Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
Krisinto
őstag
válasz RootRulez #40631 üzenetére
Betettem egy másik gépbe(sajátomba)
Egyik kimeneten sem adott képet!
Jelenleg azt csináltam, hogy a kis gépből kivettem a 8600gt-t letöröltem az Nvidia drivereket most teszem fel az ATI drivereket. Közben alaplapi vga-ra van kötve.
Megpróbálom így vissza állítani az órajeleket.
Ha nem sikerül így sem akkor valami egyéb ötlet? -
Krisinto
őstag
válasz RootRulez #40638 üzenetére
Most nem hülyéskedek vele...
Kicsit önfejű volt a gyerek, így járt.
Én most neki nem álok PCI-os vga-t keresni utána meg sz*rakodjak vele.
Bár mondjuk most úgy van, hogy rajt az alaplapi vga-n a monitor a 4870 meg bent
De ugye a 4870 nem ad képet...
Azt mondta, hogy lehúzta az órajeleket hűtőcsere után(S1) majd újraindított, utána bekockásodott, csíkozott a gép és újraindult azóta nem ad képet. -
-
fagy53
nagyúr
válasz RootRulez #40767 üzenetére
A cikk alapján van esélye a 48xx-nek, különösen az amúgy is melegedős VRM-mel rendelkező 50-70-eseknek. Nem a GPU van veszélyben, hanem a tápellátó áramkör egyes elemei. Mindez a magas FPS-ek miatt, amikor átvezetések, introk alatt is 100%-on megy a GPU használat és az FPS 3-4 jegyű!
A 4870-nek hasonló baja volt az OCCT GPU tesztjénél, ahol olyan mértékben terhelték a GPU-t, hogy akkor is a tápellátás dobta fel a talpát.
Álítólag az 5xxx-nél erre valamilyen védelem van, azaz túlterhelés esetén a GPU visszafogja magát és kevesebb áramot kér. -
Badman 4ever
őstag
válasz RootRulez #40835 üzenetére
A 6200-asokat lehet 6600-asokká okosítani.
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
zazahoho
őstag
válasz RootRulez #41011 üzenetére
köszönöm ,ez tiszta egyértelmű teszt,inkább feláldozom azt az esetleges 4-6%ot a teljesítmény oltárán ,mert hardvert nem szeretnék ez miatt cserélni
csak egy elvi kérdés:ha később sli-ben használnák vga-t ,és mindkettő a 8x slott-ba kerül
ott ugyanígy kell számolni a teljesítménycsökkenéssel?csak szorozni kell 2-vel? vagy azt illik a 16xés a 8x slott-ba tenni?gtx 460 re gondoltam karácsony környékénAz idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
Axel 007
tag
válasz RootRulez #41110 üzenetére
Elolvastam az erre vonatkozó részét a garanciapapírnak és ott azt írja a 2. pontban, hogy amennyiben a javítás nen lehetséges úgy aktuális piaci értéken számolják el....Na már most én hiába vettem anno 46 ezerért, nem hiszem hogy az aktuális értéke meghaladná akár a 10 ezer Ft-ot is....
Ja és apropó proci....mivel 23 colos samsungom van 1920*1080ban szoktam játszani....így is elég lesz a procim? Mert ilyen kártyáknál már mindig azt mondják, hogy érdemesebb 4 magos procival 'támogatni".Vagy ezt csak csupán a piacgazdaság diktálja??[ Szerkesztve ]
''Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen!Bár az útóbbiban nem vagyok teljesen biztos'' - Albert Einstein
-
szfeeca
csendes tag
válasz RootRulez #41229 üzenetére
Rendben hogy 4 helyett 3-at fog látni de a 4 GB az ugyan úgy működni fog nem?
Vagy akkor mind 1 ha csak 1GB-t veszek bele?Win7 Ultimate x84 van nekem
Volt 64 es op rendszerem de igazából gyengébb teljesítménye volt mint a 32 es nek.
Vagy csak a nagyobb teljesítmény végett a RAM om nem bírta és megfagyott?[ Szerkesztve ]
-
elistvan
őstag
válasz RootRulez #41251 üzenetére
Értem, tehát ehhez mérten állítja be magától a memória és gpu órajeleket is? Gondolom van valami gyári beállítás hogy a leszabályozás mértékével együtt csökkenjen az órajel, hogy ne főjőn meg a kártya ugye?
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
-
Neck
veterán
válasz RootRulez #41292 üzenetére
Csak az árak belövése miatt írtam neki Egyébként 12-ért 3870-et is ki lehet fogni, ami szerintem sokkal jobb vétel
[ Szerkesztve ]
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest