Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joci911

csendes tag

Sziasztok.
    Nagyon láma lenne a kérdésem ,elnézést kérek is ezért:), de azért megkérdezem.
    Az Avirával, ha talál vírusokat és elrakja a karanténba, akkor törölni véglegesen ezeket a jobbról a 4. ikonnal, a "delete selected object(s) from quarantine"-nal lehet végérvényesen?
    Előre is köszi a választ.
    UI: Azért is kérdem,mert a külső vinyómon kerestem vírust vele, és talált is autorun és más vírust:"BAT/Autorun.CA és Worm/Conficker.Z.32"-t, amit be is múvolt a karanténba, ám mivel még bizonytalankodtam, hogy tényleg a fent említett opcióval lehet törölni (paráztam, hogy simán csak kirakja a karanténból és hagyja szabadon garázdálkodni), mert nem olyan mint más vírusírtók, amik többet kommunikálnak, amiknél biztos,hogy törlik nem pedig szabadon engedik a karanténból.
    Azután Mambamot is elindítottam, és pár perc múlva szintén jelzett az Avira, hogy blockolt valami autorunt (gondolom ugyanazt) és el is indított a mambam mellett egy keresést (gyors keresést vagy mit).
    Most akkor karanténból kiszabadult és újból megfogta az Avira az Autorunt vagy nem volt teljes a karanténba helyezés vagy szívatós az autorun és mindig ottmarad a külső vinyómon?
    Nah tényleg bocsi a sok szövegért. Sziasztok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés