Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz norbert1998 #95237 üzenetére

A kormányt/politikai síkot szóba sem hoztam, a tucatparasztok szintje sosem érdekelt, nem mellesleg semmit nem magyaráz. Ahogy a barátok köztet, a mélyfertőbe süllyedő "valóságshowkat" (ugye ez az "ő" valóságuk.. ;] :C ) és semmi egyebet sem. Ezek is csak a rothadó fekély egy-egy részei.
    Nem véletlen írtam már le 100x amikor a szegény mi vagy szegény MO. téma szóbakerült bármi okán, hogy kizárólag azt kapjuk amit megérdemlünk, semmi többet. :N
    Zorbánc Diktor meg azért nyomja bele a pénzt, mert közvetlenül meg tudja vele szólítani a had ne írjam kiket.., közeledik a következő választás és már régen nem nézik ki a célközönség (lassan lesz majd planétán túli magyarok is.. :DDD, miért is ne pofázhatna bele valaki aki nem itt él.. ), csak jól tőtse' ki a lapot.
    Az EU-s pénzekről nem beszélve, megjegyzem nem tudom mennyire követted az elmúlt években de csak annyiszor találtak sumákmutyit az ideküldött ellenőrök, ahányszor idejöttek. Felcsúúút után szabadon.., 4es metro, körgyűrű és még sorolhatnám reggelig..

(#95236) LaciCRM:

Egen, tuttti megérné belemerülni, szemmel láthatólag fogékony vagy a témára.. :D
    Inkább tolj egy kis mélygarázs rappet, attól majd jobb lesz. :P ;]

[ Szerkesztve ]

..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés