Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz hackeeeee #149068 üzenetére

anno az első "remake"-t megvettem (talán 13ban?) jó volt-jó volt... a 2.at már azonban csak "akcióban" vettem meg, nem elővételben, a 3. meg ehh... őszintén unom az adott játékstílust, meg ezt az "open world" dolgot.. így nem is vagyok mondjuk bajban, a doom eternal-al szemeztem megjelenéskor meg most legutóbb akcióban, de ránéztem a "könyvtáramra" és rengeteg holmi van benne (AAA cím is) amivel nem játszottam de ilyen-olyan akcióban megvettem, így most "nem vettem meg".. ellenben elkezdtem a Far Cry 5-öt... háááát, na mind1 egynek jó, de sokat jelent, hogy lassan fél éve játszok vele és nem játszottam ki (nem mint ha hosszú lenne, de.. elég sablonos).. majd kijátszom és egy legközelebbi akcióban megveszem az eternalt.. inkább azt kedvelem. meg RTS a másik amit kedvelek ... és a point-and-click kalandjátékok (kvázi Daedalic fan vagyok vagy mi, bár azért náluk se minden "arany" amit kiadnak).
    nagy csalódásaim is vannak ... Max Paine 3 (elővételben vettem meg anno.. az utolsó dolog amit úgy vettem meg, nagyot csalódtam), Maffia 3 :( ... lényegében a Far Cry se az mi volt..
    hiába, túl régóta "tolom" és vannak elvárásaim egy-egy játékstílusra.. de manapság sok játék múltiplayerre épít.. Borderlands anno jó volt és "újjat hozott" ... a folytatásai, kb. azonos játékmenet más sztorival.. semmi új ha úgy tetszik.
    Folytathatnám, de most ennyi... ki kell vinnem a kutyát...

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés