Hirdetés
Aktív témák
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Segítsen valaki, felrakhatom a GeForce 9600 GT videókártya driverét??? Nekem GeForce 6600 GT van. Nemtudom jó lenne-e hozzá, egy hozzáértő segíthetne. Előre is köszönöm.
-
BaGeBrain
tag
válasz zsolesz010 #15738 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget.
-
BaGeBrain
tag
válasz tupacamaru #15740 üzenetére
Köszönöm neked is a segítséget.
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, Firefox 3.0 verziójú böngészőt használok, újraakarnám rakni a Windowst és elég sok minden elvan mentve kedvencekbe. Azt nem tudom hogyan kell megcsinálni hogy nekeljen újra lementegetni az oldalakat hanem úgy szeretném csinálni hogyha felraktam a "friss" Windowst akkor egyből tudnám odaimportálni a lementett oldalakat. Szóval hogy egyből ugyan olyan legyen a könyvjelzőm mint most. Remélem érthetően leírtam mit akarok, előre is köszönöm a segítségeteket.
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Sűrgősen kellene nekem egy boot file van egy Vistám bele van integrálva az SP1 csak nem bootol Aki tudna linkelni ahonnan lehetne szedni olyat annak megköszönném. Előre is köszike aki segít.
-
BaGeBrain
tag
Sziasztok!
Egy órás mester véleményét kérem... Rendeltem a neten egy Casio db-31 karórát (amit beis linkelek) volt nekem annó ilyen csak "csalezlopez" emberkék megszabadítottak tőle De nemis ez a lényeg most hanem az hogy az akkori órám is úgyan ilyen volt és teljesen vízálló úszni jártam benne stb soha nem ázott be. Nos... az eladó azt írta nekem emailba hogy az órába még zuhanyozni sem lehet mert nem vízálló Pedig rávan írva hogy Water Resist, nem vagyok tisztába a teljesen a szó értelmével, de szerintem vízálló vagy sem?
Biztosan van itt olyan emberke aki jobban járatos az ilyen dolgokba mint én. Víz alá meg nemmerem rakna, de szerintem vízálló. Aki tud segítsen, mehetek benne úszni vagy sem?
Erről az óráról van szó. -
BaGeBrain
tag
válasz csimav #32314 üzenetére
A hibát még tavaly decemberben észlelték, lényege, hogy egyes tűzfal-, illetve vírusirtó szoftverek használata esetén a gép hirtelen elérhetetlenné válik a felhasználó számára, bekövetkezik a "kékhalál". A vállalat közleménye szerint egy HTTP.SYS fájlban lévő programozási hiba okozta a galibát. Amikor ez bekövetkezik, a képernyőn a "Stop 0x05 (INVALID_PROCESS_ATTACH_ATTEMPT)" hibakód olvasható. A http://support.microsoft.com/kb/887742 címen olvasható hibaleírás szerint a Windows XP Service Pack 2-vel frissített változatai és a Windwos Server 2003 érintett az ügyben. A hiba javítása a http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=d96edb1c-79f0-443b-ac96-8b5dca23f395&displaylang= en címről tölthető le a Windows XP-hez.
[ Szerkesztve ]
-
BaGeBrain
tag
válasz Barney™ #32315 üzenetére
Kedves Barney!
Köszönöm hogy válaszoltál, akkor azt mondod hogy strandra járhatok vele és a zuhanyzás sem okoz neki gondot. Nálunk a strand legmélyebb medencéje 2m20cm ennek akkor bőven bírnia kell. Azaz érdekes hogy még drágábban vettem mint az első ugyanilyen órámat 1998-ban, akkor 5400ft-ért vettem, mostmeg 5990ft volt azért érdekes hogy még drágább lett. Vadonat új bontatlan csomagolásban volt. Örültem hogy hozzájutottam 2009-ben még ilyen vadi új órához.
-
BaGeBrain
tag
Tisztelt Urak! Ennek a videóklipp zenéjére lenne szükségem amivel kezdődik. Köszönöm szépen a segítséget. Aki tudja jelezzen légyszíves.
http://video.szon.hu/video/43785/safety-area---szexi-automosas-a-gyorsulason
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Automata kávégépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest