Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz lipido #23645 üzenetére
Vegyél egy használt Bosch GSR (kék, ipari) akkusfúrót 10-12 ezerért. (Keress az ebay.de-n, de talán az Apród.hu-n egy nyíregyházi fiú most több ilyet is kínál. Kicsit többért olyan használt GSR-t is találni, ami már 60Nm nyomatékkal megállíthatatlan erőgép.) Töltő legyen hozzá, akku nem fontos. Ehhez kapsz most (ki tudja, meddig még) teljesen új ipari akkukat 5-8 ezer forintért. Abból vegyél kettőt. Így 25 körül olyan géped lesz, aminek a nyomdokába se léphet a lidis occóság. Ne félj a használt ipari géptől, mert az használtan is kenterbe veri az új barkácsgépeket.
Nem mélyedtem el a kínálatban komolyabban, mert nincs most időm. De érdemes alaposan szétnézni, elemezni, mérlegelni. Azért a Bosch-t javasoltam (nem zöldet!), mert ahhoz most bagóért van a piacon akku. Egyébként egy darab új ipari akku ára nagyságrendileg 20 ezer forint.
Több fa van, mint asztalos!
-
martong
tag
válasz lipido #23645 üzenetére
2 fúrónál már olcsóbbak a barkácsáruházak hasonló kategóriájú akkus fúrói, amikben 1 fúró+1 töltő+2 akku van.
Az akku pótlás szerintem annyira nem nehéz pár év múlva, mert ezek a cuccok valamely ismert márka spec sorozatai.
Pl. a kicsit lentebb ajánlott digit tolómérőt 1 hónapja az Aldiban Workzone néven árulták. (vettem, szerintem jó)
Jó eséllyel amúgy Einhell mindkettő.Okos embernek a nagyapja ültet diófát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Carista Evo autós hibakód olvasó 6hó jótállással/számlával!
- Alfa Romeo 159 SW 1.9JTD 120 Le, 293.xxx km 2026.01.26ig műszaki
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Vendéglátóipari kávégépek, automata kávéfőzők, kávédarálók, stb.
- 2 kazános Jura Z5 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest