Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• sgergi

veterán

válasz Nemesys #16665 üzenetére

Nincs bennük chip, nem is annyira lényeges a hőmérsékletük, mert általában nem a melegtől, hanem a fesztől halnak meg hamarabb, tehát, ha már van egy kis légáramlat az elég. Egyébként kézrátéttel mérhető a hőmérséklet, azért nem árt, ha meg bírod fogni.

A 64 bites winhez meg baromság, hogy nincs driver, ha 4 giga ramja van az embernek, akkor érdemes ezt használni, mert semmi hátrányod nem lesz belőle. (esetleg 1-2 program háklis a 64 bitre, de elég kevés, pár játék) Persze ez inkább a Vistára vonatkozik, mint XP-re.

[ Szerkesztve ]

• zyzzyadi

tag

válasz Nemesys #16665 üzenetére

szia bőven elég a venti neki mem hőmérsékletet nemtudsz mérni sajna azt kézzel kell kitapasztalnod.am nemkell rá hűtő ha kézmeleg maximum, jahh és 5-10% nál neadj neki több feszt nagyobb órajelen mer megpukkanhat .
    nekem csak jó a szellőzés és nó gond :D life good
    ha nemmuszáj akkor nemkell nagyon a ramokhoz csak a nagyobb fsbhez nemárt a nagyobb ram órajel is amit leírtam neked hogy hogy merre hányméter.
    illetve itt egy szép tuningeredmény: LINKa lap alján! igaz nem mai csirke nem ez a proci meg nem erről a lapról szól de ha visszalapozol illetve elolvasgacc mindent akkor lehet okosabb leszel :D:D aztán írsz ide nekem egy everestes ram időzítésbeállítást énmeg megmondom hogy mit hova mere állíts :D jahh és ebbe csak 1 híd van tehát arra vágjál egy KVA JÓ hűtőt és mehet az fsb egész a bűvös "lélektani határig ":D(ergo 333 fsb, effektív 667MHZ) ht az ienkor már csak max 700mhz en üzemeljen különben instabil! (azért írtam neked hogy az ~1230 as HT az nagyonmagas és hibázik!)
    ciao sok sikert :R

[ Szerkesztve ]

PSP V1,V2(fat,slim)javítás,Motorola/Sonyericsson/nokia/samsung mobilok szoftver frissítés.Robogószervíz! Monitor/számítógépszervíz egy helyen. ha érint akkor PRIVI ;)

Aktív témák

Hirdetés