Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomgrande
tag
válasz pacman_123 #61501 üzenetére
Sullyeszteni is tudnam negy csavarral az enyémet de macera oda vissza allitgatni.
Itt szerintem az általad kinézett lehetőségre gondolt."Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"
-
qqzs
őstag
válasz pacman_123 #61501 üzenetére
Mostani csikok nem feluleti egyenetlenseg csak az erezetet borzolja a marofej. Egy perc excenteres csiszolas leszedi ezt. En is tartok amitol ti, de nem talalok olyan tapasztalatot a neten hogy valaki igy hasznalta es x honap alatt tonkrenent a maro. Sokan maroasztalba hasznaljak, hogy konnyebb legyen cserélni bitet. Havonta par napig hasznalom igy.
A jelolt reszre mar megterveztem egy fésűs lépcsős szarnyas anyas darabot, amivel egyszerubb lenne a szint allitas. De ezzel a hosszabitoval anyival egyszerubb hogy nagyon csabit :)
A nagy maronak tenyleg hosszu a kinyomasa de a marofej talan 8 centis szárabol marad 25mm mozgaster ugy hogy a max jelzesen tul van igy is kiengedve vagy 20milivel. 9mm amin ül es a fesuk tartoja 15mm. Egyebkent a nagy fej (65mm) miatt csak 15ezren porog.
Majd meglatjuk, alin talaltam spanyol raktarban.Eladó: GTS450
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- PlayStation 5