Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
yaaay! tudom, senki nem játszik már Dust2-n.... (nyilván... ) - de láttátok, mi történt T kezdőn? ez a best update ever én mondom!
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #74441 üzenetére
ez így van, de arányosan az "ára" is magasabb csillagokban számolva (de szarul hangzik )
a piros skinekből konkréten 2 db van - mondjuk én kíváncsi is leszek ebből adódóan, hogyan alakul majd az áruk
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74446 üzenetére
én azért még kíváncsi vagyok, hány hülyegyerek fog belefutni régi beidegződésből, hogy kapun keresztül "meglövi, hátha"....
-
bepken
veterán
a játék adta lehetőségek kijátszása nem minősül bugnak csak csalásnak szerintem (kispityuvan eddig is tudott ilyesmit mókázni, aki nagyon szeretett volna)
az viszont nagyon valószínű, hogy fognak még finomítani valamit ezen a funkción (is)
-
bepken
veterán
válasz laceszgamer #74454 üzenetére
mennyi csillagot vásároltál? amúgy gratula!
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
az a baj Srácok, hogy ma nyitottam egy ládát és egy 15 centes szar volt benne.... ez nagyjából tükrözi is az én szerencsémet
most ezeket a hozzászólásokat látva viszont nagyon viszket a tenyerem... (hogy rohadjon meg! )╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
válasz laceszgamer #74499 üzenetére
[link] - most így hirtelen ezt találtam
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
én hosszú idő után tegnap végre kaptam XP-t az OW után. vagy 6 db demot néztem meg egymás után, majd toltam egy DM-et és a végén kaptam XP-t, plusz heti bónuszt is (ami egyébként érdekes volt, hiszen a héten már elvileg nem járt volna heti bónusz)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
ekkora számokat a valve már nem tud kezelni szerintem
viccet félretéve én most tényleg meglepődtem (bár nyilván csak random így kaptam a demokat), de csupán 2 db pörgő hülyegyerekkel találkoztam.
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #74522 üzenetére
és mi van akkor, ha én nézem meg először a demot?
értem, amit mondasz természetesen, de azért kétlem, hogy heti 50-100 demo után nem volt legalább 1 olyan, amiért XP-t kaphatott volna....(nem is kapna már demokat, ha ennyit hibázna)
szerintem amolyan "összteljesítmény" alapján kapod amúgy az XP-t vagy talán még az is lehet, hogy random az egész....én pl tegnap másodjára is megkaptam az XP-t a héten (bónusszal együtt) pedig összesen néztem 10-12 demot eddig. bár az sem kizárt, hogy ez az XP számítás nem kedden, hanem vasárnap fordul (?)....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
mai legjobb OW: Mirage-on a gyerek úgy rohangál M4-et szorongatva, hogy hányingert kapsz a mozgástól (nem spin bot, gyerek így mozgatja az egeret) - amikor lő, akkor mintha valami Rambo filmben lenne....gyakorlatilag aktív és működik nála az aim-hack, de úgy rángatja az egeret, hogy a fél tár elmegy, mire beadja - természetesen szigorúan fejest!
de a kedvencem, amikor B lerakón beáll apartman alá a sarokba (lőhető fal alá) és végig nézi, ahogy a T végig walkol...na mondom biztos meglövi és kész....ám nem ez történik: a T odasétál a falhoz és egyenesen emberünkre céloz, majd elkezdi rázni a "fejét"! mire válaszképpen emberünk nyilván "bólogatni kezd", majd szokásos módon lő egy féltáras fejest.... xD
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74538 üzenetére
"purchase as many Souvenir Tokens as you'd like once you've activated your Pass" - nem emlékszem, hogy legutóbb lett volna ilyen opció... és elég rosszul hangzik
-
-
bepken
veterán
válasz energy4ever #74544 üzenetére
nem csak nézni tudod a meccseket, hanem fogadni is a győztesre ha ügyes vagy és helyesen tippeled meg a győztes csapatokat, akkor a végén 1, 2 vagy 3 tokent kapsz, amiért ugyanennyi darabszámú souvenir ládát tudsz kiváltani (vagy veheted eleve +3 tokennel, illetve mostmár eleve akárhány tokent vásárolhatsz a pass birtokában)
-
bepken
veterán
gyerekek én ennél a "short match" cuccnál toxikusabb élményt még életemben nem tapasztaltam....vagy a trust factorom csúszott le a béka segge alá, aminek az okát mondjuk nehezen tudnák nekem megmagyarázni.
minden egyes meccsen volt TK, team flash, szuszogónyögdécselő (moaning) operátor vagy épp csak agyhalottak gyülekezete...komolyan mondom, nem hittem volna, hogy nem lesz meg az első meccsből a küldetés D2-n...pedig nem lett
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74550 üzenetére
világos, legközelebb így fogom akkor csinálni (pl van még egy ilyen küldetésem insertion2-n)
annyi talán jó jel a trust szempontjából, hogy amikor rendes meccset mentem, akkor egyből normális társakat kaptam -tehát szerintem csak az a short mm ilyen toxic
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
-
bepken
veterán
csak meglesz az a rohadék pickem elsőkör de azért az mond valamit erről a stage-ről, hogy a mai meccseket játszó összesen 6 csapata közül nálam 5 csapat továbbjutóként lett megjelölve (astralis-tól ugye nem ezt vártam)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #74581 üzenetére
-
bepken
veterán
fasza ez a major meg minden....csak ne egy 15 másodperces loopot nyomatnának 5 percig a "LIVE SOON" felirat alatt ...
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74593 üzenetére
lehet, hogy mostanában inkább valorantot tolják...vagy a fortit
mondjuk szerintem a szervezők/valve se járulnak nagyon hozzá ahhoz, hogy a játékosok túlságosan jól érezzék magukat....mi az már, hogy nem kiálthat fel a játékos egy-egy nyert kör végén vagy nem veregetheti meg a coach a vállukat? és itt most nem random orosz 7évesek sikítozásáról van szó, hanem felnőtt emberek örömkiáltásáról (amilyen pl egy akármilyen focimeccen is előfordul) - de az egyik caster is csak röhögött rajta valamelyik meccen, amikor talán gla1ve egy kurvanagyot kiáltott...meg poénkodtak rajta, hogy biztos ezzel akarja beszaratni az ellenfelet. na és mi van akkor? de most komolyan
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74598 üzenetére
ja ez nem teljesen válasz lett volna, csak az első bekezdés. viszont így legalább leírtad, te hogyan látod
én kíváncsi lennék egy konkrétabb magyarázatra, de ezidáig én nem olvastam semmi konkrétat ezügyben....hátha majd a major után elkotyog valaki valamit.
minden esetre tartom a véleményem, hogy bármilyen komoly vagy mondvacsinált indok áll emögött az értelmetlen(nek tűnő) megszorítás mögött, ezzel nem segítették a hangulat jó irányba történő alakítását....ami azért is furcsa, mert azt gondolná az ember, hogy 1 teljes év kihagyás után az év első és egyetlen major szintű rendezvényén mindent megtesznek a szervezők, hogy jó legyen a hangulat.
valószínűleg csak belemagyarázás amúgy, de valahol van egy olyan érzésem, hogy a nagy játékosok/csapatok teljesítménye is összefügghet ezzel és még kitudja milyen háttérben meghozott furcsa döntéssel. persze simán lehet, hogy csak bénák voltak...╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
nos...a látottak alapján kire tippeltek? ki a legesélyesebb a major győzelemre?
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74605 üzenetére
én is egy ilyen döntőre tippelnék leginkább....csak hát ott van az, ami az általad korábban írtakból következik: kevesebbet láttuk őket játszani, mint pl egy Heroic vagy VP
tehát magabiztosabb teljesítményt nyújtott a NAVI és G2 is, de ők nem is szenvedték végig a challenger stage-et (valószínűleg én is NAVI-t jelölöm majd amúgy)
-
bepken
veterán
válasz LendvaiFeri1 #74621 üzenetére
gratula nekik! igazán izgalmas döntő volt szerintem
-
bepken
veterán
én simán el tudom azt képzelni, hogy nem kicsit elbízták magukat Ancient után, aztán a Nuke-on kapták az első pár igazi pofont és úgymond "zavarba jöttek"...amiből, ha úgy vesszük elég sokára sikerült visszahozni magukat mentálisan, de végül csak sikerült
#74623LendvaiFeri1 - aztán s1mple részéről is volt egy elég durva miss már valahogy az utolsó körök valamelyikében. bár tucatnyi másik lövéssel meg olyan szinten döngölte földbe az ellent, hogy szinte fájt nézni (pláne, hogy alapvetően nem vagyok se NAVI se G2 fan, de szívem szerint inkább drukkoltam volna G2-nek)
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lacos001 #74618 üzenetére
ja így már kezdem akkor érteni ezt az "intézkedést"....de valahogy mégsem
mármint többezres torka szakadtából üvöltő tömeg előtt le tudnak játszani egy meccset, de egymás mellett szobákból átszűrődő "nice" ordibálás már annyira zavaró bárkinek is? érdekes azért....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74628 üzenetére
arról a tényről elfeledkeztem, hogy az edző nem kommunikál velük folyamatosan. így már akkor tiszta és érthető a dolog.
-
bepken
veterán
itteni tanácsra a küldetések egy részét unranked meccsekkel próbálom megcsinálni. nem kizárt, hogy nálam van a hiba, de ezeken a meccseken valami iszonyatosan szar a ping....ha megyek pl egy DM vagy casual meccset utána, akkor ott minden rendben van, csak unranked MM esetében jön elő ez a probléma.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
arra lát valaki amúgy magyarázatot, hogy miért épp a BF2042 kapott matricákat a játékban? csak mert bennem nem is feltétlenül az a kérdés, hogy mit keres ilyen sticker collection a játékban.... inkább az, hogy miért pont ez a játék? mit láthat vajon benne a Valve?
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74651 üzenetére
itt fogod találni őket
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74670 üzenetére
+1
volt igen balhé, azt hiszem a plugin által kért engedélyek miatt...azóta is rendszeresen használom probléma mentesen. természetesen kizárólag abban a formában, ahogy Te is írod: akkor engedélyezem, amikor szükség van rá, amúgy le van tiltva (mint egyébként másik tucat plugin)╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
[link] - kétlem persze, hogy változást hozna... de volt már olyan, hogy nézettem csatorna kimondta, mekkora szar az OW rendszer? én nem emlékszem.
-
bepken
veterán
válasz lemusz #74680 üzenetére
alapvetően nem ő a kedvenc csgo tartalomgyártóm, de vannak azért jó videói, így én fel vagyok iratkozva a csatornára. de nem is ez a lényeg. itt most csak az nem volt meg a fejemben, hogy volt e már ez így nézettebb csatorna által explicit kimondva... mármint hogy szar az OW... mint kiderül, vótmá
KODIAK is rengetegszer elmondta már ezt egyébként. sajnos, mert amúgy a sok évvel ezelőtti, amolyan "nyomozósabb" videói szerintem tök jók voltak mostmár csak néha dob ki egy-egy befásult OW videót, amit már úgy kell felkonferálnia, hogy vajon hány pörgő aim hülyegyerek lesz ma...
-
bepken
veterán
válasz prtvlogan #74697 üzenetére
nekem a Hydra volt az első operation és én ott láttam utoljára ilyen kis "füzetkét" - amúgy én is úgy emlékszem, hogy még a PanoramaUI érkezése előtt vissza lehetett nézni. szerintem akkor vették ki ezt a lehetőséget
-
bepken
veterán
válasz tipuka #74718 üzenetére
hát nézd...elvileg a PGL souvenir ládákat is 12.20-ig kellett volna kikérni, gyakorlatban még tegnap is tudtál venni tokent (meg matricákat is)
szóval gondolom, majd operation-t is lezárjak valamikor
hivatalosan egyébként 02.20-ig tart:
How long does Operation Riptide last?
Operation Riptide will last until February 20th, 2022. Players will receive new missions cards each week for the first 16 weeks of the operation. [link]
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74735 üzenetére
az egyik fóliás (fényes), a másik hologramos
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74737 üzenetére
az ár mindig attól függ, hogy mennyire ritka valami
-
bepken
veterán
válasz MikeWazowski #74749 üzenetére
az szép....
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz Livius #74783 üzenetére
aki idióta, az tök mindegy, melyik nemzethez tartozik (vagy hova tartozónak vallja magát...)
most perpill ezer százalék, hogy több az ilyen 8-12 éves hülyegyerek, aki ukrán/orosz zászlót vagy "Z" betűt tesz be profilképnek...plusz még cirill betűkkel írt nicknevet használ, mint a tényleges ukrán vagy orosz játékos...
ezektől függetlenül igazán címeres hülyével nem találkoztam az utóbbi napokban
-
bepken
veterán
ez a glitch szerintetek játék oldali? pár hete jött elő először, alt+tab amúgy megoldja, meg nem is vettem észre sehol máshol a főmenün kívül....csak.... hát hogy néz már ki!?
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
nem feltétlenül CSGO téma, sajnos jó nagy esélye van, hogy sok más területen/témában is így működik a rendszer.... [link]
(fura mód amúgy az első olyan videó tőle, amit végig is bírtam nézni...)
-
bepken
veterán
válasz ArthurShelby #74819 üzenetére
apróra felteszel egy hirdetést, hogy a mindenkori árhoz képest 10-15% kedvezménnyel tudsz szerezni Steam gift formájában játékokat (nyilván leginkább sale idején van erre kereslet, de volt már, hogy valakit pont egy konkrét játék érdekelt így, Steam leárazástól függetlenül)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 4
- Windows 10
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest