Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hamann2
csendes tag
Sziasztok, olvasom már sokatoknak van Dell 5010-es 5650-nel, érdeklődnék hogy mennek vele a játékok?
Az újabbak, mint a Cod6, vagy Bulletstorm esetleg...kielégítő a grafikai teljesítménye..vagy
vissza kell venni ezt-azt..?[ Szerkesztve ]
-
Hamann2
csendes tag
Köszönöm!
Én is gép vásárlás előtt állok, a most megjelenő Sb I5-2410 M proci egy 540M videókarival párban nem tudom, jobb választás lenne-e az első generációs I5- 5650 kombónál.(overclock?)Kizárólag játékra gondolok.
Ha az usb 3.0-t nézzük, akkor mindenképpen, de játék illetve üzemidő szempontjából nem tom mennyi az előrelépés, ha van egyáltalán.
[ Szerkesztve ]
-
Hamann2
csendes tag
válasz Chaser #17744 üzenetére
Köszi, de második generációs I3-at még nem láttam laptopban, de figyelek, gondolom -20,25 ezer az I5 2410-hez képest, az I7-Q2630 meg + 35 ezer.
Komolyan, semmilyen "hétköznapi" dologban nem látnám előnyét?Pl: Shogun Total war 2, lehet szükség van a procira is.
Vagy másolás, kitömörítés, ...jó ok, közben rájöttem ezek nem érnek 20 ezer pluszt..főleg 50-et....és mi a helyzet az ssd-vel?Ha azt rakatnék bele, (ha van rá lehetőség) akkor javulna a teljesítmény?
I3-2 széria + ssd és árban ott lennék mint az I5....lehet nem jól gondolkozok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FEJhallgatók
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest