Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songo
senior tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni.Párom kitalálta hogyha már kaptam karácsonyra egy 600D-t akkor kapjam magam és csináljak neki nagyon szép képeket a szobanövényeiről.
Szeretnék kérni tanácsokat a beállitásra/háttérre még csak tanulgatom a gép kezelését.
Állványom van vaku a sajátja
18-55 3,5-5,6
és 55-250 4-5,6 kit obival vagyok felszerelve.Maximális táv ahonnan fotózni tudok kb 3,5méter
Milyen beállitásokat javasoltok?
1 kép vagy AEB és HDR?köszönöm előre
-
Songo
senior tag
Sziasztok tudnátok abban segítséget nyújtani, hogy lenne 1 lány akit lekéne fotóznom bikiniben. de nagyon fehérbőrű. Olyan képek kellenének mintha már jó ideje szolizna. van erre valami trükk a fénnyel?
vagy barnitó krém? eh hülye vagyok ezekhez a kulimájszokhoz
Köszi előre is
-
Songo
senior tag
Vakuba szeretnék akkumulátort venni. Mit javasoltok?
4db(8db?) erős akkumulátort kellene vennem egy jóféle töltővel. nem feltétlenül szettben
Köszönöm
-
Songo
senior tag
Akkor az új fejlemények tekintetében ez a verzió jobb választás lenne?
[link][ Szerkesztve ]
-
Songo
senior tag
válasz Peetry #10100 üzenetére
Hát csak gondoltam midig minden ilyen kütyü fekete felüdülés lenne már valami fehér is a szobámba de akkor maradok ennél és 2 garnitura 2000mAh aksi mellé.
Nem nemvagyok jány
és tengerpart sem vagyokNah 1 szó mint száz köszönöm a segítséget kb 1 hónap múlva referálok addig meglesz a vaku is remélem.
-
Songo
senior tag
Mivel kezdő fotós vagyok ezért nekem még minden vicc új
megtudná valaki mondani hogy hogykell egy autóról éles képet csinálni miközben a háttér elmosódott?
mármint nem a mélységélleségre gondolok hanem erre:
-
Songo
senior tag
válasz no01ricsi #10293 üzenetére
25000+20euro akkor kb 31ért vetted
hát az nem buli
33 és élettrartam idehazapedig jólhangzott. de néztem pár obit náluk és alapból drágább mint nálunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest