Hirdetés
Aktív témák
-
kem
addikt
Sziasztok!
Sürgős választ várnék arra, hogy a laptop hdd-k(2,5") Sata csatlakozója,
megegyezik-e az asztali gépek satájáéval, és ha igen, akkor a tápcsatlakozóval mivan?Köszi!
-
kem
addikt
Erről a vinyóról kellene lementenem az adatokat, de nincs 2,5"os sata rackem.
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Adott egy HP tx2110us - Tablet PC, amire nem megy föl a webcamera driver.
Tudnátok ebben segíteni? Vista van rajta, amit mi tettünk fel, mert semmi nem járt a géphez, csak a Vista Home Premium kód az alján.Köszi!
-
-
kem
addikt
Az ASUS topicban.
Ott kívülről fujják,h melyiknek mi szokott lenni a baja...Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Valaki tudná linkelni a srácot, vagy valamelyik apróját annak, aki laptopalkatrészekkel bizniszel? Egyik aprójában írja, hogy melyik notit lehet legjobban upgradelni, és arra lennék kíváncsi.
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm kérne segítséget:
Hogyan lehet XP-t telepíteni, egy Londonban vásárolt Compaq presario cq60 111em gépre, amin Vista volt, de most valami lemezhibát ír ki XP telepítésnél?
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Találkozott már valaki olyan topiccal ahol notebook táskákat ajánlanak vagy lehet olvasni róluk?
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
Van itt egy ACER Aspire 3690, amin újratelepítettem az XP-t, de azóta a tulaj szerint sokkal halkabb a gép. Úgy értem ha filmet néz, zenét hallgat vagy neten néz valamit, akkor nem tudja annyira felhangosítani mint eddig. Ez hogyan lehetséges? Sose találkoztam ilyen problémával még...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszi!
-
kem
addikt
válasz Medcomp #14917 üzenetére
A Vistát meg lehet próbálni. Attól,h nem passzol a rendszerkövetelményekhez a géped, a telepítést meg lehet próbálni, annak "van értelme". Viszont szerintem is vinyó hiba. Egy Low level formatot még át lehetne rajta tolni, de inkább szerezni kéne egyet kölcsönbe és azzal kipróbálni a gépet.
Köszi!
-
-
kem
addikt
Sziasztok!
Adott egy noti, HP nc6000.
A következő hibát produkálja:
Tegnapig azt csinálta, hogy csak pár perces üzem után adott rendes képet a kijelző, előtte csak vízszintes csíkok vibráltak a képen. Azt az infót kaptam, hogy a nyákra szerelt BGA VGA golyói nem érintkeznek rendesen, amit alátámasztott az, hogy üzemi hőmérsékleten már tökéletesen működött a kijelző. A d-sub kimeneten mindig tökéletes képe van, akármilyen hidegen indítom a gépet. Tegnap óta viszont a kijelzőt sehogy se tudom életre kelteni. Kijelző átvezető kábel mozgatásra nem reagál, ebből arra következtetek, hogy a kijelző elektronikája sz@r.
Valakinek van más ötlete? A noti hibátlanul számol minden műveletet, és a konfignak megfelelő 3dmark is tökéletesen fut, amíg le nem állítom.
Köszi!
-
kem
addikt
Sziasztok!
SOS help kellene!
Adott egy Compaq Presario A900 (pontosabban: A975EM).
Feltettem az XP-t, mert a tulajnak ez volt a kérése, viszont nem találok normális drivereket. Biztos, hogy külön-külön ki lehet deríteni, hogy mi micsoda, de mégiscsak jó lenne valami hivatalos supportot találni. Van valakinek valami ötlete? A honlapon 3 szinte telljesen fölösleges drivert találtam csak.Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest