Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TéKrys
senior tag
Akkor azt is meg tudod nekem magyarázni -gondolom - hogy miért van 12es karika a Rém rendes családnál? Vagy egyes dokumentumfilmek? (sajna ilyen most nem jut eszembe de múltkor láttam egyet)
http://www.hackthat.net/df/ddos/13300/index.html - egy jó kis oldal, nem kell félni tőle :D
-
ToRR3nt3
senior tag
Hehe. A Kincs ami nincs c. Bud Spencer-Terence Hill filmre is rátették a 12-es karikát. Na arra vajon minek?
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Dilikutya
félisten
válasz ToRR3nt3 #1159 üzenetére
Az biztos... olyan darabolós gyilkosságok vannak benne néha....
Amúgy a Kincs ami nincsben nem öncélú az erőszak, a jó ügy érdekében folytatnak agressziv véleménycserét a rosszfiúkkalNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Dilikutya #1160 üzenetére
Ja és majd' mindegyik filjükben ugyanazok játszák a rosszfiúkat is Vasárnap volt a Viasat3-on (asszem) a Linda c. 1kor méltán népszerű sorozat 1 része. Na ott a ''rosszfiúk'' milyen röhejesek voltak! Pl. Rékasi Károly, csontsoványan kölyökképpel+ a rtl-es szakács társ-műsorvezetője (ciki de nem ugrik be a neve)
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Integra
titán
sajnos elkövettem azt a hibát hogy hétvégén megnéztem a gyűrűk urát a német rtl-en...
ahogy az szét volt vágva... hiába, marad a dvd 4 órás verzió...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
_Petya_
őstag
Most volt a retekklubon a Halálos fegyver 3, eredeti szinkronnal. Meglepő.
PetyaFontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
ToRR3nt3
senior tag
Tegnap este a RTL Klub szólt nálam azalatt míg én a gépen dolgozgattam. A műsorok 1szerűen kataszrófálisak voltak. Győzike show utána a Rettegés foka (? ez a címe). Nem tudom -nem is érdekel- mennyire nézettek ezek a műsorok de szerintem mindkettő kritikán aluli. Az átlag magyar ember hétfő este ilyenekre kíváncsi?
-
bitmad
aktív tag
hehe, ma kb. 3,5 óra műsorszünet volt az rtl-en.
-
jagada
addikt
''Le a szinvonaltalan, lapos, műsorokkal!''
Szvsz a fekete képernyőnél nincs laposabbb.
ha én fizetek a szolgáltatónak (UPC) akkor ne engem szivassanak mán a fekete képernyővel lécci!!!! akármilyen szar is a műsor, én úgy érzem, hogy az ORTT engem is büntet a műsor szüneteltetésével!!!!
azér mer esetleg néztem azt a műsort ami tv.-be ütközik???? és ha nem is néztem????? ez gyerekes és igazságtalan..
csesszék meg az RTL-t vagy TV2-t pénzbüntire oszt jó van!
Engem mér büntetnek?????? ez a demokrácia?????
akkor meg kérem vissza a lóvét, ha nincs szolgáltatás mér fizetek???Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
pomix
tag
Egy szinten nagy baromságnak tartom ezt az ortt-t!
Minek a filmekhez az a sárga karika?
Ki az aki betartja?( aki mondja a gyereknek, hogy ezt nem kéne nézni)
Külföldi csatornákon miért nem látok ilyeneket?
Én kiskoromban simán néztem minden féle filmet! A szüleim se mondták azt hogy most ezt nem kéne! Akkor még nem volt ilyen korhatárolós baromság! És itt vagyok! Tudtommal normális ember vagyok! Nem lettem hülye a sok ''erőszakos'' filmtől! Amelyik gyerek erre hajlamos az úgy bekattan, amelyik normális az meg nem!
A tegnap esti kimaradáshoz meg annyit, hogy vagy két éve lement műsorok miatt volt az egész cirkusz! Hát elmennek a jó.....!! Ki emlékszik már arra hogy mi volt akkor az adott műsorban? Igaza van az előttem hozzászólónak, hogy miért nem adnak a csatornának egy rakat pénzbüntetést közvetlenül az adás után!
Bocs, de egy kicsit felment a pumpa! Ennek a testületnek marhára nem sok értelmét látom! -
-
luciferc
őstag
nos, akinek az rtl hiányzott az adásszünetek idején, az szvsz gyorsan gondolkodjon el az élete értelmén, az értékrendjén és hasonlókon.
Másrészt meg szerintem nem ilyen picsányi büntikre lenne szükség, hanem minimum 3-4 órásokra, súlyosabb esetben (kufirc a képernyőn este 8-kor, stb) meg akár 1-2 nap is. Akkor lehet, hogy elgondolkoznának, megéri-e. -
jagada
addikt
hát nem tudom ki mit szólna hozá, ha az internet szolgáltatóját jogsértés miatt azzal büntetnék, hogy minden előfizető x ideig csak egy fekete képernyőt bámulhatna....
kb ua. ezt csinálják a tv-vel.....Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Tomcyboy
csendes tag
Oké. Nem szinvonalas a tv-k műsora, de nem a nézőt kellene büntetni. Büntessék meg a csatornát.
Másik az, hogy kb 2 éve vetített műsor miatt volt a cirkusz. Ugyan, ki emlékszik már arra. Ha jogsértő volt akkor büntessék meg másnap, és el van intézve.Amikor születtem az orvos kijött a váróterembe, és így szólt apámhoz: ''Amit tudtunk, mindent megtettünk, de mégis kinyomta magát.''
-
Szőrös
veterán
-
dystopia
tag
válasz Tomcyboy #1177 üzenetére
Nem most büntették meg őket, csak éppen van jogorvoslati lehetőségük, és (vissza)éltek vele. Én egyébként kiíratnám azt is, hogy a 2.5 év késlekedés ebből fakadt, ne az ORTT-t fikázzák emiatt. És előírnám, hogy a műsorújságban közzé kell tenni előre az elsötétítést, vagy az adásszünet idején kiírni a napból hátralévő műsort elsötítéssel együtt. Vagy amit mondtál, műsorszünet helyett pénzben megbüntetni őket egy kicsit.
[Szerkesztve]Lüke, én vagyok az APUd!
-
luciferc
őstag
válasz dystopia #1181 üzenetére
na ez a másik, amit nem engednék, hogy egyszerre hajtsák végre. szépen minden nap főműsoridőben elsötételés. ha egy hétig, akkor egy hétig, ha egy hónapig, akkor addig. Ugyanis így arra mennek rá, hogy nyáron egy nap alatt letudnak 5-10 büntit, mint tavaly is. hirtelen maguktól letudták, nem várták meg a a bírósági döntést. persze, mert akkor esetleg októberben kellett volna. szóval ezek miatt egy nagy sóhivatal az ortt.
-
gege71.hu
addikt
válasz luciferc #1174 üzenetére
Briteknél az ITC egy ''kicsit'' zorkósabban csinálja ezt az ipart.
Ott sokkal tisztábban le van írva törvényileg, hogy mi mehet napközben, mi nem.
A filmekről adatbázisuk van korhatáros besorolással, pontos leírással, hogy miért az a korhatár.
Ott pedig a retorziók is másként működnek:
Bünti 1 - kib***ott magas pánzbüntetés
Bünti 2 - még magasabb bünti + adásszünet órákra
Bünti 3 - sugárzási jog felfüggesztése
Bünti 4 - sugárzási jog végleges bevonása
Ez elvben és részben az ortt joga is lenne, de mivel kis hazánkban erős az uram-bátyám-spanom-tesóm összefonódásos lefizetős-befenyegetős módszerek tradíciója ezért azt szvsz sose fogjuk megérni, hogy vmelyik szarzsák kereskedelmi ''kőmíves''-TV-t nálunk bezáratnának.
nekem mondjuk egyik sem hiányozna ...kukába az összessel -
-
-
Sytex
tag
Engem meg az érdekelne, hogy ki az aki egész nap a tévét nézi, hogy figyelje, mikor vannak büntethető műsorok? És mindezt kinek a pénzén?
Ha meg ''lakossági bejelentésre'' megy ez a dolog, akkor meg, az illető ne nézze azt a csatornát, és ne áskálódjon........- Kártyával lehet fizetni? - Persze. - Egy ászból és királyból tud visszaadni?
-
Vangelis
félisten
De a törvényeket tartsák be, ennyi.....a multkor is a 2 éves fiam nézegette a cickós csajokat felső ruházat nélkűl, és még egy 12 es karika sem volt kirakva.....nem gond csak furcsa., szerintem.
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
nagash
senior tag
Nem tudom volt-e róla szó, de szerintem nem csak jelenetek kivágása a gond hanem a megváltoztatott szinkron is. (Utolsó Cserkész, Star Wars 6, stb...) Sok reklám kevés film az is gagyi. 3éve nem nézek tv-t. Ami érdekelne Discovery stb az meg a legmagasabb kategóiában van.
Knoblauch macht einsam.
-
SlayR
senior tag
Számomra annyi az érdekes, hogy az ORTT mindig a nézett dolgokra kattan rá (anno Dragon Ball Z) azzal se tudtak kiigazodni a mai napig se (maradi egy ország ez a hungary de nagyon) de viszont ha valakinek tényleg problémája van valamivel mint mostanában a viasat3 azzal nemsokat tesznek (bár ez majd kiderül) -
gege71.hu
addikt
válasz adalbert1 #1196 üzenetére
Már hogyazistenbe ne! (bár csak saját berkeim nevében beszélhetek(ld mailcímem))
Nagyon is odafigyelve, de ez nálunk ritkán is vezet retorziókhoz ortt felől, mert nem adunk ill minimumra szorítjuk a támadható ill kérdőjelezhető műsorok napközbeni sugárzását
Az a baj a médiatörvénnyel, hogy sok része nem egyértelmű és inkább szubjektíve félremagyarázható/értelmezhető. Ezt az ortt maximálisan ki is használja is próbál is büntetni minden általa nem megfelelő időpontban sugárzott műsorért. Amiket peres úton lehet támadni...pl ha egy olyan filmet ítél az ortt 21:00 előtt nem lejátszhatónak amit minden józan paraszti ésszel megáldott ember csípőből legrosszabb esetben is 12-es nappal is játszhatónak ítélne.
A gond az olyan csatornáknál lehet akik cégpolitikájába belefér, hogy médiatörvénnyel kvázi hazardirozva az esetleges büntiket és szankciókat is belekalkulálva jóformán leszarják ezeket az irányelveket a jobb nézettség vagy az istentuggyami szempontjai által vezérelve.
Rengeteg filmmel dolgozom melómnál fogva és elhiheted nagyon sok filről nehéz első blikkre eldönteni, hogy az ortt hogy reagálná le egy esetleges napközbeni lejátszás tényét.
Ha lenne egy központi adatbázisuk amiben a filmeket besorolják legalább támpont lenne, de ennek hiányában csak a szakmai tapasztalatra és józan ítélőképességre lehet hagyatkozni és nem pedig az itt ott igen homályos médiatörvénybeli megfogalmazásokhoz melyeknek létrehozásánál valszeg egy gárda apáca/pap/aggszűz és még ki tudja miféle szentfazekak keveréke működött közre
ui
csak egy példa Milyen korosztályosra sorolnád a ''Rettegés arénája''(The Sum of All Fears) c filmet...ez pl egy határeset(sokak szerint)..szerintem is. -
adalbert1
veterán
válasz gege71.hu #1198 üzenetére
Ezt a filmet sajnos nem ismerem , de láttam már érdekes dolgokat 16-os és 12-es karikával, és elég lightos műsort is 18-sal. Ti pedig fizetős csat. vagytok nem? Akkor rátok is ugyanaz vonatkozik mint a retekre? Mondjuk ott több a ''hibalehetőség'' a különböző tóksók és hasonló sz*r-ok miatt.
-
gege71.hu
addikt
válasz adalbert1 #1199 üzenetére
Ez a baj, hogy nincs differenciálás, ugyanaz vonatkozik a prémiumcsatornákra is mint a kereskedelmiekre. Angliában az ITC ill az ottani törvény eltérően kezeli ezeket a kategóriákat.
Ezügyben anno a törvényalkotás fázisában kellett volna lobbiztatni, de ez valahogy nem jutott eszébe senkinek mifelénk így most sajan mehetnek napközben a kutyásmacskásamerikaigimisultragagyi filmek, míg az ütős darabokra jó ha este 10 után rábukkansz. pl Kill Bill este 10 után mehet CSAK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest