Hirdetés
Aktív témák
-
Hobbbyt
őstag
válasz djtoomi #3767 üzenetére
És a CF nek az hoyg a 2. sin csak 4X menynit jelent? Mert sok helyen irják ,hogy semmit.. sok heylen hogy sokat.. de nemigazából találtamm ég nyomos bizonyitékot.. mert mindegyik hibát rálehet fogni a CF re.. ugyan úgy mint az sli re.. egyik sem duplázza meg minden esetben a Sebességet. (sőt.. sztem soha)
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz djtoomi #3769 üzenetére
Nemtom... mindenhol 4x irtak. az összes P35 re.. (ez kicsit fursca.. dehát biztasan így van.. passz. én is kételkedek a 4x ben)
És mondjuk a ASUS P5KC-ről mik a véleméynek? 27e ft ért ez vagy inkább a DS3P ? nekem mondjuk a gigabyte szimpatiksuabb... de drágább és nem is tudja a ddr3 at (ami mondjuk q nem kell) Eltökélt szándékom ,hogy az uj E4500 tuningolni fogom... és satbilitásban sztem jobby a DS3P.. vagy nemtm.. sztetek?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Hobbbyt
őstag
válasz djtoomi #3771 üzenetére
nahh Jónak beszélek.. egy Igazi Gigabyte fantól kérdezem ,hogy melyik legyen...
Bár sztem én is azon vagyok ,hogy a ddr3 az nekem nem kell.. mert a sima ddr1 sem sokkal lassabb a dd2 nél.. pedig ott még vannak komoylabb eltérések.. a ddr2 és ddr3 közt meg szinte alig. Üsse kő.. DS3P lessz CSak legyen alkalmam a CF-t használni.. mert ha nem akkor drága müanyag foglalatocska lessz.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
7Heads Drago
veterán
válasz djtoomi #4391 üzenetére
A csati az egy dolog csak. Kinek aggatot az a kábel? Ettől kevesebbet nem fog a kártya enni. A szelőzés se fog drasztikusan nőni. A tápnak viszont nem biztos hogy mindegy, hogy egy ágon ad le xxx wattot vagy esetleg 2 ágon. Mert így az alaplapi etetőn kersztül fog a proci + chipset + vga is. És még ha ezt huzod is akkor érdekes lesz.
Nem is beszélve a kollega esetéről, mert ő 8800gt rak bele. Ami "IDLE" -n 130 watt körül eszik "LOAD" -ban 200 watt fellett. Így is kell a plussz csati, gyorsulni meg nem tud a kari ettől.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Zolee11
senior tag
válasz djtoomi #5262 üzenetére
Szerintem vidd olyanhoz aki tudja is mit csinál vele, mert a te hozzáértésed az alapján amit leírtál, igencsak nagymérétkben hagy kívánnivalót magaután. Ez komplex probléma erre neked senki nem tud megoldást adni. És felejtsd el a Vistát, mert pont ilyen problémákkal fogsz találkozni minden 5 percben, hogy nem tudsz valamit feltelepíteni...
A te esetedben lehet hardverhiba, de inkább valószínű, hogy a szoftverkörnyezet a hibás.no brain, no problem
-
gombavadasz
tag
-
04ahgy
nagyúr
válasz djtoomi #5262 üzenetére
Egy barátom gépe ugyanezt csinálja!
AMD A64 X2 3800+
Asrock XFire ESATA2
Samsung 1024MB DDR2-800 (1 modul)
250GB Seagate PATA
8800GTS 320MB
FSP ATX-350PNFTünetek: Win XP SP2 (32bit) nyögvenyelősen megy fel, sokadikra. Mindig hibás fájlt talál a CD-n. Persze a CD hibátlan. Windows XP x64 Edition települni sem hajlandó a gépre. A feltelepült win instabil. A zip állományok kicsomagoláskor CRC hibásak, a torrent hash errorokat ad állandóan. A játékok nem hajlandók települni.
Ha a COD2 nagy nehezen felmegy, akkor instabil, a kép szétesik, textúrahibák. Mág WH-val is meggyanúsították szerencsétlen srácot.
CPU csere: AMD A64 X2 3800+ <--> AMD Opteron 1214 detto
RAM csere: Samsung 1GB DDR2-800 <--> SuperTalent 1GB DDR2-1066 detto
VGA csere: GeF 8800 GTS <--> ATi X1900XT detto
Táp csere: FSP ATX-350PNF <--> FSP Bluestorm ATX-400 THN-P detto
HDD csere: 250GB Seagate PATA <--> Samsung 80GB SATA2 detto.Csak a lap marad. A mezei progik, amiket említettél azért települnek. XviD, Winamp, stb rendesen, a multimédia is megy. Az eredeti és a cserealkatrészek is hibátlanok.
Feszek rendben (multiméterrel), hőmérsékletek rendben (lap szenzor szerint), memidőzítések voltak manuálison, auto-n is, ugyanaz a helyzet...Most a lap csere lesz, aztán azt a másikat elvisszük gariba...
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
gombavadasz
tag
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Notebook hibák
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest