Hirdetés
Aktív témák
-
Benyadapro
tag
Valamiokor nemcsinálunk 1 lan party-t??
-
Dzsozi0öt
tag
válasz Benyadapro #3100 üzenetére
Jó is az.
Jövő hónapban már megnézem én is hogy ki lehet e bírni azt. Mondjuk a Gyopárosi strandon!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz Dr. Romano #3102 üzenetére
Tehát wc-n van? Vagy nem így?
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
juliabrilke
veterán
Kapitány naplója.
Devid elvtárs ismeretlen körülmények között távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Kisérletet teszünk a felkutatására.
ping Devid
Ha a ramokat kiveszed a gépedből (milyenek is vannak benne? ) és gyorsan meg akarsz szabadulni tőle, akkor szívesen átveszem tőled őket.
-
Dzsozi0öt
tag
válasz Dr. Romano #3106 üzenetére
Akkor oké!
Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Devid_81
félisten
HáY emberek!
Itten vagyok, lemostam magamról 3kg üveggyapotot most megyek reggelizek kicsit és jövööök...
-
Devid_81
félisten
válasz Dzsozi0öt #3099 üzenetére
Itten is vagyok uram!
Volt egy kis kábelezéses work, sajna minden zseton be kell fogni a satubaJuliabrilke: Melyik ramomcskára fáj te fogacskád?
Littlelion21 : Mizu mester? (te kérded, hogy így szólítsalak) Pörög a bigyósokk?
Hogy áll a host-member box?Dr Romano : Neked is pörög a bigyósokk?Mennek a szép mancikák a bolt előtt?Jajj de hiányzik bakker... már azért megérte ott lenni, ettől jobb már csak a Center lenne vagy a strand Jesszusom ott mi folyik ilyenkor, nem hogy úszni esélytelen de még a medencébe se tudsz beugrani mert ráugrassz vkire...
public73 : Jelentkezz katona! Mióta beállt a meleg alig tudunk előcsalni
Ha valaki kimaradt az szimplán tévedés vagy a meleg okozta felmérhetlen kárból adódik...
...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3109 üzenetére
Nah ez azért még egy érdekes dolog...CF és a Wide találkozása...és akinek 4:3 van az mit tegyen?Gémenként pakolássza a karikat, áá ez támogatja ide 2 kell, áá ez sajnos nem ki is veszünk egyet mert csak visszafogja...siralmas az egész CF&SLI
Régebben volt egy pci-os Voodoo karid, beletoltál még egyet és ment minden 2x sebességgel..
Most ez miért ilyen nehézkes?...
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3112 üzenetére
Huhh, elvileg van 2x1gb hinyx-667, ez gyakorlatban azt jelenti hogy az egyik eladó lesz ha gondolod.De nyílván neked 2 kellene, nem?
...
-
juliabrilke
veterán
válasz Devid_81 #3115 üzenetére
Nem. (bár mondjuk nem tudom, hogy 2 memória mennyit fogyaszt )
Nekem minél kisebb fogyasztás lenne a lényeg. Ez a gép letöltésre, filmnézére, netezésre lenne majd fenntartva.
Az a kéréds, hogy a proci 533-as és az oldalon azt írták, hogy támoagtja a az 533-as ramokat. De szerintemd belerakhatok 667-es ramokat is? Ha később bővíteném, akkor nem kellenem ramcserével tökölnöm 667-es prociknál. Egyébként 1 giga elég lenne.
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3114 üzenetére
Te figy én ezzel úgy vagyok hogy a GT-m most 700/1750/2000 en megy a gyári 660/1650/1900 helyett ill. a ref meg asszem 600/1500/1800 ha jol emlékszem.
Nah az én karim kb annyit tud elvileg mint egy 88-GTS-512 így sacc/kb
3dmarkban most 13300 pont körül vagyok így a szénné tekert szörnyemmel, ahogyan néztem 14-15k körül nyomnak az új karik hasonló CPU frekiken mint ahogy most nekem megy a szerkezet...tehát, cserélje a fene
CPU cserén gondolkodom egy ideje , most lehet tudnék is szerezni egy E8400 et, de csak 1 van belőle, vagy kifogom a jót vagy nem...a jelenlegi CPU-mat meg emiatt a bartel bolt miatt buknám azonnal...és azért nem egy E8400 ről olvastam már , hogy a 4 ghz-et is csak 1.4v körül vitte...ha vitte egyáltalán......
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3116 üzenetére
Szinte 100% hogy kezeli, van az a ITX lapocska az az intel procis 1.2ghz ill 1.3ghz es 533FSB-s celerongyal szerelve...olyan volt benn a boltba és teszteltük
A gyártó szerint 533 as 1gb os ram a max neki, e helyett meg 1db 2gb-os 800-as Buffallo val ment...viszont az időzítést nem néztem meg sajnos, de ha szépen megkérjük Dr. Romano főnök uratSzerk: fogyasztása nem tudom mennyivel módosul, szerintem 3-4 wattal / modul, viszont a dual channel...?
[ Szerkesztve ]
...
-
Dr. Romano
veterán
válasz juliabrilke #3119 üzenetére
A dualchannel jelentősségéről platformokra lebontva itt írnak.
Sorry a posthunterkedésért
[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
juliabrilke
veterán
válasz Dr. Romano #3121 üzenetére
Tehát akkor menne rendesen az alaplapban a 667-es memória? Nagyon helyes!
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3119 üzenetére
Nem, a dual chanel nem tudom, hogy növelne-e, igazábol a "plussz" 1 modul dobna annyit kb.
Csak tipp a 3-4watt, a notiba is tűzforró a ram hogy ha 667-en megy, tehát annyit minimum kell fogyasszon, lehet persze a helyhiány és/vagy a levegő mozgás hiánya is....
-
Devid_81
félisten
válasz Dr. Romano #3121 üzenetére
Köszi!
Erre is gondolt a Dávid...meeeg ha majd lesz egyszer kedved összetolni az inteles ITX lapot egy XP-vel ééééés beledobnál 667es ill 800 as ramot éééés everestel meglesnéééd azok időzítésének különbségeit...ééés be is fejeztem...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3128 üzenetére
Neked akcijós
3250ft?
4540 a kingmax 1gb-ddr2-667 (Békéscsabán)...
-
Dzsozi0öt
tag
válasz Devid_81 #3129 üzenetére
Most már jó lenne valami csajos téma is!
Vagy veszekedjünk! Vagy beszéljünk csúnyán vagy mit' tom én, mert ehhez nem tudok hozzászólni.
(Vagy ezt nem kellett volna elárulni )Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
Dzsozi0öt
tag
Na, azért nem kell megsértődni!
-
public73
senior tag
nézzétek az ebét, mert jó meccs lesz!!!
hajrá russzia!!!! -
juliabrilke
veterán
Te Devid!
Nem kell fincsi kis mxm-es mobility radeon a notidba?
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #3133 üzenetére
Te, én nem is tudom hogyan lehet azt berakni a gépbe így utólag!?
Szerintem nem bírná el a hűtése a gépnek, a vacak kis go6100 is 60 fokon megy még most is, pedig semmit se csinálok vele ami terhelné
Milyen lenne és mennyiért?...
-
Devid_81
félisten
Tudom-tudom ez már nagyo régi, de nagyon jóóó
Dzsozi0öt, ez csajos témaJancsi és Juliska
Juliska, a gyönyörű fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi
ésmegszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörű vagy, úgy megfognám azokat a teltkebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint5000
Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda abokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban,adok
30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal később arrajön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?[ Szerkesztve ]
...
-
littlelion21
addikt
Na szép jó estét!
Mindenki elhúzott szunyálni?
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3139 üzenetére
Na haló! Te élsz meg?
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3141 üzenetére
És te ezt honnan tudod?
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3143 üzenetére
Oszt bejelölte kend?
És a lányomat nem is dicséri!Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
littlelion21
addikt
válasz Dzsozi0öt #3144 üzenetére
Nem jelöltem be kendet ezért.
Dícsérném én, ha látnám, de csak két képet engedett megnyitni, aztán elkezdett szarakodni. Ha megjavul, jobban megnézlek magamnak!
De megelőlegezem: gratulálok a lányodhoz is! De nem igazán jött le a képaláírásokból - a képeket meg ugye nem láttam, csak kicsiben, - egy vagy két lánnyal büszkélkedhetsz?
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3145 üzenetére
Értem!
1 gyönyörű lányom van nekem. Vagy legalább is 1 van a nevemen.
És én kerek elnézést mert tényleg nem az van a kép alá írva, hogy íme a lányom.
Ez viszont érdekes, hogy nem nyílt meg. Nem panaszkodott még eddig senki.Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
-
littlelion21
addikt
válasz Dzsozi0öt #3146 üzenetére
Nem a képpel van a baj a baj, hanem az iwiw-el.
Egyfolytában kidob, ha kezdőlapra akarok lépni akkor is, ha képet akarok nézni - akkor is.
Bár ilyen hiba még nem volt.
Úgyhogy gratula a fejlesztőknek, ismét egy újabb "élménnyel" gazdagodtam.szerk: hopp, most jóóó! Kend bejelölve!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3147 üzenetére
Na akkó, ha nem dob ki akkor visszaigazolom!
-
Dzsozi0öt
tag
válasz littlelion21 #3149 üzenetére
Nagy nehezen siker.
De ki az az egy mert azt én meg sem néztem?Ha citromot kaptál, kérj hozzá tequillát, vagy gin tonicot.....vagy inkább egy gint, akitől aztán kivánhatsz hármat!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest