Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz copass #138236 üzenetére
Ez nekem kicsit olyan, hogy a munkahelyén valaki mindenkivel kedves, udvarias stb. otthon meg veri a családját.
Igyekszem mindig helyesen írni, elég gyorsan is megy, mert tudom a 10 ujjas vakon gépelést. Persze én is vétek helyesírási hibákat de törekszem a pontosságra. -
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #138288 üzenetére
Esetleg a Paraszt boltban a Dósa Nádor téren. (ha megvan e még régen jártam arra)
-
Cs1csó
félisten
válasz 7Sony7 #138296 üzenetére
Az a kérdés fix kódos (433Mhz) vagy ugró kódos, ha fix kódos akkor ez a legolcsóbb: [link]
Ezt nem ismerem de azt állítja, hogy nemcsak fix kódos hanem ugró kódos rendszer is tanítható vele: [link] [link] [link]
A Home RC-Open4/P-t használom, megfelelően működik a Barkácshiperből vettem mert ott a legolcsóbb szállítással együtt.
(rákerestem erre "Proteco kapunyitó" és fix kódosnak írják, tehát azzal tennék előbb egy próbát. az a legolcsóbb 1635Ft-ért (+ szállítás 1k) az említett bolt.(a tanítása le van írva de ha nem világos írj rám segítek)
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
-
Cs1csó
félisten
válasz Mikulásbá #138458 üzenetére
Lehet nem vagy elég fiatal, azért tény, a 30 feletti korosztályt kevésbé mozgatja meg.
Engem az is idegesít, hogy a GTX 970 kártyámon van egy fehér LED - valahol - ami éjszaka bevilágítja a plafont, nem értem miért és minek van ott
Szép rácsos mintázatú a plafon tőle.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
Debrecenben tudtok olyan helyet ahol meg tudnak forrasztani? Van egy házimozi erősítőm és annak távirányítóján az érzékelő kikopott oda kellene forrasztani mert most a LED diódát mozgatva érzékel csak, tisztán látható mi a gond, és hol kellene forrasztani.
Annyira kis apró izé és trükkös az elhelyezkedése, hogy én nem vállalkoznék rá. -
Cs1csó
félisten
válasz zolikaDB #138756 üzenetére
Vennék egy kültéri UTP kábelt és kihúznám. A Tenda helyett vennék egy erős router-t (a bittorrent topikban szokta ajánlani olyat ami tényleg jó és nem csak az ára magas pl. ez: [link] )
Aztán a laptop mellé meg betenném a Tenda-át switch módban (DHCP kikapcsolása) így a Tenda-ra kábellel is rá lehetne kötni a laptopot de a telók is közvetlenül kapnák a wifit.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz zolikaDB #138758 üzenetére
kb. atike 1-es megoldása. Ahol a Tenda van oda egy router amiből megy egy UTP kábel (megerősített kültéri nem sokkal drágább métere mint a sima beltérinek) a másik épületbe egészen odáig ahol a laptom van és oda betenni egy router-t (ide mehet a régi Tenda vagy akár az új) amiben ha kikapcsolod a DHCP funkciót akkor onnantól elveszíti router funkcióját és egy sima switch lesz azaz csak osztja a netet akár kábelen - LAN portokon - vagy WIFI-n.Ez azért jó mert atomstabil lesz a net, a laptopig (és a 3 telefonig) vezetéken megy az internet és a WIFI-t közvetlenül ott fogja osztani ezáltal mindhárom telefon max jelerősséget fog kapni és a noti is amit kábellel is össze lehet kötni a switch-el
-
Cs1csó
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest