Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz SirRasor #39124 üzenetére
Már megoldották, nekem már nem felejti el vagy 2 hete. Frissítsd a Windowst és a drivert is a legújabbra.
"A mostani RX 6700 XT (3 ventis) meg túl hangos és túl meleg volt gyárilag"
Nekem a 3 ventis XFX Merc-em gyárilag halk és hűvös volt. Úgy vettem, hogy tesztekben előtte megnéztem, hogy tényleg a jó fajta kártyák között van-e. Neked milyen van?
[ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz SirRasor #39124 üzenetére
Bib, köszi feltettem őket. Most frissíteni kéne a legújabb driverre és próba? Igen a win rendszerem 9-10 hónapos kb, tiszta telepítés igen DDU használat mellett. Ezért pld. a rendszert nem kívánom újra rakni. Szerk: "Most frissíteni kéne a legújabb driverre és próba?" Valszeg mert ezekkel együtt sem indul el az új játék, crash a menü betöltés után. Az új driverrel meg ment.
SirRasor, én pont ezt a hegesztgetést untam meg. Drága volt ez a kártya. Hajszál választ el attól, hogy eladjam. A finomhangolás sem ment tökéletesen nekem se soha, valóban a driver frissítésénél minden alakalommal újra kellett állítani mindent. Az RX 6600 most 50-60 közt megy dobozzal 1 év garival ha jól vagyok informálva.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest