Hirdetés
Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz Nemesys #16665 üzenetére
Nincs bennük chip, nem is annyira lényeges a hőmérsékletük, mert általában nem a melegtől, hanem a fesztől halnak meg hamarabb, tehát, ha már van egy kis légáramlat az elég. Egyébként kézrátéttel mérhető a hőmérséklet, azért nem árt, ha meg bírod fogni.
A 64 bites winhez meg baromság, hogy nincs driver, ha 4 giga ramja van az embernek, akkor érdemes ezt használni, mert semmi hátrányod nem lesz belőle. (esetleg 1-2 program háklis a 64 bitre, de elég kevés, pár játék) Persze ez inkább a Vistára vonatkozik, mint XP-re.
[ Szerkesztve ]
-
zyzzyadi
tag
válasz Nemesys #16665 üzenetére
szia bőven elég a venti neki mem hőmérsékletet nemtudsz mérni sajna azt kézzel kell kitapasztalnod.am nemkell rá hűtő ha kézmeleg maximum, jahh és 5-10% nál neadj neki több feszt nagyobb órajelen mer megpukkanhat .
nekem csak jó a szellőzés és nó gond life good
ha nemmuszáj akkor nemkell nagyon a ramokhoz csak a nagyobb fsbhez nemárt a nagyobb ram órajel is amit leírtam neked hogy hogy merre hányméter.
illetve itt egy szép tuningeredmény: LINKa lap alján! igaz nem mai csirke nem ez a proci meg nem erről a lapról szól de ha visszalapozol illetve elolvasgacc mindent akkor lehet okosabb leszel aztán írsz ide nekem egy everestes ram időzítésbeállítást énmeg megmondom hogy mit hova mere állíts jahh és ebbe csak 1 híd van tehát arra vágjál egy KVA JÓ hűtőt és mehet az fsb egész a bűvös "lélektani határig "(ergo 333 fsb, effektív 667MHZ) ht az ienkor már csak max 700mhz en üzemeljen különben instabil! (azért írtam neked hogy az ~1230 as HT az nagyonmagas és hibázik!)
ciao sok sikert[ Szerkesztve ]
PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest