Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sellia
csendes tag
Hellosztok
Szeretnék venni 1 Sapphire Radeon HD4830 as VGA t de nem tudom hogy 512 eset vagy 1024 eset vegyek.
Szeretném rákötni 1 26" os Wide LCD TV re (HD) és azon szeretnék vele filmet nézni / játszani is .
Szerintetek ahoz kell az 1024 es vagy elég lenne rá bőven az 512 es is ?
Válaszotokat köszönöm előre is.[ Szerkesztve ]
-
Sellia
csendes tag
Helo Tnap beléptem a klubba egy Sapphire 4830 assal csak az a bajom ha elkezdem húzni akkor 1 2 perc után kékhalált kapok kapok szerintetek mi lehet a baj ? Ha kicsit húzom akkor is ha nagyot akkor is Vista 64 bitet használok
Giga p45ds3 alaplapom van 4 giga ram E7400 as Proci és egy Gigabyte 460W os táppal ha valakinek van valami ötlete írjon plz Ty -
Sellia
csendes tag
Haver azt mondta hogy valószínűleg a 9.2 Ati driverben lehet a hiba azt is megnézem majd
Hazamegyek letörlöm utána driver cleaner aztán 9.3 at felrakom azt mondta azzal jó remélem nekem is jó lesz hanem akkor jöhet a jó öreg xp
Köszönöm szépen a válaszokat -
Sellia
csendes tag
Sztetek miért nem lehet húzni a VGA mat semennyire?
Akármekkora mértékben akarok húzni mindig újra indul a gépem XP t használok és 8.12 és catalistot
PLZ help me ty -
Sellia
csendes tag
Gigabyte EP45-DS3 alaplap C2D E7400 2,.80Ghz es Proci 2x2048 Ram és egy Gigabyte 460W os tápegység
-
Sellia
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek aki írt. Leszedtem a 8.10 es drivert és sikerült húznom 660/950 re, szemetelés nélkül megy a furmark ^^
3sMark ot megszedek le és megmérem -
Sellia
csendes tag
Fél óra után megint behalt a VGA és bedobta a zöld képernyőt
Szerintetek lehet valami összefüggés a tuning és az között hogy rávan kötve TV re HDMI kábellel? Vagy csak kifogtam egy nem tuningolható példányt? -
Sellia
csendes tag
sapphire 4830 Riva Tunerrel húztam és így írta nem ki tom miért de alapból 575/900
Eredmény jo sztetek különben ?[ Szerkesztve ]
-
Sellia
csendes tag
Haver azt kérdezi hogyha Furmark néha szemetel neki 700/1000 en 9.3 as driverrel, XP n és 3.2 ghz es 2magos AMD procival akkor az maradhat így neki vagy vegye lejjebb ? Játékban nincsen neki semmi gondja
Sapphire 4830 512 MB os VGA ja van[ Szerkesztve ]
-
Sellia
csendes tag
4437 es hozzászólásra valaki tudna valamit mondani ?
[ Szerkesztve ]
-
Sellia
csendes tag
Alapot ad neki azt kérdi mekkorát adjon neki kb ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest