Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
válasz hackeeeee #149068 üzenetére
anno az első "remake"-t megvettem (talán 13ban?) jó volt-jó volt... a 2.at már azonban csak "akcióban" vettem meg, nem elővételben, a 3. meg ehh... őszintén unom az adott játékstílust, meg ezt az "open world" dolgot.. így nem is vagyok mondjuk bajban, a doom eternal-al szemeztem megjelenéskor meg most legutóbb akcióban, de ránéztem a "könyvtáramra" és rengeteg holmi van benne (AAA cím is) amivel nem játszottam de ilyen-olyan akcióban megvettem, így most "nem vettem meg".. ellenben elkezdtem a Far Cry 5-öt... háááát, na mind1 egynek jó, de sokat jelent, hogy lassan fél éve játszok vele és nem játszottam ki (nem mint ha hosszú lenne, de.. elég sablonos).. majd kijátszom és egy legközelebbi akcióban megveszem az eternalt.. inkább azt kedvelem. meg RTS a másik amit kedvelek ... és a point-and-click kalandjátékok (kvázi Daedalic fan vagyok vagy mi, bár azért náluk se minden "arany" amit kiadnak).
nagy csalódásaim is vannak ... Max Paine 3 (elővételben vettem meg anno.. az utolsó dolog amit úgy vettem meg, nagyot csalódtam), Maffia 3 ... lényegében a Far Cry se az mi volt..
hiába, túl régóta "tolom" és vannak elvárásaim egy-egy játékstílusra.. de manapság sok játék múltiplayerre épít.. Borderlands anno jó volt és "újjat hozott" ... a folytatásai, kb. azonos játékmenet más sztorival.. semmi új ha úgy tetszik.
Folytathatnám, de most ennyi... ki kell vinnem a kutyát...[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Posta, csomagküldés
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- 87dhf89öds7hf87sdhf8sd7hfösd8zfö8we8c3z48o2z3489z2c5m89234zü5m89z34cmö57z2ö87c5t23o8xt56t72742353445
- lENOVO V15G2 laptop AMD Ryzen 3 5300U ,8gb ram Laptop , szép állapotban, Gyári garancia 2024 dec
- Samsung Galaxy Tab S9 FE WiFi 128GB SM-X510 tablet új BONTATLAN 2év garancia
- ÚJ - Fractal Design Node 202
- lENOVO thinkpad e14 5gen Intel core I3 13gen ,16gb ram Laptop , Bontot dobozos új termék, Gyári gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest