Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
D@ni88
addikt
válasz kicsitomi88 #5 üzenetére
Diákhitel az sztem nem frankó. mert olyan szép kamatok vannak rá, és a miután megan a diplomád, fizetésed 5%át elveszik törlesztésnek, nade a kamat több mint 5%...
Szval életed végéig fizetheted, nemde? vagy már alacsonabb kamat van rá? -
Coyot
őstag
válasz kicsitomi88 #5 üzenetére
Így van az ösztöndíjra érdemes hajtani, bár nálunk aztis elég szépen elvették,gondolom az uj szociális támogatási rendszer miatt.
Má' nem
-
tildy
nagyúr
válasz kicsitomi88 #6 üzenetére
Nem vagyok naív. Jobbféle helyeken így veszik fel az embert. 5 évig voltam kolis, tudom.
Oké , még lehet tanulmányi eredmény is. Íme nálunk hogy megy a felvétel:A pontozás során az egyes szempontok, az alábbi súlyozással kerülnek figyelembe vételre:
a) Szociális helyzet (egységesen): 50 pont (50%)
b) Tanulmányi eredmény: 40 pont (40%) Leendő elsőévesek: 50 pont (50%)
c) Közélet, sport, egyéb: 10 pont (10%) Leendő elsőévesek: 0 pont ( 0%)
A pontszámok meghatározásának módját, „A kollégiumi jelentkezések elbírálásának eljárási és szervezeti rendje” dokumentum tartalmazza ( http://www.koll.bmf.hu , Szabályzatok link).Egyébként a diákhitelnél vannak sokkal jobb kamatozású hitelek is. Diákhitel évi 10%os kamat, otp és egyéb hitelek 5-6%os kamat.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz kicsitomi88 #11 üzenetére
Ezt találtam Szegedről , mondjuk ez ÁOK
IV. A pontszámok megállapítása
Elérhető legmagasabb pont: 250 pont
Ezen belül az alábbi részletezésben:
szociális helyzet 70 pont
tanulmányi átlagok 130 pont
közösségi tevékenység 30 pont
a lakóhely távolsága 20 pontSzerintem ez elég hasonlatos
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Roberto85
csendes tag
válasz kicsitomi88 #25 üzenetére
sztem te ott valami Ferkóbácsis üzit olvashattál, mert az volt
csak aztán inkább szerkeztetem mert ez nem idevaló téma.
Ha már valaki segítséget kér, és nem PÉNZBELIT, akkor szted az már gyanús?[ Szerkesztve ]
-
Roberto85
csendes tag
válasz kicsitomi88 #39 üzenetére
nem
-
True
aktív tag
válasz kicsitomi88 #39 üzenetére
Nézted az e-mail címeiket..? Mitől lenne skizó..? Alig hasonlít egymásra, a hangok is megmondták...
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Larten
csendes tag
válasz kicsitomi88 #47 üzenetére
De lol basszus!
Mit képzel az ilyen?!
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest