Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joci911
csendes tag
Sziasztok.
Nagyon láma lenne a kérdésem ,elnézést kérek is ezért, de azért megkérdezem.
Az Avirával, ha talál vírusokat és elrakja a karanténba, akkor törölni véglegesen ezeket a jobbról a 4. ikonnal, a "delete selected object(s) from quarantine"-nal lehet végérvényesen?
Előre is köszi a választ.
UI: Azért is kérdem,mert a külső vinyómon kerestem vírust vele, és talált is autorun és más vírust:"BAT/Autorun.CA és Worm/Conficker.Z.32"-t, amit be is múvolt a karanténba, ám mivel még bizonytalankodtam, hogy tényleg a fent említett opcióval lehet törölni (paráztam, hogy simán csak kirakja a karanténból és hagyja szabadon garázdálkodni), mert nem olyan mint más vírusírtók, amik többet kommunikálnak, amiknél biztos,hogy törlik nem pedig szabadon engedik a karanténból.
Azután Mambamot is elindítottam, és pár perc múlva szintén jelzett az Avira, hogy blockolt valami autorunt (gondolom ugyanazt) és el is indított a mambam mellett egy keresést (gyors keresést vagy mit).
Most akkor karanténból kiszabadult és újból megfogta az Avira az Autorunt vagy nem volt teljes a karanténba helyezés vagy szívatós az autorun és mindig ottmarad a külső vinyómon?
Nah tényleg bocsi a sok szövegért. Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Xbox Series X|S
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- SSD kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest