Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Nem tudtok olyan progit, amivel meg lehetne nézni a nokia témákat (*.nth) számítógépen? Csak, mert van egy jó pár és nem akarom mindet felrakni a telóra.
köszi.:G
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy Nokia2700 classicom van, és hosszú utána járások után még mindig nem találtam válszt arra, hogy el lehet-e tüntetni a fél képernyőt kitakaró órát... Valaki tudja a módját? (Vagyis nem az eltüntetés, hanem a felső sarokban kicsinyítve látszó óra érdekelne.--> Témát nem nagyon szeretnék váltani, mert ami nem gyári, azzal sokkal lassabb a készülék)
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Sajnos nem túl aktív topik. Tudna valaki segíteni? [link]
Köszi előre is
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
A sim kártyáról áthelyeztem telefonszámokat, de sem a telefonon, sem a kártyán nem találom... Mi lehet a gond, vissza lehet valahogy hozni?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29045 üzenetére
Nokia 2700 classic, de úgy van belőve, hogy mindkettőt látja.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29052 üzenetére
Az a baj, hogy a kártyáról tűntek el a számok... Két telefonnal megnéztük, mindkettő üresnek látja a kártyát...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #29055 üzenetére
Na ez a nagy kérdés.... Ha nem mentünk rá semmit, akkor valahogy visszahozható, ami rajta volt...? (250 névjegy.... )
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Erről van már valakinek tapasztalata? [link]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #30129 üzenetére
Sürgős lenne, úgyhogy mindenképp itthonról kell. Nem magamnak lesz, hanem egy ismerősöm kért meg, hogy válasszak neki valamit. Nekem M20 van, amivel rendkívül elégedett vagyok, viszont azt már nem kapni... Ez az "utód."
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz kiskaktusz #30131 üzenetére
Mondjuk tényleg van egy-kettő Jabra, ami nagyon jó áron kapható... És ezek szerint jó is? Te vezetés közben használod?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Keresztapámnak van egy Nokia 6020 as telefonja, amin van egy-kettő fontos kép, amit szeretne lementeni. Ehhez mindenképp CA-42 kábelre van szüksége, vagy jó a DKU-5 is? Pontosan mi a különbség a kettő között? Igazából semmire nem kell neki, csak arra, hogy lementse a képeket. Hol lehetne ilyen kábelt a olcsóbban beszerezni? Mert a 2000+ postaköltséget drágának találtuk...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Teljesen új vagyok Android téren, és unokatesóm kérte a segítségem:
Egy Alcatel One Touch 955 re szeretne frissebb OS-t, mint a mostani (2.3.6). Mi ennek a pontos menete? Van valami részletes leírás hozzá?
Köszi előre is!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy telefont váltok, ami mini SIM --> micro SIM cserélvel is jár. Ehhez kapcsolódóan szeretnék feltenni néhány kérdést.
1) Pontosan miket tárol a telefon a SIM kártyán? A névjegyeket elvileg áttettem SMS annyira nem fontos, ha el is veszik. Mi lehet még a kártyán?
2) Mi a legegyszerűbb módja a névjegyek átmentésének Nokia 2700 Classic (S40es) telefonról egy Asus Fonepadre (android JB)?
3) Micro SIM adapterrel használhatom a régi telefont, ha mégsem válna be a Fonepad?
Köszi előre is!
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Egyszerűbb lett, mint gondoltam... Nokia PC Suite/ névjegyek / CTRL+A / CTRL+C csináltam egy mappát (D:/dok/mobil) CTRL+V majd parancssorba: copy /b *.vcf all_in.vcf. Ezt az all_in-t feltölt, és kész. Elvileg most fenn van minden a gmail fiókomban. Már csak azt nem tudom, hogy innen hogy kerül az új telóra, de gondolom ez már az egyszerűbb része lesz.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz meroly #34147 üzenetére
Az új telefon még nincs a kezemben, egyelőre csak a gmail fiókom címtárába töltöttem fel őket. Új csoportként vannak ott a "mobil számok". (nem mappa, elnézést.) Tudom úgy szinkronizálni, hogy csak a telefonszámok menjenek át?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Nem tudom van-e külön azonnali okostelefonos, így ideteszem fel a kérdést.
Van értelme androidra (4.1.2) felrakni ilyen "cleaner" programokat? Ha igen, melyiket érdemes?
-
pocokxx
Közösségépítő
Ok, köszi mindenkinek.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
(Ugye jól látom, hogy nincs külön okostelefenosos azonnali?)
A telefonom egész éjszaka töltőn volt, és kb 10 %ot töltött fel, már másodszor játszva ezt el. Mi lehet az oka?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Kaptam egy Ace4 telefont, ami kb 10 óra használat után 100%-ról 8%-ra esett le. Első töltése volt, de kicsit nyugtalanít: Az akkumulátor használatnál ugyanis 30-30 százalékot használt az Android oprendszer és a Médiaszerver (a kijelző 20%). Ez normális? Vagy valami nagyon félre van állítgatva?
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Mitől lehet, hogy telefon színei lilásak lesznek? S fényerő állításánál is a lila és szépia közötti árnyalatok váltakoznak... Kijelző hiba?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz _Csaba_ #37860 üzenetére
Közben én is láttam (eddig csak elmondták): Nem lilás, hanem inkább fakó és pixeles a kép. A betűk szélei szőrösek és elmosódottak, nincs kontraszt és "szaturáció". Olyan, mintha kisebb lenne a felbontás, vagy nem lenne kellő háttérvilágítás. Egyébként amoled kijelző, de garanciás. Gondolom ezt cserélik gond nélkül.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz dvdbackuper #37862 üzenetére
Samu ace 4.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz dvdbackuper #37864 üzenetére
Új készülék: 4 napos.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Discovery V8 teló, ami eddig egy Vodás és egy T-mobilos kártyával volt használva. Látszólag egyik napról a másikra a T-mobilos nem hajlandó hívást fogadni és indítani, semelyik slotban, sem egyedül, sem dualban, viszont másik telefonba rakva hibátlanul üzemel. Mi lehet a gond? (A Vodás megy mindkét slotban.)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ismeri valaki ezt a boltot? Itt a legolcsóbb a P8 Lite...
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Új vagyok Huawei telefonon és 6.0-n és egy-két kérdésem volna, remélem találok rá választ.
1) Jól sejtem, hogy nem látok minden telepített alkalmazást?
2) A mobil adatforgalom összesített felhasználását nem tudom megnézni sehogy? Mindig csak napra lebontva látom.
3) Ha egy alkalmazáshoz szükséges engedélyt nem adtam meg vagy megadtam, de pont az ellenkezőjét szeretném, akkor meg tudom még változtatni?Huawei spec.
1) HiVoice-t hogy tudom előhívni és beállítani?
2) A LED színeit nem tudom konfigurálni?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
Például a HiVoice kér engedélyt, de azt sem tudom, hogyan futtatom... Az alkalmazások között nem látom, de néha látszólag véletlenszerűen előjön. (Nem jöttem még rá, mit kell csinálnom hozzá... ) A mobiladatot már látom, de nem ott ahol mondtad. Ha nincs beállítva adatkorlát, nem láttam az összesítést sem. Most már csak az a kérdés, hogy a hóforduló napját be lehet-e állítani...
-
pocokxx
Közösségépítő
Rendben, köszi mindenkinek!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok! Egy tablet gari időn belül tönkre ment, és el kell küldeni szervizbe. Rajta van viszont minden fiókom. Van arra valamiféle mód, hogy töröljem a "megbízható telefonok" közül vagy valamiképpen tiltsam a bejelentkezéseket anélkül, hogy bekapcsolnám a gépet? (Ugyanis nem reagál semmire...)
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy p9 lite telefonom (nem a 2017), és néha elmegy a "média" hangja. Szoftveres gondja lehet, mert alkalmazás váltás után, vagy hangerő csúszkák birizgálásával vissza-vissza jön, de mégis bosszantó. Mi lehet ez?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi redmi 5a telefon, amire Nova launcher került a miui helyett. Egyetlen gondom vele, hogy nem jelenik meg az értesítési területen ikon. Jelzi, hogy mondjuk jött email, lehúzva látszik is rendesen, de a kis levél a bal felső sarokban nincs. Mi lehet az oka?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy mindig ujjlenyomattal használt telefon (valamiért nem kérte 72 óránként sem) újraindítás után PIN kódot kér (képernyőzár), amit elfelejtett a gazdája.. SIM pin kódot, google fiók jelszót tudja, ujjlenyomata nem változott . Hard reseten kívül van megoldás...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Huawei Y7 telefon.
Android 8.1.0 EMUI 8.2.0
A bekapcsoláskor még működő három navigációs gombból néhány perc után a legutóbbi alkalmazások gomb eltűnik. Mi lehet ennek az oka? A rendszernavigációnál már kipróbáltam mindegyiket, de a legutóbbi alkalmazások egyik vezérléssel sem érhetők el. (Sem a gesztussal, sem az egy gombossal.)
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Viktor0610 #48438 üzenetére
Nem tudok rájönni, mi lehet az... Játékok, csevegő alkalmazások vannak rajta, semmi olyan kifejezetten testreszabásra lenne való. Egyedül a gyári "Témák", de ott meg nincs is ilyen pont, ahol a navigációs sávot lehetne testreszabni. Ráadásul semmi más nem változik, csak ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest