Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pockhome
senior tag
KERESEK!
szerelhető mikro USB aljzatot (anya rész)
ilyet.Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
ELADÓ!
egy Trust MaxTrack egér.
dobozában, mindenével (bár nem adtak hozzá semmit )
hibátlan állapotban.
csere érdekel értelmes dolgokra.
KÉPEK!!!!!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz thomasvold #26499 üzenetére
megoldás: papír+ceruza szétszedésnél, felírod melyik hova megy, azt cső
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
srácok!
egy kerékpárt kellene feljuttatni Pestre.
milyen céget ajánlotok aki viszonylag olcsón ezt megtenné nekem? (posta vagy futárszolgálat )
esetleg ha valaki megy a közeljövőben fel, és el tudná vinni, az írjon már!
Köszönöm!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz perge666 #27030 üzenetére
jobban jársz egy FM1-es vagy FM2-es konfiggal, ha FM2-est veszel még pár évig tökéletes lesz mindenre, később veszel bele egy dVGA-t és az akkori új játékok is menni fognak vele
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz perge666 #27040 üzenetére
mennyid van rá?
az a meghatározó...GA-F2A85XM-HD3 + A8-5600K X4 HD7560D + 2x4GB 2133MHz 54.990Ft esetleg
[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
én is keresek fogorvost, Debrecenben, aki normális áron csinál fogszabályozást. még pont nem vagyok felnőtt, több mint fél évem van
mert voltam a körzetinél, azt mondta gyermekfogászat, onnan küldtek az iskolaorvoshoz...
rájöttem hogy egy utolsó szemét alakok...egyik se szeret dolgozni.
szóval várom a javaslatokat!(#27220) PindurAnna: és Ő vállal fogszabályozást is?
-
pockhome
senior tag
Ez komoly??? Nem fedezték fel, hogy megérkeztek az új villamosok
ez most ugye fake hír?Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
-
pockhome
senior tag
KERESEK egy s478-as alaplapot, le kellene tesztelni pár alkatrészt. (van prodim, ramom, vga-m, de nem biztos hogy jók.
előre is köszi!kérdés: mi van akkor a géppel, ha még sípolni sem sípol?
kivettem már belőle egyesével is meg az összes alkatrészt is, de bekapcsoláskor nem reagál semmire, se kép se hangGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz fenergie84 #27284 üzenetére
akkro jól gondoltam köszi
-
pockhome
senior tag
csipogó csatlakoztatva, 3db RAM-mal is kipróbáltam, egyikkel sem reagált semmit. 2db csipogóm (speakerem) is van, egyik se sípolt.
már többen jelezték hogy tudnak adni lapot, kipróbálom egy másikban, szerintem az lesz a baja. (de vannak meglepetések mindig )Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz mackosajt #27368 üzenetére
igen, olvastam mindenki kommentjét, próba-cseresznye alapon ezért próbáltam ki
köszönöm mindenkinek a segítséget!valakinek nincs eladó eleme alaplapba?
(#27366) PLaci58: akkor csak volt valami bajuk, ha hetente cserélni kellett bennük az elemet, nem?
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #27372 üzenetére
Haveromé a gép, azt mondta hogy mielőtt megvette az újat, ezt használta és semmi baja nem volt.
Lehet hogy elfáradt, most meg hogy kicseréltem, beindult, vannak ilyen megmagyarázhatatlan anomáliákGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
AMD AthlonII X2 260 AM3-as tokozású proci eladó! dobozában, gyári hűtőjével vagy hőcsövessel.
4 magosra ráfizetek! Szóba jöhet AM3+ os proci is, mivel a lapom támogatja.Privátban elérhető vagyok!
-
pockhome
senior tag
válasz pockhome #27384 üzenetére
CSere érdekel még FM1-FM2es lap+proci kombóra, ez esetben csak az alaplappal :M5A78L-M/USB3.
és itt a processzor: AthlonII X2 260 3.2GHz garanciávalmindennek megvan a doboza és tartozékai!
-
pockhome
senior tag
válasz Daniel Alves #27425 üzenetére
Maestro-s Erste bankkártya; OTP-s bankkártya: fizetés menete: megadod a számot, bank nevét, ráírt nevet, a hátulján lévő "titkos" számot vagy mit, és már lehet is vele vásárolni. pl tmobile.hu -online kártyafeltöltés. tehát NEM feltétlen kell hozzá pin kód.
wwhy: ha elhagyod, simán lehet vele vásárolni
ezért lehet megadni napi korlátot, hogy pl 100ezer a max amit le lehet vásárolni/kp-ban levenni automatából[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
ELADÓ! egy 26"-os MTB kerékpár, pár dolgot kell rajta csinálni (<5eFt) és tökéletes!
képek: [link]
érdeklődni privátban, elmondom mit kell tudni róla, piripízír adom.ill van egy pár gépalkatrész: hűtőbordák, kábelek, AMD lefogatók, CM Hyper TX3 Inteles lefogató, ventirács, 420W-os tápegység, átalakító, elosztó, stb
Trust MaxTrack egér, állítható DPI, 2 +gomb, stb
AthlonII X2 260 proci BOX, gari
hozzá Asus M5A78L-M/USB3 alaplap, szintén dobozos, tartozékokkal.
17"-os 1600x1200-as CRT monitor viewsonic PS775
2x256MB DDR ram, 500Ft/db
AMD AM2+ Sempron 3000+ proci, 1.6GHz hűtőjével.
képet küldök kérésre, Privátban/telefonon elértek.
További szép napot!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz rayoliviero #27494 üzenetére
nem kell bonyolítani. visszük a 'bézbóz' ütőt, meg a fa testápolókat; megegyengetjük a gerincüket ha van egyáltalán nekik.
-
pockhome
senior tag
válasz dwelablack #27513 üzenetére
Jobban jársz egy társasjáték+labda kombóval. Esetleg tudom ajánlani még az ugrálókötelet, hullahopp karikát a gyerek érdeklődésének függvénben
-
pockhome
senior tag
válasz copass #27601 üzenetére
Totál nem értek veled egyet. Lehet neked az esik jól ha 80-nal elhúz melletted egy kamion, nekem nem. Én inkább járdázok, felváltok nagyra és megyek lassan, így nem zavarom a gyalogosokat se, ha ki tudom kerülni kikerülöm, ha nem akkor megvárom míg észrevesz, és a legtöbben van annyi emberség hogy nem szól be hogy 'paraszt, nem tudod hol a bicikliút?'. Megköszönöm, megyek tovább. Még csak nem is csengetek.
Mert a múltkor úgy megugrott előttem egy ~20 éves csaj, eldobta a kabátját ami a kezébe volt, szóval azóta nem csinálok ilyet
Az utak minőségét meg inkább hagyjuk...szörnyű mindenütt. Ahol van kerékpár út, ott jó, de ami pár éves, már az is mind szét van menve, pl tócóskert.[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
Fujitsu Siemens L17-6 17" monitor hibátlan állapotban, kábeleivel eladó.
ki mennyit ad érte?
csere VGA-ra érdekel!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
válasz mitulabattyi #27980 üzenetére
+1
Nem értem az értelmetlen vitátok okát egyébként srácok.
Attól hogy itt szidjátok, szapuljátok a másikat, az utcán a helyzet nem lesz jobb!(#27992) sto1911: hát én pont lesz@rom
amúgy meg aki nem ismer, az ne mondjon rólam rosszat, mert pár mondatból amit ide írok nem lehet megítélni hogy mot te vagy ő vagy a harmadik milyen buta vagy épp nem az.
"látszatra ítélni, elsőszóra felejtős sekélyes tévedés." Punnany Massif: Antika[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz pockhome #27991 üzenetére
na, a link nem lett jó
Punnany Massif: AntikaGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
váltsunk témát:
voltam tegnap a Másnaposok 3-on, eszméletlen király , jó befejezés(??), szerintem folytatni fogják
aki teheti, nézze meg
Aki pedig kihagyta, nézze meg az első két részét isGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
használ itt valaki vodafone-os mobilnetet?
olyan tarifa kellene ahol nincs túlforgalmazási díj, kb 50MB adatcsomag után.
feltöltőkártyás, nem előfizetéses kártyához.
előre is köszönöm!és ennél a ZsebNet 100-nál van túlforgalmazási díj, vagy csak simán megszűnik, letilt és nincs tovább internet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest