Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
19870820
senior tag
Üdv.Olyan kérdésem lenne hogy az Avira Free(10es)milyen időközönként frissiti magát?
Tegnap délután raktam fel a gépre,de az első inditásos frissités óta nem frissült még.Jó ez így? -
HZoli87
veterán
válasz 19870820 #602 üzenetére
Naponta csak 1X frissül, általában 24 óránként, tehát ha tegnap este 8-kor frissített, akkor ma is akkor várható. De manuálisan betudod állítani, hogy bizonyos időközönként frissítsen, pl.: 2 óránként, ehhez egy új (ütemezett) feladatot (Administation-Sheduler) kell felvenni a programon belül.
[ Szerkesztve ]
-
19870820
senior tag
Az jó.Én meg ugye megszoktam az Avastot hogy ahogy van netelérés már frissit is.
Hála istennek ez nem fogja a gépet mint az Avast.Sajnos az Avast csak 1-2hét hétig volt gyors és jó,utánna elkezdte fogni a netet és még a fájl másolás is nagyon lassú lett.Most még a bootolás is gyorsabb lett. -
TIT
veterán
Azt írja ki az avira,hogy helyi kapcsolat TCMP flooded!Ez mi?
-
brd
nagyúr
Ingyenes Avira Antivir Personal, pár percenként cöcögteti a floppyt. Ezt a kedves funkciót vajon hogyan lehet kikapcsolni? Felettébb bosszantó. Persze lemez nincs a meghajtóban, jó pár napja nem is volt. A "kössem ki a floppyt" c. javaslat nem opció.
The only real valuable thing is intuition.
-
RexpecT
addikt
AntiVir Personal 10.0.0.565 nem találom a changelog-ot...
-
19870820
senior tag
Üdv.Avira Free-nek ki kellene kapcsolnia telepítés után a windows defendert vagy ezt nekem kell?
-
flash-
veterán
Miért nem tud elindulni a gépemen az avirának az update programja?
rámegyek hogy update,de nem jön be a frissitő ablak.
úgy sem jó ha manuálisan inditom el.
pedig se tűzfal ,se semmi ami megfogná.
ez amugy a premium security suite(hivatalos oldalról)
ötlet?[ Szerkesztve ]
-
akaido
addikt
-
TIT
veterán
Nekem se kapcsolja ki a defendert de nem is kell,sőt néha a win7 tűzfala is fut az avira mellett ami érdekes!
Nekem még nem volt,hogy ne frissítsen ha rányomok! -
19870820
senior tag
Utobbi írásomra tud valaki mondani valamit?Addig nem raknám fel amig nem vagyok biztos a dolgomba,nem akarom hogy mondjuk összekadjanak a defenderrel.
-
eurolac
senior tag
válasz 19870820 #613 üzenetére
Szia! Az én laptopomon (XP; SP3) szépen megy együtt az Avira free a Windows Defenderrel (ezt nemrégen tettem fel, hátha ér valamit pl.: második vonalnak) + PC Tools Firewall Plus. Én nem tapasztaltam semmilyen összeakadást vagy lassulást, de minden konfig reagálhat másképpen is!!!! Üdv!
Eurolac
-
flash-
veterán
Miért nem tud elindulni a gépemen az avirának az update programja?
rámegyek hogy update,de nem jön be a frissitő ablak.
úgy sem jó ha manuálisan inditom el.
pedig se tűzfal ,se semmi ami megfogná.
ez amugy a premium security suite(hivatalos oldalról)
ötlet? -
Ribi
nagyúr
Hali,
Felraktam az Avira Prof ot 30 napos license, de valamiért a tűzfalat nem lehet enabledre állítani, habár installáltam. Ez mitől lehet ? Hogy lehet beüzemelni ?
-
KMT
addikt
10-es aviránál sikerült már valakinek blokkolnia a pop-up-ot? Ebben a "no notify avira" programban nem bízom meg egyelőre.
-
bivalyolo
őstag
hali
mi a helyzet mostanában a free-vel? frissít-é már rendesen?
"Let's agree to disagree!"
-
brd
nagyúr
A softwarekorlátozó házirendes megoldás eddig mindehol működött nekem.
The only real valuable thing is intuition.
-
TIT
veterán
Nekem se rinyál a defenderre egyik op.rendszeren se a 3-ból!
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, olvastam ,hogy gyakori az Avira frissítési hibája , ami ha jól tudom a legtöbb esetben a free verziónál jön elő és server hiba okozza. a családban az egyik laptopon ( win xp+sp2 ) több mint egy éve a 9-es free van fent és soha nem volt frissítési hibája...pár napja feltettem a 10-est, ( előtte 9 full uninstall , Avira RegCleanert és Ccleanert is futtattam. ) bár a sima upgrade sem okozhatna hibát ,hiszen a program saját maga ajánlja fel egy kis felugró ablakban, mivel nem sokára lefog járni a 9-es támogatása.
Szóval feltelepítettem , beállítottam.minden jónak tűnt ,egészen a frissítésig... láttam ,hogy nem szerver hiba és próbáltam olvasgatni, tanácsot kérni ,de nem tudtam megoldani. Végül manuálisan tudtam frissíteni, és utána aznap este még magától is updatelt. akkor megnyugodtam. Sajnos másnap láttam ,hogy ismét ugyanazt a korábbi hibát írta ki...pontosabban ezt ->
ha valakinek lenne ötlete ,vagy találkozott már ezzel a fajta hibával légyszi írjon nekem. -
félisten
válasz Krystal_s #628 üzenetére
Hali!
Esetleg próbálkozz meg a Manuális Update-el, töltsd le a VDF Update-et innen, aztán a Update/manual update lehetőséggel add meg az avirának.
Gép restart és ha szerencséd van, akkor eltűnik a hibajelenség.Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Krystal_s
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #629 üzenetére
szia Fire. ennyire felületesen olvastad el ,amit írtam ?...itt is és ugyanezt privátban is ??
"próbáltam olvasgatni, tanácsot kérni ,de nem tudtam megoldani. Manuálisan tudtam frissíteni, és utána aznap este még magától is updatelt. akkor megnyugodtam. Sajnos másnap láttam ,hogy ismét ugyanazt a korábbi hibát írta...."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Márton
nagyúr
üdv,
free Avira 10-esem boot után pár mp-ig még csukott esernyő ikonnal látszik, és csak később nyílik ki (4-5 mp is lehet). Ezalatt pedig a programindulások is lassabbak, mintha kicsit elmolyolna az indulással. Ez normális egy Vertex SSD-vel ráadásul? Ahol ugye be kéne villannia az asztalnak, és minden menetre kész?
Nálatok is így van, vagy egyből nyitott esernyőt mutat az ikon?
xp sp3, 3giga ddr2, 3ghz dualcore,stb.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ragazzo
őstag
Használtam korábban avirát még a wines korszakomban. Ez teljesen természetes, nekem is így indult. Gondolom idő kell neki míg betölt minden szükséges programösszetevőt.
Linux hogyanok kezdőknek közérthetően http://linuxhogyanok.blogspot.com
-
Viktor77
titán
-
félisten
Hali!
Az Avira-nal ez nem számít...Ha ez megnyugtat, nálam sem nyílik ki az esernyő egyből, és 2 teljesen más teljesítményű gép esetén is mindössze pár másodperc (2-3) különbség van, pedig a 2 konfig teljesítménye ég és föld...
Fire.
UI: Avira 10 Free-re értendő a leírtak, bár tippem szerint a fizetősöknél is ez van...
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Márton
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #636 üzenetére
ok, akkor minden rendben nálam is.
köszi nektekEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
Az enyém 3,3 dualcore, 4giga ram.
Ráadásul az antivi tempje is egy gyors ramdrive-on van.
Úgy emlékeztem hogy friss telepítésnél nem molyol ennyit, na!Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
nagyúr
Én is úgy érzem, hogy régebbi verziók gyorsabbak voltak, csak nem összehasonlítási alapom mert én már régóta nem használom, viszont szüleim gépére egy Avira PSS-t tettem fel(legújabb verzió), de az ő gépük elég régi. Ott várni kell 10-20 másodpercet, hogy betöltődjön és kinyíljon az esernyő.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HZoli87
veterán
Avira Antivir Premium nálam Secure Starttal max. 2 másodpercet gondolkodik és nyitva van az esernyő, vagy egyből nyitva amikor elhagyom a W7 üdvözlő képernyőjét (HDD nem egy hiper szuper, 5400 rpm-es notebook darab). 9-es verzióknál tény hogy gyorsabb volt a boot egy kicsit, mint a legújabbal.
-
nagyúr
Szüleim gépén némelyik rendszerindításnál a tűzfalat nem tudja betölteni, nem emlékszem milyen nevű de avirához tartozik.exe hibát észlelt ezért leáll üzenetet ad. Ha újraindítom akkor simán betölti, kb. 2 hete telepítettem náluk újra az SP3-mas XP-t(nem buherált, eredeti), alig használnak pár programot(TC, iTunes, TomTom Home, Opera, természetesen mindegyik a legfrissebb verzió), de nem tom mi lehet a baj. Nem nagyon cserélném le mert kis rendszerigényű és elboldogulnak vele az erős szignatúra alapú detektálás miatt(nem zaklatja őket csak ha tényleg vírust talál).
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
félisten
-
3.Aragorn
addikt
Üdv
Most tettem föl a program ingyenes verzióját és egyből kiszúrt egy file-t, amit veszélyesnek ítélt, de sem eltávolítani, sem karanténozni nem tudom, sőt, ha manuálisan töröltem, rögtön a törlés után újra megjelenik a könyvtárában.
A fájl a következő:
AppData\Roaming\Spynet\server.exe
Mérete: 812,5 kbyteEz valami erős vírus lehet, vagy hagyjam figyelmen kívül? Veszélyes lehet a gépemre?
-
félisten
válasz 3.Aragorn #644 üzenetére
Hali!
Töltsd fel azt a fájlt először IDE, aztán meglátjuk.
A server.exe akár Windows Defender vagy MSE-hez is tartozhat, ha csatlakoztál a közösséghez...Fire.
[ Szerkesztve ]
-
3.Aragorn
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #645 üzenetére
Nem sikerül feltölteni, mert a könyvtár és a fájl is, amiben van rejtett. A tallózáskor nem is látom őket, csak total commanderben találtam meg.
-
félisten
-
3.Aragorn
addikt
válasz 12-es csaj #648 üzenetére
Megcsináltam, azt írja hibaüzenetként, hogy:
„server
Nincs engedélye a fájl megnyitásához.A szükséges engedélyt a fájl tulajdonosától vagy egy rendszergazdától szerezheti be.”
Közben az Avira szokás szerint kiszúrta a fájlt, mondtam neki, hogy törölje.
Fire/SOUL/CD tanácsa alapján beállítottam a rejtett mappás dolgot, de mikor megpróbáltam megkeresni a server.exe-t, a fájl már nem volt ott, Ezek szerint az avira sikeresen kinyírta volna?
Hamarosan kiderül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest