Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
válasz Target78hu #18100 üzenetére
Nekem az Ady Endre Diákkört is kiadta! Nem lehet hogy tagja vagy, és a szerveren meg tiltott volt?
Logitech hardware tester
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Target78hu #18100 üzenetére
jah,csak tippelés
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ciry
őstag
válasz GameOver #18095 üzenetére
Jó, az aknás ötlet.
Úgy csináld már, hogy azért ismerősökkel legyek egy squadban(gabipaci, }{3@Đ$}{0ot, peti800, Target78hu, mackosajt, swarc, Tono34, NiTRoV6, Fonak, Kisfonak, Pufajkás, Drizzt723, Szerkó, ribanc1,maskimx, Odyn, Zaitzev, Cirkon, keszegduda), van választék.
Írtam, hogy mindegy kivel leszek egy osztagban, de akkor még mindegyik név ismerősöm volt.
Danke."Csak semmi buzulás!"...
-
eugabesz
őstag
Nekem olyan messze az az időpont.Nem lehetne összehozni most 27.-ére is egyet??
Még ha 16 vs 16 lenne akko is jó,de december 27 kva messzinek tűnik.
Szerver már van.[ Szerkesztve ]
http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/610c87c4-25bc-4840-bd47-bf16b3cbb4cc/IRAM-Clan-Hungary-60-Hz/
-
kabi
csendes tag
Üdv.
IRAM oldalon 6db hely van egyenlőre üresen.
Aki ugy gondolja,hogy mindegy melyik oldalon játszik,az jöhet nyugodtan. -
ciry
őstag
Én már maradnék a sajáton, de pár jó képességű játékost keríthetek nektek vagy szólhatok az e*g*c* klánosoknak, hogy hozzanak 6 embert, mert gondolom jönnének.
Ők amennyire ismerem őket normálisak, de szerintem hozzatok ti is ismerősöket, mert a móka a lényeg, szerintem.
Holnap du. vagy este tolhatunk valami miniwart a szervereteken vagy a Classon, úgy is mindenki szereti a háborúsdit
Ma sajna nem nagyon érek rá."Csak semmi buzulás!"...
-
ciry
őstag
Írtam nekik!
"Csak semmi buzulás!"...
-
Odyn
csendes tag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18098 üzenetére
}{3@Đ$}{0ot:
ki az a chabster?
Múltkor láttam Odynnal repült!Annó Tono, Zaitzev, Alwyn meg én 3 évig voltunk egy CoD2-es klánban (_FP_<KZ>... még létezik, de már nem CoD-ozunk ). Azóta is együtt nyomjuk. Chabster pedig gyerekkori barátom, és ő is csatlakozott ehez a klánhoz, de ő csak pár hónapig volt a tagja. Egyébiránt Chabster inkább a földi hadviselés híve, és igencsak jó csapatmunkát tud produkálni.
-
general
addikt
válasz GameOver #18095 üzenetére
hát szerettem volna velük lenni, de tényleg mindegy, csak működjön a kommunikáció és a csapatmunka.
ciry, remélem Karácsony harmadnapján elég nyugodt leszel.... ééééérted...sajnos az időpontot illetőleg kezdek parázni...., rájöttem, hogy ekkor otthon leszek valszeg a szüleimnél, és nincs,csak mobilnet.... hacsak le nem lépek hamarabb.
-
kabi
csendes tag
Köszönet ciry-nek a segitségért, a létszám teljes.
Az E*G*C* klán ad egy squadot és még plussz embereik is vannak. -
ciry
őstag
Az EA HUN-on nem összefutottam megint a románnal
Szeretem-imádom"Csak semmi buzulás!"...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Tényleg csinálunk csoport képet is??
-
ciry
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18122 üzenetére
Mi van?
Régen nem voltam infanrtyzni viszonylag ment is.
Írta a csávó még anno( ), hogy ide kell a valós tudás: hát igen, dobáltam a gránátot, meg a supplyt, nagy tudomány így pontot gyűjteni"Csak semmi buzulás!"...
-
Target78hu
aktív tag
Tegnap egy magyar srác volt kommander egy karkandos hoston ,oszt kiadta nekem ,hogy menjek hátra suburb-ot elfoglalni - egyszemélyes squad ként hátra mentem és lehúztam ,míg a többiek egymást dobálták gránáttal - így van nem kell tudás a gránátozáshoz és meg is áll a tudomány sajnos sokaknál ott! De pl.: hotelhez is simán befutottam aztán jó csapattársakhoz méltóan le TKztak gránáttal ,mikor már majdnem semleges lett Gondolom ,ha egy ilyen dobálós emberkét megkérdezel ,hogy mennyi cukrot kér a kávéjába ,azt mondja ,hogy 2 gránátot bele A mg36-ot kezdem megkedvelni ,mert 3as sorozatban lehet tarolni vele rendesen
hkv.hu
-
ciry
őstag
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
shit,megint bekapcsolva hagytam az aimbotot:xD
Amúgy többen voltunk csak látták hogy semmi esélyük nincs,és lementek a végére![ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
-
ciry
őstag
Mai lövés: jó volt a Dragon a többi nem.
Tetszett, hogy Mackó hagyta magát kitankolni az F-35-ből(nyilván látta, hogy szar a kedvem) () Nitro papó letékázta az AA-mat amíg csináltam, meg Szerkó 115 km/h-s sebességgel jött le a Power Station melletti dombról és a Wood Yardról jövő APC-mnek nem adta meg az elsőbbséget, egyszer csak kiírta, hogy megöltemNem tudom mi van a VOIP-al, hol hallanak minket hol nem.
Gabipaci, Kisfonák megnézhetnétek, hátha kiderülne mi a gond."Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #18128 üzenetére
ez valami padding server?
Felül mintha ezt lehetne olvasni
Stay off spawns and flags
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
Az túlzás, hogy hagytam, csak amúgy is sz@r a net, meg én is béna vagyok, állandóan csak "no more" voltam.
Így aztán lesz ami lesz alapon mentem.de f@sz vagyok, szerkeszthettem volna az előző hozzászólásomat.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz mackosajt #18131 üzenetére
jah azért vagyok aimbottal,mi?
Nem,ez az **AB** KNIFE AND SHOCK ONLY server
Én vagyok az admin rajta,aki szeretne jönni késelgetni azt szívesen várjuk,vannak jó fej adminok,de néhány még mindig a statra buzdítja magát!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
-
mackosajt
addikt
válasz }{3@Đ$}{0ot #18133 üzenetére
Ahham, vagyis kés+pisztoly helyett ez kés+defibr.
Így már tészta, csak nem főtt, így rágós, nyúlós.
Poénnak biztos jóhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-=KIS_FoNaK=
tag
néhány még mindig a statra buzdítja magát! VS észre is vettem,mert nem adta hozzá a pontot a köcsög Központi szerver!
Áhhh nem hiszem, hogy vannak olyan adminok.
Jó a voip!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz -=KIS_FoNaK= #18136 üzenetére
azt nem úgy gondoltam.....
Csak ha valaki játszik akkor ne dísznek játsszon,hanem akkor kapjon érte is valamit!
Már ezt nem úgy értem hogy még mindig a stat meg medál,mert azt már tényleg leszarom,csak amit legalább ami pontot összeharcolok azt akkor adja is hozzá!™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
ciry
őstag
Van már valami taktika, osztagok, ilyesmi, tisztelt Gameover úr?
"Csak semmi buzulás!"...
-
mackosajt
addikt
tőlem 300 méterre digi hegyek vannak, csak az bérházak tömege, mi meg kertes rész.
Lehet sose jönnek ide, pedig upc-n kívül csak tréonlány van itt, de az meg csak 5/0,5-öt adna drágán.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
GameOver
aktív tag
A Daqing-i taktika és squadok készen vannak. Hamarosan mindenki megkapja privátüzenetben. Szeretnék emlékeztetni mindenkit, hogy ez egy nyilvános fórum, tehát kéretik ennek megfelelően kezelni. Ami a squadokat illeti szerencsésebb lett volna, ha nem kell megbolygatni azokat, de annak érdekében, hogy a lehetőségekhez képest minél több ember kaphasson légijárművet, mindenképpen bele kellett nyúlni. Ezért kérek mindenkit, hogy írja fel egy kis cetlire, hogy mikor melyik squadban van a helye, ne legyen belőle kavarodás. A squadleaderek pedig különösen legyenek tisztában vele, hogy mikor hányas squad az övék, kik tartoznak a squadukba, és mi a feladatuk.
A taktikához úgy gondolom különösebb kommentár nem szükséges. Nem hiszem, hogy túl bonyolult lenne, így remélem, hogy mindenki számára világos. Ennek ellenére hasznosnak tartanék egy kis meetinget, ha megvan a másik pálya is. Ott megbeszélhetnénk az esetleges kérdéseket, észrevételeket, és kipróbálnánk a Channel Commandert a TS-en. Ezen a megbeszélésen a SL-ek megjelenésére majd mindenképpen számítok, de persze mindenki jöhet.
-
ciry
őstag
válasz GameOver #18143 üzenetére
Köszike.
Jó volt ma a játék, leszámítva, hogy egy droid miatt nem tudtunk semmit se csinálni, ha kiredlineoltam belénk jött repcsivel, kikickelte Fonak csak visszajött, na az egy trágya volt.
Érdekes mikor megy a heli, mindig van egy-egy ilyen f@sz."Csak semmi buzulás!"...
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
KIRÁLY!!!!!
Annyi kérdésem lenne még,hogy ő......most commander lesz a harcban vagy nem?
Csak azért kérdezem,mert azt nem írta a taktikában![ Szerkesztve ]
-
ciry
őstag
válasz }{3@Đ$}{0ot #18147 üzenetére
Ahogy figyeltem az ellen úgy készül, hogy lesz
Én elviszek egy kört majd, ha kell."Csak semmi buzulás!"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest