Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
@lbert
tag
halihó fijúk!
s.o.s.-ben kellene nekem az infó hogy az opera böngésző hova menti a könyvjelzőit, mert bisztonsági mentést akarok készíteni róla.
le akarom pucolni a fixpét, de a könyjelzőket meg akarom menteni? -
@lbert
tag
Üdv PH lakók!
Abba a nagy helyzetbe vagyok, hogy cerkáról akarok windowst telepíteni.
A gép kezeli is, de nem bútol rola annak ellenére sem, hogy autorunos cdről másoltam rá.Milyen megoldással tudom rávenni a gépet, hogy bebútolja a szetápot a pecsóról?
-
@lbert
tag
OK! Bocs az ökörködésért!
Nos:
Adott egy XP SP2 telepítő lemez. Megfelelő rendszer beállítások mellett, indul is gond nélkül. (auto runos ugyebár)
Ugyan ez pendriver-ról, nem indul, megfelelő rendszer beállítások mellett.Ím a kérdés: miként érhetem el, hogy a pendriver-ről is bútoljon?
[ Szerkesztve ]
-
@lbert
tag
válasz pok.tom #7335 üzenetére
Igen így van. Bios-ban előre evttem a pendrivert, hogy arról indítson. egy black screen be is jött a villogó kis cursorral.
Gondoltam ez az amikor cd indítás előtt olvassa a meghajtót, és hamarosan felkínálja az indítási menüt.
Nos nem tette.
De az az eredeti célom hogy USB-ről bootoljon! -
@lbert
tag
Üdv MIndenkinek!
Olyan számomra megoldhatatlen helyzetbe kerültem, hogy mióta képkezelő alkalmazásokat telepítettem, lásd: Nero Photo Snap Viwer, ACD See, Infra Wiev, azóta nem jeleníti meg Total Commander a miniatűrök erederti képét, hanem az épp aktuális hozzátársított program ikonját mutatja.
Eddigi tapasztalások során, úgy észleltem hogy egyedül a bmp kiterjesztés esetén mutatja a valós képet.Mit tudok tenni annak ügyében, hogy a tényleges képet jelenítse meg, azon felül, hogy minden létező képfájlt átnevezek bmpnek?
-
@lbert
tag
válasz Pat Bateman #7400 üzenetére
Szerintem nem a commander hülyült meg, hanem az említett programok maríthatták meg a beépített nézőkát.
Válszínű valahogy felülírák a kezelési utasítást.
Itt ami segíthet az a hozzárendelés, de mihez rendeljem hozzá??? -
@lbert
tag
válasz Pat Bateman #7404 üzenetére
Az teljesen lényegtelen, mert azok tökéletesen probléma mentesek.
A commandernek kavarnak be.
Egyébbként az említett három programot haszználom: ACDSee, NeroPhotoViewer, InfraView[ Szerkesztve ]
-
@lbert
tag
#7396-ra ötlet?
Még mindig nem értem miért van ez a jelenség.
És nem első eset.[ Szerkesztve ]
-
@lbert
tag
Üdv!
Operás totyik napok óta áll, és nekem nagyon elkelne a segítség eme problémával kapcsolatban.
Annyit még hozzá teszek, hogy minden link kezelése után feldobja a hibakonzolt!
Valami java istenverése baja van.[ Szerkesztve ]
-
@lbert
tag
válasz greatchaos #9538 üzenetére
Gondoltam már rá de, gondoltam ha ez bekrepált, akkor a reinstal is be krepál. eleve hiányzik valami bővítmény, mert nem jeleníti meg a teljes tartalmat pár oldalon. De Ez még nem is lenne zavaró, mert csak pár fejléc skint, vagy apró dekor képeket, de ez a fene ette nyavaja nem mondj hogy mi kellene neki.
Sokáig eszi a fene, tényleg a róka lesz a vége! -
@lbert
tag
válasz greatchaos #9546 üzenetére
Jó újra rakom. De ma már nem vacakolok vele, mert kifolyik a szemem a helyéről.
Holnap, ha nem jutok előbbre, majd nyafizok.
Köszi a tanácsot addig is! -
@lbert
tag
Nos úgy látszik egy rendszer visszaállítás hejre rázta a dolgokat. Meg némi Spybot és CClean. Egyenlőre nincs vele gond. De továbbra is rejtéj hogy mi baja volt!
-
@lbert
tag
Üdv mindenkinek!
Az a kérdésem, hogy nod32 futtatáskor mikor az ellenörzött datokat (fájl, mappa) kékkel emeli ki és azt írja mellé hogy (fájl zárolva) hiba a megnyitáskor [4] és hiba történt a tömörített fájl olvasása közben és egyébb kék megjelölések, mire utalnak?
Rendszer hiba, alkalmazás alatt levő fájlt nem tud megnézni, vagy vírus fertőzés?
Több alkalommal találkoztam eme jelenséggel már.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
@lbert
tag
#10368, #10369 Köszönöm!
-
@lbert
tag
Sziasztok!
Olyan dologban kérnék segítséget, hogy a goole oldalsáv időjárás modulját nem tudom beállítani.
Alap értelmezésben az Egyesült Államok van beállítva, de így sem jelenít meg információt.
Többszöri alkalommal állítotam át Magyarországra, és e szerinti városra, de nem örzi meg a beállítást. Bezárás, nyuktázás után sem kapcsolódik, és mikor újra magnyitom a beállítási opciót, ismét az Államok van alap értelmezésként.
Egy két esetben előfordúlt, hogy mikor nyugtáztam a beállítást, és bezártam az opciót, egy pár pillanatra megjlenítette az időjárás információt, de utána ismét nem tudott kapcsolódni.
Régebben használtam már a google oldalsávot, és nem volt ilyen gond.
Ez esetben szerver hiba lehet, vagy a beépülő modul a hibás.Aki érdemben segítene, megköszönném számára!
-
@lbert
tag
Egy elég különös jelenséggel állok szemben, és a megoldáshoz kérnék segítséget.
Windows vista home premium operációs rendszerem önkényesen úgy döntött, nem hajlandó kezelni külső meghajtója, ebbe foglaltatik az optikai meghajtó is.
Nem lehet megnyitni sem az usb-re csatlakoztatott meghajtót, esetemben pendrive, de bármi más esetben ha usb-re csatlakoztatok hardvert, ami nem meghajtó, kezeli. Pl.: usb-s bluetuth, egér.
És windows intézőben, (saját gép megnyitása) még szép piros áthúzott karikával ki is díszíti.
Mi a frász karika ütött bele, és hogy tudnám orvosolni? -
@lbert
tag
Üdv minden fórumozónak!
Lévén egy vista telepítő lemezem, ami oprendszer alatt autó run-os.
De ha íj módon telepítem fel az "xp-re" akkor nem formázza meghajtót, és nem is az xp-re települ, hanem egy külön könyvtárba, és a régi windows egy old windows könyvtárba kerül, ami elérhető, de a program files programjai nem működnek tovább. Ezért szeretnék egy olyan telepítő lemezt létrehozni, ami bios-ból indul, és formázza a meghajtót. Azt nem tudom, hogy alapból a formázási funkció adott-e a telepítő csomagban, mert mint írottam, windows alatt a drága ilyennek nyomát sem mutatja.
Van egy xp lemezem ami bios-ból indul, próbáltam ultra iso-val lehúzni a boot táblát róla de nem jött össze. Mármit az hogy bios-ból induljon. Virtuskodtam neves császár urunkkal is (nero), valamint power iso-val. Eredmény semmi.
Keresgéltem neten, goglival, dobált is ki nekem mindenféle oldalt, boot disk címen, de nem jutottam előbbre.Szíves segítségeteket kérem eme probléma megoldásában.
[ Szerkesztve ]
-
@lbert
tag
válasz mave13 #19311 üzenetére
Le töltöttem az általad ajánlott vLite programot, de nem tudtam előbbre jutni.
A program megnyitásakor rögtön beugrik egy kis ablak, hogy töltsem le vagy installáljak egy WAILK nevű alkalmazást ezt le is töltöttem, ami egy iso fájl, de nem tudom hogy telepítsem.
Ha ebben segíteni tudnál, azt megköszönném. -
@lbert
tag
Igen, ezt írja is a program ismertető információ.
Az az egész nyűgje, hogy mave13 elmondása szerint, az vLITe programmal lehet vista telepítőt készíteni, frissítéseket bele applikálni. Ezért lenne fontos, hogy a letöltött programot valahogy össze tudjam kapcsolni a fent említett programmal.Lenry: Van özön olyan alkalmazásom, ami az iso kiterjesztést kezeli. Ezzel nincs gondom. Maga a programmal van "gondom", nincs konkrét setup fájlja, de egy rakás (végrehajtható) exe-je van. Nem tudom melyikkel lehet telepíteni, vagy tényleg annyi, hogy egy önálló lemezre ki kell írni és másik lemezről folytatni a telepítést.
Az alap probléma ez.
Egy bootos lemezt akarok készíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest