmg, int, chc, chd-set. (Szerencsére volt rajta vit is, mert abból kicsit gyengén állnék nélküle.)
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz nightmare13 #5443 üzenetére
Igen, azt kb ekkora bid-re kellett volna betenni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
-
F-ECT$
titán
válasz Helmoras #5614 üzenetére
Ha az is lenne rajta, akkor nem 1-3m lenne az ára, hanem több. Btw én már azt szoktam csinálni, hogy rákeresek minden fontos statra, aztán berakom az alapján a legolcsóbb alá. Így általában nem megy el, 1 nap után csökkentek 10%-ot, és ezt ismételgetem, amíg el nem megy. Ha eléri a 100k-t a cucc, és így se megy el, akkor vendor.
Érdemes megpróbálni "drágán" is eladni, mert annak sincs értelme, hogyha találsz egy cuccot, akkor ár alatt kiszórd. De sokáig sem érdemes magas áron benn tartani, mert folyamatos az értékvesztés. (A vile wardomat 10m-ért vettem 1-2 hete, hétvégén már 8-ért láttam benn hasonlót. Mondjuk a Mempo-mat meg 11-ért vettem, és hasonló csak 16-ért volt benn, de ezek nem ilyen közepes cuccok, mint a tárgyalt sapi. A közepes cuccoknál nagyon gyors az értéktelenedés szvsz.)
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #5635 üzenetére
de a kiírt DPS-be nem számolja bele
Na ezért lenne jó egy valós dps meter. Egyszerűen lövése sincs az embernek, hogy ténylegesen mekkora dps-t tol 1-1 builddel.
Eleinte még jó volt a kiírt dps legalább a cuccok mérőszámának, de mivel az ilyen skill dmg bónusz nem látszik benne, így már arra sem lehet használni.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Ha játszottál a wow-val, vagy egyéb olyan játékkal, amiben van ilyen, akkor érted, hogy miért kérdem, ha nem, nem. Egyszerűen most nem tudsz dps-t mérni, és ha bejön az MPL, akkor azért nagyon nem mindegy, hogy A vs B build esetén melyik ad nagyobb dps-t. Persze ha más nincs, akkor ott a stopperes módszer mondjuk egy 10-es szintű zombin (az lassú, így lehet tolni a dps-t, nem kell menekülni).
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
Persze, a legfőbb, hogy mennyire fekszik. Viszont ha csapatban megyek, akkor a legfőbb dolgom, hogy osszam a dps-t, és ott aztán pláne nem látszik, hogy én mennyire vagyok hatékony. 20%-nyi dps különbség azért már a run idejében is meglátszana.
Messzire vezet ez, a lényeg, hogy nem lehet mindent papíron kiszámolni, nekem jó lenne, ha pontosan lehetne mérni a teljesítményt, de sajnos nem lehet.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz angelside77 #5671 üzenetére
Szerintem lazán érhet 50m-t így AH nélkül, nekem is sikerült már 20m-ért rare csizmát eladni move speed nélkül.
Ezen pedig lehet egy rakat dex/str, 80 all res (int-tel), life% (ez pótolja a vit hiányát), szép rajta az MF és persze legendary.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Cyberbeni #5842 üzenetére
1.0.5-re gondolkoztam egy full frost builden, ezért hoztam példaként a Blizzardot.
Egyébként az összes AP költő spell esetén igaz, hogy egy lassú, de nagyobbat sebző fegyver esetén több sebzést lehet kiosztani mire elfogy az AP. Most beszereztem egy 10 AP on crit-es source-t, de sajnos nagyon keveset jelent AP töltésben (Lehetne még wandon, de ott drága, és a normális wiz fejesek is szinte megfizethetetlenek, szóval egyelőre nem látom reális esélyét, hogy AP költő buildet csináljak.)
Magasabb MPL szinteken, ahol nem lehet fenntartani sokáig az Archont (mert nem halnak olyan gyorsan a mobok), még kérdéses, hogy milyen spelleket rakjak mellé, de szerintem marad a hydra, meg valamelyik signature.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #6075 üzenetére
Lehet próbálkozni, de az 1050-1100 dps körüliek str helyett vit-tel vannak fenn 5m körül.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #6077 üzenetére
Szerintem inkább az a 40m-s eladás volt szerencsés.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Balesz1899 #6094 üzenetére
Int mindig van rajta 170-200 között. Viszont van 2 random, és hogy az egyik ebből az Str lett, na ez nem jó.
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz buherka #6110 üzenetére
Ennek a cuccnak talán 30M körül van a legalja, tehát egy ritka roll érhet 100M-t. Ez jó lehet akár barbinak, akár wiznek is, a CHD a max 50-től se nagyon marad el, szóval merj nagyot álmodni, aztán ha nem megy el, akkor majd csökkentgeted az árát 10%-okkal.
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Projektor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Thinkpad L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB DDR4, 256GB NVMe gar
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest