Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Az a kis ív ami még épphogy látszik, az a bajsza a szája fölött, és alatta az a légypiszok, na az a szája.
Szerintem le kéne venni a bajszát, hogy a helyére odanagyíthassam valahogy a száját.
Amúgy hogy szeretnéd? Lógjon ki két fehér fog?A szemszürkeség az egy ujjvonás. Csak a szembogara, vagy az egész szemgolyója?
Crey: ...meg egy darab retket.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
Wyll
őstag
Ne illesszetek be képet, könyiii!!!!!!!!
Amúgy nem nagyon akar látszódni az a fog, nagyon kicsi a kész képen.
Legyen még nagyobb?[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Egyszerűen linkelni kell a képet. Mintha linket illesztenél be, és a kép címe lesz a link.
De ezt miért kell egy őstagnak magyarázni? Meg miért nem lehetett itt elolvasni? Nem, ne válaszolj ezekre.Valami már látszik:
[ Szerkesztve ]
-
biggamer
veterán
tukán az tuti ... már nem is tudom mert 1000 éve csináltattam meg egy valamilyen képről ... csak nagyon rossz voltam ezért elvették még anno .. sokáig bannolva is voltam
[ Szerkesztve ]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
apaszka
veterán
Köszönöm! Igaz elolvastam,de a link az valóban lemaradt! Akkor. Szeretnék egy egyéni képet magamnak. Nézegettem a szabadok közt is,de olyan dagadt nem volt mint én!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Bjørgersson
félisten
Ebből a képből készült, ez a karakter rajta sincs a képen.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
kisza25
félisten
ez videóból van
lenne valami hasonló ötleted
erre gondolsz?[ Szerkesztve ]
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
kisza25
félisten
akkor, ha az nem akkor esetleg ez lehetne helyette, de jobban szeretném az elsőt
Eladó használt téligumik 4db Hankok Winter icept evo2 215/60 r16 99H DOT3120 Ár:39,9eFt!
-
ATM_automata
őstag
Köszönöm az ötleteket. Átnyálaztam, de nem igazán találtam benne olyat, ami megfogott volna. Minden cápa vagy ilyen "jótétlélek" képet vág, vagy olyan semmilyenek. nem azt adják vissza, mint a Maui and Sons napszemüveges cápája. Reménykedtem benne, hogy a kefe figura jó lesz, de nem. Így most eléggé tanácstalan vagyok, hogy mi legyen. Még ötletként valamilyen Parson Russell terrier jutott eszembe, de ahhoz se találtam semmi menőt, csak fotókat, vagy ilyen anyuci kedvence kutyafejeket. Nekem meg inkább valami kicsit flegma, vagány csávós fej kéne...szerintem.
What else?
-
Đusty
addikt
Nem tudtam, hogy az kizáró ok, emberfejből meg többezer, állatból is többszáz van, nem hinném, hogy csak e miatt ne lehetne még repülő ha teljesen máshogy néz ki mint az eddigiek.
Persze nyílván az lesz amit engednek, nem akarok okoskodni, majd csak lehet valamiből választani.
Szerintem a disney-s egyébként készen van 1 az egyben nem mutatna rosszul , rajzolt, van arca, középen van, nem hasonlít a többire stb. de majd a szerkesztő megmondja.[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Az első az tetszik, de még én sem tudom mit kellene rajta módosítani, de itt van az agyam csücskén már.
A második se rossz, de az csak most tűnik nekem mókásnak, 2 évig nem tudnám "elviselni" arcképnek.Keresgéltem még más állatokra is, de nem találtam, (cica,kutya,medve,dínó,láma...) tudnál kérlek mutatni valami jópofa állatot még? Pedig a googlebe én is beírtam pár szót angolul meg, hogy clipart, bő fél órája azt kutatgatom már. Ez az első kecske is bejövős, de még bizonytalan vagyok iránta, mint mondtam, nem tudom mit kellene rajta módosítani, de érzem, hogy tudom.
Először nem jutott eszembe angolul beírni a nyelvet, csak azt, hogy goat/goat clipart és több oldalt nyálaztam át.
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
Rendben van, addig is köszi kettőtöknek, hogy keresgéltetek nekem kecskét meg egyebet.
Kedves képgyárosok!
Ezt a kecskét szeretném majd arcképnek, hogy jópofa/lökött/vagány, már nem tudom milyen jelzőt használva. Arra gondoltam módosításnak, hogy mi lenne, ha kiállna 1 kicsit ilyen dilán az állkapcsa, de persze úgy,hogy mosolyogjon, mint ennek a lámának (mondat végén link), azzal ez is olyan jó pofa lenne már, mint ez a láma nem? Remélem többen rákattantok, mert azért csak 2 évre szól.
Bár mutter azt mondja olyan kiálló állkapoccsal már nem lenne cuki.
Az engedély még1x.[ Szerkesztve ]
-
Predator2
addikt
Hát ez az egész lenne az arca
viszont találtam (remélem) egy jobbat
nem értek hozzá de szerintem hasonlók már vannak ph-n így nem lesz nehéz megcsinálni.
Pacific Rim-ből a Gipsy Danger:
[link4]
(ő a kedvenc)Ha esetleg ő se felelne meg kérlek írjátok meg mi is a hiba! Esetleg megköszönném ha megnéznétek mi lenne a legjobb az adott témával kapcsolatban (Pacific rim/ Gipsy danger)
Ha tűzgyűrűből is látszódna egy minimális a közepén az lenne a legjobb.Nekem is ráér 2014.01.06.-a után.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Eladó BASSZUSRA REZGŐS gamer füles!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest