Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
lakisoft
veterán
válasz VaniliásRönk #1834 üzenetére
Ezt a mondtatot mindig nehéz megfogadnom ... pedig időtakarékos ...
- Árad -
-
FRENK1988
veterán
válasz VaniliásRönk #44882 üzenetére
Zárlat vagy tuláram hatására bármikor. Sajnos
(#44876) Thrawn:[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VaniliásRönk #44882 üzenetére
Gondolom kamu. Persze szélsőséges esetben elképzelhető, de inkább azt tartom valószínűnek, hogy menetközben csesztették a tápcsatlakozót, vagy ehhez hasonló.
Bevallom férfiasan, kiskoromban, nagyon kezdőként tönkrecsesztem egy vinyót úgy, hogy menetközben, áram alatt akartam csatlakoztatni a tápcsatit a megfelelő helyre. Persze bizonytalan érintkezés után a vinyó elektronikája elk×ródott. Ezt követően visszavittük a vinyót, és azt mondtuk a boltban, hogy egyszerűen nem akar indulni, BIOS-ban egyáltalán nem látszik. Elhitték, kicserélték, jól jártam. Kicsit hasonló a helyzet, nem? (persze aztán az is lehet, hogy a vevőnek van igaza (mint mindig ), és nem követett el semmiféle gonoszságot )Szerk.: természetesen ha alapból szar a tápegység, ami a gépben van, akkor elkövethet ahhoz hasonló gazságokat, mint a vinyó tönkrevágása. A fenti állítás akkor igaz, ha a tápegységgel nincs gond.
Milyen vinyóról van szó egyébként? Léteznek olyan típusok, amik eleve szériahibásak. De mondjuk akkor meg nyilván erről tudnátok.[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
FRENK1988
veterán
válasz VaniliásRönk #44888 üzenetére
Hát akkor ilyen lehetetlen. De ilyet nem szabad mondani de nekem régen egy 40-gb-s szépen elhalálozott egy újrainditás alkalmával
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz VaniliásRönk #44888 üzenetére
"Ennyire hülyének nem nézett ki a kedves vevő" No de a gyereke lehet ennyire hülye. Mint amilyen én is voltam még kezdőként, gyerekkorában az ember lehet, hogy nincs feltétlenül tisztában a hasonló esetek következményével, amíg nem volt ilyen tapasztalata Na, akkor egy életre megtanultam, mit jelenthet az áramellátás és az érintkezés bizonytalansága hardvernél.
Szerk.:
"A tápegységre rákérdeztem, állítólag nem volt gagyi" Ez a konkrét típusa?(#44889) FRENK1988: "Hát akkor ilyen lehetetlen." Nem lehetetlen, ha valaki b@sztatja a tápcsatlakozót működés közben, lásd korábbi hsz-em.
[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
vlcsko82
senior tag
válasz VaniliásRönk #44891 üzenetére
A HKC tápok csak látszólag minőségiek!Néz utána you tube-on (Pl.:HKC550W)
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest