Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
-
Ptech
addikt
válasz SzalaiG #4033 üzenetére
Én arra számítok, hogy legrosszabb esetben egy hónapon belül visszahozza az árát, a virágboltos verzióval meg ez nincs, ergo a virágbolti verzió drágább és csak a macera van vele...
wikings2: szerintem aki egy hónap alatt Inferno-t is végigveri, az nem fogja eladni olyan gyorsan
[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
Nem feltétlenül.
Van aki egyszerűen menthetetlenül béna, és farmol, meg daily questeket csinálgat, mikor mondjuk tized annyi idő alatt megkereshetné ugyanazt az aranyat az AH-n.Én azt vettem észre, hogy a napi 2*20 perc az ideális, a csökkenő hozadék elve miatt onnantól egyre kevesebbet és kevesebbet egységnyi idő alatt. Tehát a 400 perc = 150-250k már közel sem működne.
Ami még mindig egész jó, de rájöttem, hogy amikor már két monitor kell, hogy a másikon sorozatot meg emaileket nézzek, akkor már teljesen ráuntam a játékra.[ Szerkesztve ]
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Szerintem ez elég nehéz kérdés kiadás előtt, itt vannak a béta követelményei. Szerintem amilyen erőset csak találsz, és bele lehet rakni. Mondjuk valamennyire a procitól is függ a játék azért, szerintem a fizikát csak a proci számolja.
Lehet nekem is új VGA kellene a laptopomba, te honnan fogod beszerezni? -
Ptech
addikt
[link]
Ideje lenne -
Ptech
addikt
válasz BigBlue69 #4172 üzenetére
Best Buy féle kamu-marketing
-
Ptech
addikt
[link]
Végre. -
Ptech
addikt
válasz CocooN-z #4193 üzenetére
Elvileg nem. Bár a google translate-el nem sokra megyek. Az előző alkalommal a benne hagyták ugyan, csak a Paypal-al való pénzkivételt vették ki, hogy most ugyanúgy adták-e be, azt nem tudom.
A fordítás szerint: cash transactions between users were not subject to review because they were not implemented. Tehát semmi RMAH nincs benne.
Mondjuk ez nekünk mindegy is igazából, a lényeg, hogy megvan Korea is.
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
-
Ptech
addikt
Nem tudom pontosan, mekkora horderejű a dolog, mindenesetre Blizznél mindent meg tudnak magyarázni.
Emlékszem amikor Jay Wilson mesélte, hogy mekkora királyság a Cauldron meg a Neph Cube, mert nem kell visszamenni a faluba, és így nem szakad meg az akció. Most meg pont azt mondják, hogy milyen jó, hogy kivették, mert a pörgős akciók között is szünetet kell tartani -
Ptech
addikt
Lehet, ezen én is gondolkodtam. A droprate-eket azért még nem tudjuk, a D2-ben azok azért elég alacsonyak voltak. Mondjuk idővel tuti telítődni fog a piac, és mindennek zuhanni fog az értéke, ha csak nem találnak ki valami okosságot patchként.
Ahogy hallottam Hell és később nagyon durva repair költségek lesznek, és arany is jóval kevesebb fog esni, ha ez mellé lesz egy kellően alacsony droprate, akkor el lehet húzni egy ideig a megoldás kitalálását.
Vagy egyszerűen csak olyan ütemben kell kiegészítőket kiadni, megfelelő goldsinkekkel, hogy ne számítson a dolog.Remélem megoldják, mert ahogy most kinéz, az első 1-2 hónap után brutálisan le fog csökkenni az arany értéke..
-
Ptech
addikt
válasz wikings2 #4380 üzenetére
Én biztos meg fogom venni, akármikor is jön ki, de szerintem is PR melléfogás így csöpögtetni az infókat, meg ekkora hercehurcát csapni a béta és egyáltalán minden körül, amikor csak minimális számú ember tudja kipróbálni pár órára is.
Azzal nincs gondom, hogy sokára jön ki, mert azt már megszokta az ember. Csak a fesztivál kezd fárasztó lenni, mikor nem igazán van semmi, amiért kellene a fesztivál...
-
Ptech
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest