Hirdetés
Aktív témák
-
band1103
őstag
Sziasztok!
Fejlesztenem kell Socket-A -ról de nincs sok pénzem Jó ötlet ha pont az alaplapon nem sporolok és veszek egy egész jó és uj alaplapot? Mível átálok AGP-ről PCI-E-re ezért jó ötlet ha pénzszükében egy IGP-et veszek? És mivel el fogyogat közben a pénzem tennék bele egy Athlon 64 X2 3600+ Brisbane-t ha még lehet kapni valahol. Meg mondjuk egy db jó 2GB-os Kingston? Kevés pénzből igy lehet sokáig jó gépre válltani? X4-es Procit később tehetek ugy is bele mikor lesz rá ujra pénzem. Mit gondoltok?
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
-
band1103
őstag
Volna egy érdekes kérdésem. Most vettem meg a giga 78g-ds3H lapomat amin igp van de ugyen nincs sideport. Ezért a rendszer ramból kel lefoglalni (Biosban ugye) a MB-okat az igp-nek. Kérdés:
Mi a célszerübb :
Venni 2 db ramot és abból lefoglalni? Ekkor elszáll a Dual Channel lehetőségem? Vagy a bios ilyenkor a lefoglalandó IGPmemória felét az egyik ramból a másik felét a másik ramból foglalja le hogy mehessen a dual?
Vagy venni 4 ramot? Ebből az egyik páros lehetne a IGP-é mondjuk 2x512MB-os modul ?
A másik 2 pedig lehetne a rendszeré? Vagy hogy münködik az alaplap memória lefoglalása az IGP számára? Aki tudja el magyarázná nekem részletesen? Persze azon már túl vagyok hogy "a bioszban kell beállítani" elég legyen Minden okosságot leőre is köszi![ Szerkesztve ]
"A bölény királyul néz ki: tisztára mint egy rasta tehén !" # * Have a Nice Death!* ...powered by vérpistike... #
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Asus H81M-K alaplap+ i3-4130 proci+ 4GB DDR3 memória eladó egyben!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest