Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz -FLY-> #11250 üzenetére
De most őszintén, attól, hogy solo mód, egy szabály se tiltja, hogy a játékosok ne foghassanak össze. Ha alkalomszüli, én is élnék ezzel. Ez szerintem csak színesíti a játékot.
De egyébként még beszabályozni se lehet nagyon.
Tételezzük fel, és most tekintsünk el attól, hogy van olyan eset hogy egymást régről ismerő játékosok megtalálják a kiskapukat, hogy együtt menjenek, tehát 1v1 egymást lövitek mindenki mástól távol, de mondjuk nem bírtok egymással - ha megvan a kellő tapasztalat mind2 részről, egy teljesen racionális döntés, hogy akkor ketten mentek tovább, sőt majdhogynem ösztönös döntés. Egyrészt a cél szentesíti az eszközt, másrészt hatalmas fun mondjuk két ismeretlen közt egy ilyen jelleg kooperáció. Természetesen ez egy szélsőséges példa. Akár írhatnék olyat is, hogy a másik játékos épp azzal szerencsétlenkedik, hogy átmásszon egy kerítésen, mert a nagy izgalomban nem látja, hogy elég lenne 2 métert tennie hogy megkerülje, te pedig inkább nem lövöd le, hanem mondjuk olyan egyértelmű jelzést adsz le, amiből lerí, hogy átérzed a helyzetét, ezzel pedig kialakul egy olyan ritka szimpátia, ami a további fentebb felvázolt összefogáshoz vezethet.[ Szerkesztve ]
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
AAntii
őstag
válasz -FLY-> #15800 üzenetére
MIóta kiderült, hogy ez a normális módi én eleve oda ugrom, tactical insertionnel, sniperrel, annyi lőszert meg amennyi kell szedek össze a balekok hulláiból. A rekordom 20 kill a 11-es bunker felett, de ahogy fogy a játékosok lelkesedése talán ez már nem fog feljebb menni
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
Laraxior
titán
válasz -FLY-> #15856 üzenetére
Én is beleszaladtam anno[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
addikt
válasz -FLY-> #17775 üzenetére
Nem nagyon látom ,hogy bannolgatnának.
Elvileg kéne ,hogy kapjál üzenetet in-game belépéskor ,hogy valakit bannoltak akit reportoltál.
Na én ilyet eddig nem kaptam. 50-60 report után sem. 95 százalékuk a nagyon egyértelmű kategória volt.
Ne felejtse el senki a cheatereket blokkolni is. Na ezek viszont hasznosak. Már sokszor jött a figyelmeztetés ,hogy egy általam blokkolt játékos is joinolt az adott szerverre.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Laraxior
titán
válasz -FLY-> #18301 üzenetére
Szerintem ez nagyon nem duplaXP ami most megy...
Bár nekem másik logó rémlik amikor 2XP van... ehhez csak simán az van írva, hogy XP... nincsen kettes benne.[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
BandiHUN
veterán
válasz -FLY-> #18301 üzenetére
Nálam minden működött szépen,húztam a snipereket,mert már csak az van,az újra is kaptam robbanó lőszerrel is,stb,XP is ment,míg el nem jött a 155,szépen duplán ment a kör körbe a legtöbbször.
De ha épp nem mutatja,akkoris ahogy visszajön a játékoslista,már a növelt érték látszik a jobb felső sarokban.Camokra viszont van késés,elveszés nincs,de van,hogy 2 meccsel később írja ki felül,mikor már nem is az adott fegyóval megyek,shipmenten a kill is csúszkál,van,hogy már a következő élettel megyek,mire kiderül,hogy megnyertem pl.egy összelövést,csak tök más puffantott le közben.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
válasz -FLY-> #19698 üzenetére
Én egy kört mentem eddig mindössze,az nagyon jó volt, a nem oil rig pályán...remek volt,az ISO-val együtt,csupaszon is lett vele 27 kill,pedig először láttam a mapot,és irtó hamar kiürül a kis micsoda.Viszont volt egy emberke a csapatunkban,akinek nem volt semmi neve,csak klán,persze előttem az lett az első,de igazából csak kicsit volt jobb.
Inkább az előző végén,hétvégén találtam rossznak,minden körben volt legalább egy,aki 2-3x annyit ölt,mint a többiek,és nem streakkel.De végülis vállat vontam,mert jöttek nekem is a VTOL,wheelsonok...csak a végén feltűnt,hogy volt,aki 120-at is ölt,miközben én streakkal is 80-at,meg mikor még chopper gunnerrel is sikerült utolsónak lenni,pedig irtottam rendesen
Aki akar,ügyeskedjen.Olyan igazi aimbottert nem láttam ezeréve,jó kempert és csodálatos deathspawnokat igen.
Az új mapot is elég jól ki lehetett ismerni 1 kör alatt is,sajnos sok játék nem lesz,passt is extrát vettem,mert holnaptól 2 hét nyaralás...
Ráadásul beszoptam,mert 240-es SSD-re nem fért el a patch,megpróbáltam trükközni,hogy törlök ki gyorsan fájlokat,mondom majd úgyis leszedi,hát nem,így éjszaka újratöltés lett a vége,mostanra jött le.
Nevem senki...[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
jozefgucci1
addikt
válasz -FLY-> #19698 üzenetére
Legalább most kivették a Fal-t a WZ random fegyverei közül , mert botrányosan sokan tolták a macro+Fal páros automata modban .Még a 3.Season-ban is elég sokat nyertünk WZ-ben de a legutóbbinál már rendesen küzdeni kelet a győzelemért . Discord csatornán egy képet nem láttam , hogy valakinek is jött volna visszaigazolás , hogy csalót raktak ki ,de itt a topikban valakinek az ismerősének a nagyanyjának a rokona halott róla , így a rendszer tökéletesen működik
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
prokxy
veterán
válasz -FLY-> #19751 üzenetére
Az,hogy vmi makrózik, még nem lesz jó játékos, de tény, előnyre tesz szert, ami gáz.
Amikről beszélsz, az pl nem tud wht, aimot, ugye? Csak ilyen beallított dolgokat, quickscope, 360 spin, stb.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kupon kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Trump és az AI miatt 4 éves mélypontra került a Samsung
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest