Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Ha már bugfield, ma ez történt: [link] csak a Quit segített. Nem tudtam spawnolni. Pedig ott voltam lespawnolva de mégse. A szektor elválasztó csík is ott van felfestve
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz IntelKiller7 #32389 üzenetére
Azért a balfasz Dice sem tudja ezt megcsinálni, hónapok óta ilyen... Tegnap is öltem így frissen spawnolót (nem campeltem) mert lazán ledobja a fix pontra úgy hogy ott van az ellen 3 méterre...
-
whitezo88
nagyúr
Na ez jó Revision, 2 SuperRare, és más ami ritkán volt. A premiumos ingyenből jött Lebel és Dud Club darab, vettem mégegyet, abból meg P08 és Bartek darab (megvolt).
Btw most nézem megvan a package from home 1911 Skin, de honnan? valami után adta valamikor...
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Aranyos hogy bugos a Comm Mission és telik az idő rajta. Most 30k helyett kaptam 3k-t.
-
-
whitezo88
nagyúr
válasz blue01song #32605 üzenetére
Ne menj ra direkt mert csak felhuz. Nekem is akkor jott a legtobb mikor csak jatszottam. Amugy a fegyver se jo, a sima jobb.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Németh Péter #32654 üzenetére
Hopp tényleg holnap jön a DLC (első fele...)
-
whitezo88
nagyúr
Achi Babán a Mortar picit jó... [link]
-
whitezo88
nagyúr
válasz giornalista #32722 üzenetére
Cape Hellesen ugyanakkor eléggé jó a Dreadnought. Főleg hogy van két marha nagy ágyú, de nem tudnak elforogni eléggé, szóval marhára hasznosak.
leroy: ajánlom ezt a csatornát, itt fél órában tesztelnek egy eredeti Lugert: [link] Sok WW1 fegyverről van videó, SMLE, Springfield, M1895 stb stb....
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #32737 üzenetére
A mapok nem rosszak meg szépek, de az Operation egy unbalanced hulladék a támadóknak nyerni szinte lehetetlen.
btw eléggé gáz, hogy az új Medic fegyver 40et sebez közelre, miközben a fire rate és a recoil hulladék... vicces lesz 25 HS-t összeszedni.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
A Community Mission megint bugos. 50k kel Conqban, lett 23K és 9K-t ír.
-
whitezo88
nagyúr
PC-re van már. melee only ra keressetek. én fent vagyok. Madhouse a server neve asszem. van bőven hely.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
PC-n él a mission! Gyertek! Custom server van, megtaláljátok.
-
whitezo88
nagyúr
Én már 50/200 körül felhúztam magam a pisztolyosnál. Alig van jó server erre. Találtam pistol only CQ-t, de 100% volt, unalmas volt. Volt 250 pinges server, nem kell magyaráznom, volt ahol valahogy 0/11nél inkább kiléptem, volt 24 fős 200% ahol a játékosok fele borzalmasan toxic kölyök volt egy klánból, ráadásul a TDM helyett Rusht/Pigeont szavaztak meg, ami mindenre jó csak nem a kill farmolásra.
-
whitezo88
nagyúr
na végül megcsináltam a 200 killt handgunnal de pfff broáf, de marha unalmas volt.
-
whitezo88
nagyúr
Lehet a gyerekre rosszat mondani, de az ízlése megvan legalább játékok terén [link]
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
izgi meccs volt. [link] az egyetlen SD kill is az enyém...
-
whitezo88
nagyúr
válasz kiezTe90 #33262 üzenetére
70ig kapsz pénzt amivel basic fegyókat lehet venni, de már sokkal korábban elég lesz annyi hogy a jókat megvedd. Assaultnál az alap is jó, vagy az Automatico Trench, Medicnél Autoloading Extended vagy SL Sweeper, Supportnál MG15 vagy Madsen, Scoutnál az alap a legjobb, illetve a G98. Aztán ahogy lesz másra is kitapasztalod. level10nál ami hamar meglesz az megint 1-1 új fegyver. Ezentúl a szint csak e penis.
-
whitezo88
nagyúr
Meglett a meccs elején a HS sznajperrel, kiléptem de nem updatel. Jól értem hogy akkor lesz meg ha lemegy a kör?
-
whitezo88
nagyúr
Nincs magyar line a BF1ben, ha hallotok az csak voice chat.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #33590 üzenetére
nem volt pedig, csak félreértés lehetett. Beta óta játszom én is, gyalogosként főleg, hanggal, és mindig is németül beszéltek az OMM katonák.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Aventador91 #33609 üzenetére
A jateknal mar csak annak nezese unalmasabb. Tulhypeolt beta fazisban levo ronda, optimalizalatlan szar. Nem ertem hogy van felkapva ennyire. Meg csak nem is uj a tema.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz Németh Péter #34242 üzenetére
Melyik fegyverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest