Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Üdv,
Meg tudnátok mondani, hogy a Dell Vostro 3560 sorozat modelljein van-e elkülönített numerikus billentyűzet? Számomra, a vásárlás szempontjából fontos lenne az infó.[ Szerkesztve ]
-
zolee3000
tag
Bocsi, már nem tudtam szerkeszteni.
Szeretném a véleményeteket kérni a Latitude E5530 modellekkel kapcsolatban. (Konkrétan ezt néztem ki.) Ha van, aki használ ilyet vagy hasonlót, megosztaná velem tömören, mik a tapasztalatai?
A noti munkagépnek kellene egy fényképésznek, tehát főleg a Photoshopos képszerkesztést kéne röccenésmentesen bírnia. Ezen kívül csak az alap internetes alkalmazások és minimális office (Word/Excel/Outlook) használat menne, játék egyáltalán nem. Szóval nem kéne erőgép, viszont a tartósság, anyagminőség (hogy bírja az ide-oda hurcolászást) nagyon hasznos lenne.
Előre is köszönök minden infót, észrevételt!Más: Szóba jött a fent említett Vostro 3560 is, ami kb. a Latitude árán kicsit erősebb hardverkörnyezetet kínál, viszont nem olyan minőségi "csomagolásban". Egy komoly negatívuma, hogy nincs numpad. Amit még megfigyeltem, a hivatalos oldalon lévő képek alapján, hogy mintha a zsanérszerkezete kicsit más lenne – nekem elég furcsának/gyengének tűnik. Használ valaki esetleg Vostro modellt? Mik a tapasztalatok erre vonatkozóan?
-
zolee3000
tag
válasz premete #29803 üzenetére
Köszönöm a hasznos infókat és a modell-tippet!
Sajnos a linkelt gép több szempontból sem lenne jó nekem:
- ár (már a 200-210 ezerig is 170-től indulva jutottam el egy hét alatt, szóval ez már az abszolút limit nálam)
- anyaghasználat/összeszerelés minőségét tekintve biztos jobb az E6-os sorozat, de itt azért már nem lehet akkora minőségi ugrás (az, hogy már nem Inspiron / Pavilion / IdePad kategória, nekem már bőven jó).
- amiben ez a gép feature-öket tekintve erősebb (hangszóró, tömbmikrorfon, fejhallgató, ill. nagyobb kijelzőfelbontás) arra pont nincs szükségem (az érdemi képszerkesztés külső FHD IPS monitoron megy majd, a multimédia meg a használat elenyésző részét teszi ki)
- A Win 7-et sem szívesen fizetném meg a konfigban (ha már nem Win 8, akkor inkább ne legyen semmi - a saját dobozos Win7-emet én is fel tudom pakolni)
- a kisebb HDD viszont zavarna, 500 GB alá nem szeretnék menniEzért köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
zolee3000
tag
válasz premete #29805 üzenetére
Sajnos az említett 200, max. 201 ezernél többet akkor sem fogok tudni ráfordítani - nekem ebből kell kihozni, amit lehet. Meg mondom, 160 ezer forintos full lakk bevonatú műanyag készülékektől jutottam idáig, szóval nekem már az E5xxx-es széria is "a csúcsok csúcsa". Amúgy furcsa dolog, hogy mindig van egy kicsivel jobb 10-15 ezer felárért, mire azon kapod magad, hogy már dupla annyinál jársz, mint amiről indultál...
Más dolog: használtan sok dolgot szeretek venni, elektronikai cuccokat azonban nem. Kicsit földhöz ragadt vagyok e téren - emiatt már nyilván sok bestbuy-ról csúsztam le, de hát nem bújhatok ki a bőrömből.
Egyébként értem én, amit mondasz, és hálás is vagyok érte, hogy próbálsz a minőség felé terelni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Thinkpad X1 Carbon - 14"ips i5-8250u 8/256SSD - Thunderbolt3, Fprint 1.1kg ! +GAR +SZLA
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
- 5560 15.6" 4K IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest