Hirdetés
Aktív témák
-
tááo
aktív tag
Jó napot mindenkinek!
SipiBcs ment egy PÜ.
[ Szerkesztve ]
"Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
Undoroid
őstag
Szia Tááo!
Mi a pálya?
* * *
Ennek örülök!
* * *
Jó,hogy nem indultunk neki a fagyizásnak...Mire elértünk ErikSon-kollégához,addigra el kezdett esni az eső!Azóta is nyomja... Viszont a tekerés az jó volt!
* * *
Breki Barátunk szabira ment a Topikból?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
tááo
aktív tag
SipiBcs: és még egyszer köszönöm.
Undoroid: Szia! ... hogy mi a pálya? Általában lelátóval körül vett terület - kivéve az
autópálya és életpálya stb. - hol versenyeket szoktak rendezni.
Pl.: futó, autó stb. egyéb versenyeket.
Amúgy köszi a kérdésed, semmi különös. Holnap találkozunk."Ha faragsz még egy ilyen rímet, fogad funkcióját átveszi az ínyed" (L'art pour l'art)
-
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #27710 üzenetére
Nálatok is dörög? Nemrég jégrázás is elkapott minket... Nem merem továbbírni a cikkem, nem akarom hogy elszálljon megint...
Téleg Devid_81 mester! Ha sikerül vantage_2-vel elintézni a monitort, akkor tőled mennyi idővel később vehetném át? Vagy ottvan nálad?--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Devid_81
félisten
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #27714 üzenetére
Szia!
Egész hétvégés összeröfi? Nem semmi!Akkor volt evés-ivás,dáridózás?Közben Én csendesen Őstag lettem,míg Te buliztál! Legalább az időjárás kedvezett Nektek?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz juliabrilke #27718 üzenetére
Itt Pénteken-,Szombaton- és Vasárnap este is esett,de csak azért,hogy ne égjünk le...
-
ko9
addikt
válasz Devid_81 #27713 üzenetére
Nem erre irányult a kérdés, hanem hogy helyileg MOST merre van a monitor?
Nyugodtan ki veheted belőle a részed, én úgyis abba az árba veszem meg amibe kivan írva--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
benoce
tag
Akkor estére, egy tanulságos gyereknevelés, rock mama
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #27716 üzenetére
Nah ezek már egész jó érvek
(#27720) ko9: Nem tudom, meg azért is adtam az elérhetőséget, hogy biznyákoljatok.
...
-
ErikSon
tag
No további kellemes hétvégét az Uraknak.
Ezzel zárom a hetet. De aztán tessék aludni
- Mit csinál a jövendőmondó kannibál? - Jósokat eszik...
-
benoce
tag
Ukrajnából szeretettel
-
fero02
nagyúr
Reggelt!
Megint hétfő...
-
Devid_81
félisten
Jó reggelt!
...
-
Devid_81
félisten
Lassan másfél hónapja, hogy minden reggel 7:10 perckor légkalapácsra ébred a környék.
Kb 400 méteres útszakaszt javítanak mellettünk, nem több 2 centivel sem, ekkora az egész Ihász utca.
Fogalmam sincs mi lesz belőle, annyi változott, hogy már szélesebb olyan 40-40cm-el.
Talán Augusztusra ideérnek a gépek, amivel aszfaltoznak.
Mögöttünk levő útszakaszt szintén eddig csinálták, az aszfaltozást két szakaszból csinálták, az utolsó 50 métert nem csinálták meg 3 hétig.
Na de ne panaszkodjak ennyit, kaptunk ám új járdát, bátor voltam, kipróbáltam, ha a szélére lépek az őrületes 75kg-ommal, akkor bizony letörik a járda széle...nem is ez a megfelelő szó rá, ez inkább elporlad amikor megtaposod.
Gondolom ez így van rendjén, ilyen a beton, mindig is ilyen volt, csak eddig nem vettem észre.Szerk: bocs a szóismétlések miatt, de még korán van, aludtam vagy 5 órát.
[ Szerkesztve ]
...
-
Morris
veterán
Szép jó reggelt az Uraknak!
Mindjárt két kérdést/kérést is intézek hozzátok:
1. nem legális letöltő oldalt keresnék, ahol zenék vannak!
2. Ezeket keresném, mert egyszerűen nem tudom leszedni sehonnan:
- Morgan Van Dam - Halfway home
- MKB reklám zenéjeelőre is thx a segítséget
-
Devid_81
félisten
Nem volt kedvem válogatni, van közöttük jó, és jó régi is
Hogy hívják a szerelmes bárányt?
Love juh!És hogyan fékezik meg a szerelmes bárányt?
Állj! Love juh!Hogy hívják a semmitől sem félő Ficsillát?
Bátor Ficsilla.Milyen az abszolút vasutas házaspár?
Eva Peron-Charlie Sheen.Hogyan hal meg a teniszező?
Megáll benne az ütő.Kit hívnak, ha a vak beleesik a kútba?
A vakmerőt.Mi az? Nagy, sárga, és fáj, ha belemegy a szemedbe?
Villamos.Mi a legjobb zöldség?
BESTZELLER.Mi az? Elefánt lábujjai között apró barna foltok?
Lassú busmanok.Miért nem kapott jogosítványt a gepárd?
Mert sohasem áll meg a zebránál.Mit énekelnek a molyok a szekrényben?
Eddablúzt...Mi az? Fekete, és fehér levelei vannak?
Néger postás...Mi az apácák kedvenc sorozata?
Barátok közt.Mi a különbség a méh és a darázs között?
A darázs nem gyűjt vasat.Mit mondott Jónás a cet gyomrában?
Bánatomat halban mondom el...Mit mondanak be a bibliai hangosbemondóba?
Jónást várják a halban!Milyen a klónozott szellem?
Kísértetiesen hasonlít.Hol lakik Tarzan?
Inda House.Hogy hívják a narkós elefántot?
Coco Jumbo!!!Melyik a legfájdalmasabb sportág?
A véraláfutás.Mit lehet enni az üzemi konyhán?
Koszt.Mit csináljon a föld nélküli paraszt?
Vessen magára!Miért hideg a hajnali szél?
Mert egész éjjel kint volt.Miért nincs a radiátornak gyereke????
Mert meleg......
-
vikcsi
senior tag
Üdv mindenkinek!
Ezek között akad néhány laptop, asztali konfig, TFT, stb... némelyik új, vagy csak kipróbált. Mennyiségi kedvezmény van, és posta is.
Priviben tolongjatok inkább.ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
geza12
aktív tag
Jó Reggelt !
Devid_81: Jól ezek a kis poénok ezen a szomorkás hangulatú időben.
Keresek használt telenoros vagy független Nokia 6220 classic-ot vagy N81-et megvételre.
Ha jól emlékszem valakinek volt eladó
-
Morris
veterán
válasz Devid_81 #27736 üzenetére
űű, istenkirálycsászár vagy! nagyon köszi
moha bácsi: erre nincs jobb reakció, csak az, hogy: "aztak*rva"
Jut eszembe. Az éjjel Orosházán voltam és kb 200m-re baszott le a villám előttem. Nem kicsit szívroham közeli állapotba kerültem.
Látni és hallani full brutál volt -
Devid_81
félisten
Keresek VGA PCI-e kártyát!
Alapkövetelmény hdmi kimenet, a többi nem érdekes
Lehet bármi csak ne legyen túl drága.Szerk Morris: igazán nincs mit, én is onnan szoktam gyűjtögetni a zenéket
[ Szerkesztve ]
...
-
Devid_81
félisten
Csak érdeklődés szinten érdekelne 2db autóba való szubcső, legalább 25cm-es hangszóróval szerelt, erősítő nélküli megoldás.
Ha van akkor jöhetnek zavargások priviben...
-
juliabrilke
veterán
válasz moha bácsi #27743 üzenetére
Uh.
Még szerencse, hogy megúszta a szerver. Ha így haladunk, akkor veszek egy mobil úszó házat és midnen cuccom egy kisebb csónakon fog úszni.
-
SipiBcs
őstag
Most már rájöttem miért jártok tekerni!!!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Zoleee89
aktív tag
A kisebbségi törvény kiadása után a főnök így szol a 4 alkalmazottjához: - Sajnos meg kell válnunk 1 embertől. | Megszólal a roma: - Én cigány vagyok, ha engem kirúgnak fellebbezni fogok! | Nő: - Ha engem rúgnak ki, akkor diszkrimináció miatt feljelentem magukat! | Idős: - Ha a korom miatt kirúgnak, beperelem az egész társaságot! | Ezután mindenki ránéz a fiatal, fehér férfira, aki körülnéz, majd így szol: - No akkor asszem én vagyok buzi!
[ Szerkesztve ]
-
littlelion21
addikt
Szép napot!
Vegyetek Fallout 3-at!
-
littlelion21
addikt
Jól kinyírtam a topic-ot...
-
Morris
veterán
válasz littlelion21 #27749 üzenetére
fenét, rajzoljunk
Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest