Hirdetés
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
meg tudja valaki mondani, hogy a google adwordsben a felhasználható kuponoknak van-e limitje?
úgy értem van most egy 10000 ft-os kuponom, valahol van még egy 10-es, valamint ha minden igaz, kapok majd egy 20-ast is.
a kérdés az, hogy ebből mennyit tudok felhasználni egy email címhez? az email cím még nincs regisztrálva az adwords rendszerben, azt tudom, hogy 14 napnál régebben regisztrálthoz nem használható fel. -
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #40830 üzenetére
meg tudja valaki mondani, hogy a google adwordsben a felhasználható kuponoknak van-e limitje?
úgy értem van most egy 10000 ft-os kuponom, valahol van még egy 10-es, valamint ha minden igaz, kapok majd egy 20-ast is.
a kérdés az, hogy ebből mennyit tudok felhasználni egy email címhez? az email cím még nincs regisztrálva az adwords rendszerben, azt tudom, hogy 14 napnál régebben regisztrálthoz nem használható fel. -
sbazsi
veterán
ha veszek egy ilyet (hp mce remote), akkor az fog menni vistával, és ugyebár nem csak hp cuccal?!
USB Infrared Receiver + IR EMITTER
emitter micsoda? a gépembe épített infra jó eséllyel megy vele? -
sbazsi
veterán
Mit takar, és honnan/kitől származik a pozitív és negatív érintések fogalma?
Ezt a kérdést kapta a nejem a diplomamunka védéséhez. Ha bárki tudja, jöhet akár pü-ben is. Vagy ha más nem, hogy merre induljunk el.
gugli most nem a barátom.
-
sbazsi
veterán
1a0.tmp process mi lehet?
ki akart menni netre, letiltottam.
víruskereső fut. -
sbazsi
veterán
Segítsetek pls.
Win Vista Home Premium SP2.
Magyar, acer notihoz kapott.A gond a következő: nem megy fel a frissítések java.
800B0100 jelű hibát ír ki.Amit javasolt, System Update Readiness Tool (KB947821) [September 2009] leszedtem, feltettem, restart, de semmi.
ugyanúgy nem megy fel a frissítés.Viszont azt vettem észre, hogy el sem kezdi letölteni.
Windows update azt írja, hogy letöltés, 0kb - 0%, itt egy darabig "dolgozik", végig 0 minden, majd kilép a fenti hibával.A gép elvileg vírusmentes. AVG és superantispyware van fent, tegnap lefutattam kaspersky és eset online virus scannert, 1-2 adware-en kívül senki nem talált semmit.
Vista eredeti.
-
sbazsi
veterán
ha valaki feltett a gépemre egy codec packot (k-lite) azt uninstallálom, akkor maradt belőle valami a gépemen? vagy amit előtte nem játszott le, azt ezután sem fogja?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gumi és felni topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs